Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123
Tulemused 21 kuni 26 kohta 26

Thread: Minu saiti külastavatele inimestele esmalt küsitakse vene keeles küsimus?

Senior liige

At ei selgitus, minu brauser on seatud kunagi Venemaa, kuid ma nägin seda kui ma välja logitud nii, nagu ta tegi, ma ei saa tõendama oma brauseri kunagi saanud Venemaa alusdokumentides, kuid ta on India, elab uue Dehli ja liigid ja räägib inglise keeles nii miks kohta maa küpsised tuleb lugeda nii Vene?

Pensionär;)

Minu vabandust ebamugavuste pärast, seda lugeda päiseid, saate võib-olla isegi ei ole kunagi komplekti/kasutamine vene keele, kuid teie brauser saab õhuke, saate olid. See on kõik ma öelda ilma kontroll it - kahjuks ma ei näe seda hüpik

Senior liige

I välja lülitanud venekeelse, silmas vahekaardid ei aita teil nagu kui te selle rahuldamata, see ei tule tagasi (vähemalt mõneks!), ei ole võimalik brauseris "mõtlema" ma seadnud või kasutamise vene keele, ainus keel, mis on kunagi võetud brauseris on English UK, nagu ma ütlesin, ma ei saa tõendama selle esitanud isikule alusdokumentides, ma ei ole kogenud seda varem ja päris kindel, et teised on liiga im.

Keele viga kas tahan füüsiliselt seda muuta, kasutada tarkvara muutmiseks (vBET) või USA Vene puhverserveri (või seadistada fake, kusjuures Venemaa puhverserveri) toimub ainult üks on võimalik mulle ja, at vBET.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hei. Ma ei mõista, kui kas sa lähed. Sul on lihtsat vastust - käitumine on sunnitud teie - seate seaded.
    Ja te võite kergesti lülitada Admin CP -> vBET -> Misc -> Suunata kasutaja keel.
    Sinna minna ja seada Puudega. vBET ei küsi või ümbersuunamine enam.

See on hea, et vBET käitub, konfiguratsioonist seda. Oleks halb, kui seda ignoreerida oma sätteid. Puhul ei ole oluline tarkvara keele kasutajate räägib või mida ta väidab oma brauserisätteid kohta. Tarkvara ainus asi, mis küsimustes on tegelik päised, mis puutub taotluse. Ja neid kontrollitakse seadetega, me on arutanud kohta. Ei ole midagi muud. See on, kuidas vBET töötab siin ja saate hõlpsasti muuta seda soovi. teie konfiguratsioon.

Ma soovitan vaadata brauseri seaded, kui see juhtub uuesti (see siis ikka on palunud redirections sisse lülitatud). Ja kui sa ei leia seal keele seaded keel, mida küsitakse, suunatakse, siis kontrollige ka seda, mis puutub serveri (lisa mõned palgid) - palun pidage meeles, et Internet on suur koht ja oma pakette tuleb palju kohti - on võimalik, et mõned proxy server lisab oma päised teie soovile. Igatahes - ei ole magic. Kui sa, kui küsis, et suunata poolt vBET ja see oli ümber vene keel, siis raut taotlus oli keel päised vene keele peal kõik keeled teada vBET. Te saate seda ise, kui sa tahad - lihtsalt avage fail /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php ja kontrollige funktsiooni vbet_getRedirectionLanguage. See on ka hea koht, kuhu lisada teie logides, kui te asi, et meil on viga ja soovite meile tõestada.

Kui eelistate täieliku kohaldamise asemel ühe parameetri (seate ennast) keelamine - ei, mida sa arvad, arvan, mida sa teed... See on teie foorum. Meil on hea meel, et selgitada, miks see juhtus ning kuidas te saate seda muuta. Kui teil on vaja rohkem aidata Palun lihtsalt kirjutada

Senior liige

Michael, tänu vastuse, Jah ma konfigureerinud paluda vBET ja vBET tuleks teha nii ilma probleeme, kuid küsimus oli, et registreerimata või peopel kes Logi välja olid komisjonipoolsest suunata küsimuse, vBET, kui ma tean, tuleks ei tööta nii, samuti keel on alati Vene, nii et siin on kaks stsenaariumi:
    1. Registreerimata kasutaja Indiast külastab portaali, vt 's pop up (Venemaa), kui ta soovib oma keele seadmiseks Venemaa, ta keeldub ja saate vaadata saidi nagu tavaliselt inglise keeles, kui ta nõustub (kuid palun olla meeles, nagu ta ei räägi ta ei saa lugeda pop up Venemaa) ta transporditakse Microsoft Office Help - Microsoft Office arutelu - Excel VBA Programming - Access programmeerimine

2. Ma saan ütles selle kohta (ja kogenud ta ennast minevikus) ja logimiseks läbi foorum, valige Lingitav viige mind ma oli vaatamine enne koht ning seejärel kuvatakse pop up Vene on sama stsenaarium nagu eespool toimub

Kui meil on logitud miks oleks me esitada pop up? pop up on töötanud inimesi sisse loginud, kas pole?

See ei ole minu server on selle Ühendkuningriigis ja on pühendunud parema kontrolli selle üle, nagu ma olen sadi kuigi väljalülitamist venekeelse nüüd nii loodetavasti see lõpetab küsimus.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Kui meil on logitud miks oleks me esitada pop up? pop up on töötanud inimesi sisse loginud, kas pole?
    Ei see juhtub inimestele, kes alustab uue seansi:
    Quote Algselt postitas Parameter description
    Ümbersuunamise juhtub ainult uue seansi (klient peab on küpsised lubatud või suunatakse ümber iga kord, kui) alguses.
    Ja seda on tunnustanud küpsiseid.

Samuti nagu ma kirjutasin enne ainult teie serveri on millises keeles päis sisaldab taotluse. Ning tundub, et peaksid kaasas teie stsenaariumid päisesse vene keele taotluse. Palun kontrollige oma serveri konfiguratsiooni - võib-olla olete seadnud mõned lisatud keel päist pole kehtestamisel vaikekeel. Siiski ma kahtlen, et meil on viga siin. Ja see funktsioon ei olnud väga pikka aega ning see töötab trahvi. Me selle märkida, kui see juhtub jälle logid - tõenäoliselt kuvatakse, mida ma kirjutasin - et vene keele kood oli saada asjakohane päises. Kui ma olen valesti me õigeks viga, kuid esmalt tuleb kinnitada, et mis tahes Vika.

Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •