Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Selle hack sul on valida kas inglise või urdu. Vali Urdu ning Teil tegelikult kirjutades Urdu ja siis saate selle tagasi inglise lülita Seejärel pannakse paremalt vasakule.
See on midagi, ma armastan näha lisada, kuid ma kahtlen, et see juhtub.
Ma ei tea, mis on urdu, nii et ma ei mõista probleemi. Ka live demo on foorum, mis ma ei suutnud üldse aru
Kas sa palun kirjelda mind rohkem, mida ta teeb?
Ka siis, kui te kirjutate inglise keeles, määrake vaikimisi keel inglise või kehtestada võimalus mitte automaatselt lisada keeles BBKoode kui kirjutada uus ametikoht. Vaikimisi keel ütleb, mis on vaikimisi keele oma postitusi Sa saad seda muuta maailmas User CP või teatavat uus sõnum toimetaja.
Minu funktsioon taotlus on, kas oleks meil võimalik kirjutada erinevates keeltes (reaalajas) asemel kirjalikult ühes keeles ja siis kõik muutub tõlgitakse hiljem.
Aga sa võid kirjutada erinevates keeltes ... Vabandust, aga ma tõesti ei saa oma punkti.
Kui Sa kirjutad midagi, siis kirjutage see reaalajas. Ja võite kirjutada seda iga toetatud keelt ja isegi mitmes keeles ühes sõnumis. Te ei pea kirjutama ühes keeles
Kui Sa kirjutad mõnes keeles kirjutada selles keeles. Kasutades seda keelt tähemärki. Mine test sõnum - need on kirjutatud erinevates keeltes - saab näha originaali (enne tõlge) - just klõpsake noolt paremal lipu originaalkeeles.
Või parem vaadata siin. Järgnev teade on Jaapani - see tähendab et see on kirjutatud Jaapani - kliki noolt ja sa näed originaalteksti, mis oli kirjutatud (ma ei tea, Jaapani - see on lihtsalt kopeeritud Wiki )
In katse sõnumid ala, mida näete ka potid kirjutatud teistes keeltes - need kõik on kirjutatud oma riigi märki. Nii et kui kasutaja mõne riigi logida oma foorum. Ta ei saa näha ainult oma foorum tema keeles - ta saab ka kirjutada oma keeles!