Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 11

Thread: Kuidas salvestamine/lihtne raha, kasutades makstud Google v2 API. Palun jaga oma vinkkisi!

Default Kuidas salvestamine/lihtne raha, kasutades makstud Google v2 API. Palun jaga oma vinkkisi!

Google API seaded leheküljel, seada maks 1 M märkide perday = maksab $ päevas 20 Google'i, selle keskmine kasutada google translate. See on minu jaoks, ok, nagu i teenitud enam kui see alates reklaame päevas

nii et ma olen püüdnud teha rohkem vähem raha, mida tahan kulutada Google'i iga päev, kuid siiski saate kasutades google translate. Olen ikka ei ole kindel katsetulemus alla idee, et ma olen küsib ametliku vastuse ja selle kogukonna spikker

-Näpunäiteid/trikke 1. Enam vähem tekstimärke, mida tõlkida, veel vähem raha, et mul on vaja kulutada Google'i

Nii ma mõtlesin, kasutades kui ei ole tingimuslik mõned minu foorum, et ei ole oluline, mõned Mallid, nii et google translate puudub vajadus selle tõlkimise valdkonnas, seda rohkem vähem raha et ma pea kulutama Google:

Kui selles valdkonnas ei ole vaja tõlgitud lehe, nii ei vaja tõlkida, millel on see tingimus? :

< kui condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
    Mõne piirkonna mis pole oluline, et puudub vajadus tõlkida. IE tervitus päis, teadaanne jne
    </ Kui>

ČNB. Ma saan et kood siin http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post7847

-Näpunäiteid/trikke 2. Vajadus tõlkida mυned foorumid, mis ei ole tähtis

Ma arvan, et praegu vbet on tõlkimise kõik foorumi ja ei ole mingit võimalust välistada mõned foorumid

Ma arvan, et on vaja seda kui mitte tingimusena, et peame mähkida need pluginad kood:
    "vB ettevõtte tõlkija - lipud"
    "vB ettevõtte tõlkija"
    "Kirjutada külalisena vahemälu"

Kui ($ GLOBALS [forumid]! = xx) {
    plugina kood, mida on vaja murdmine
    }

ČNB muutus xx tähtedega foorum, mida te ei soovi jätta tõlkimine

Solvangutega Märkus: see nõuanne on vale - see ei ole üldse vaja

-Näpunäiteid/trikke 3. Ole vaja tõlkida ainult tõlkimise laadi mõne laadi
    näiteks:
    Vaikimisi laadi domain.com on tõlgitud
    kuid domain.com/?styleid=xx on tõlgitud uuesti oma keskmine kahekordse lehe tõlgitud, on isegi sama teksti sisu, vaid teise laadi, ei ole tõhus õigusest, miks meil on vaja, tõlkimise kõik laadid

Ma arvan, et on vaja seda kui mitte tingimusena, et peame mähkida need pluginad kood:
    "vB ettevõtte tõlkija - lipud"
    "vB ettevõtte tõlkija"
    "Kirjutada külalisena vahemälu"

Kui (STYLEID == xx) {
    plugina kood, mida on vaja murdmine
    }
    ČNB muutus xx tähtedega styleid, mida soovite tõlkimise

Palun jaga sa ei arvan, et on oma tööd ja kui teil on muul viisil salvestamine/lihtne raha, kasutades maksnud Google v2 API liiga
    Viimati muutis r.dziadusz; 07-01-12 juures 12:11.

Pensionär;)

Tere
    vBET tehtud juba mõned põhilised tutrial: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10412

Enam vähem tekstimärke, mida tõlkida, veel vähem raha, et mul on vaja kulutada Google'i
    Kui te ei soovi oma lehe mõned osad tõlkida saate suhkruroo kasutamine <! - VBET_SNTA -> ja <! - VBET_ENTA ->. Lihtsalt panna sisu pikklest, te ei soovi seda tõlkida.
    Post ei tõlkimisel abil saate [lang = notranslate]

Vajadus tõlkida mυned foorumid, mis ei ole tähtis

Ei ole vaja tõlkida ainult tõlkimise laadi mõne laadi. Miks meie tõlkimise kõik laadid, millel on sama tekst sisu, vaid teine stiil
    Võiks Palun kirjeldage seda natuke rohkem

Tere
    vBET tehtud juba mõned põhilised tutrial: KKK
    suur tänu link

Kui te ei soovi oma lehe mõned osad tõlkida saate suhkruroo kasutamise <!--vBET_SNTA--> ja <!--vBET_ENTA-->. Lihtsalt panna sisu pikklest, te ei soovi seda tõlkida.
    Panin selle malli õige?

Ei ole vaja tõlkida ainult tõlkimise laadi mõne laadi. Miks meie tõlkimise kõik laadid, millel on sama tekst sisu, vaid teine stiil
    Võiks Palun kirjeldage seda natuke rohkem
    see on võib-olla teisese probleem, see ei ole liiga tähtis praegu, aga ma selgitab see uuesti, ja ma juba teha esimene postitus eespool rohkem selgelt liiga jaoks näpunäiteid ja nippe nr 2 ja nr 3:

tavaline leht on domain.com, ja kui see on tõlgitud muutunud domain.com/es/, tema keskmine ühe lehekülje, et tõlkida

muud laadi Tavaline lehekülje on domain.com/?styleid=xx, ja kui see on tõlgitud muutunud domain.com/es/?styleid=xx, tema keskmine, üks rohkem lehekülg, et tõlkida, see ei ole tõhus, lehekülje, mida on vaja tõlkida on kahekordne

Ma juba paari kuu jooksul alates näpunäiteid ja nippe nr 3 eespool kasutatud minna, oma tööd

Alates selle KKK :

4. Oma andmebaasi vahemälu tühjendada ja keelake automaatne puhastamine
    Pidage meeles, et parandada vahemälu ttl väärtus või isegi keelata it(0) - leiad selle siit: admincp - > vBET vahemälu - > andmebaasi vahemälu - > vahemälu Time To Live (TTL)
    Käesoleva osa kohta

Kui me admincp - null (0) > vBET vahemälu - > andmebaasi vahemälu - > vahemälu Time To Live (TTL)

See lubab microsoft tõlke- ja Apertium?

ja me oleme ikka veel kontroll-loendi puhastamine andmed vahemälus?

ja me Keela ajastatud toiming "vB ettevõtte tõlkija (tabel vahemälu puhtama)"?

Palun jaga parimad sätted selle kohta, enamik neist on kõik tõlke pakkujaid kasutades

Pensionär;)

Andmete = tõlgetega lubatud Apertium ja Microsof tõlge API võib säilitada seni, kui soovite. Kui te Vahemälu tühjendamine strateegia keelamine ei pea keelata oma ülesande. Keelamine see suvand vähendab teie oma tõlgete arvu - iga kord tõlgitud teksti kas on olemas vahemälu ja ei vaja tõlkida uuesti- kuid see muudab teie andmebaasi vahemälu kasvavad suured.
    Kontroll-loend - kohta saate alati otsustada käivitada vahemälu puhastamiseks osas ainult mõned keeled - st need, mida kasutatakse harva

Ok, tänan

Kui te ei soovi oma lehe mõned osad tõlkida saate suhkruroo kasutamise <!--vBET_SNTA--> ja <!--vBET_ENTA-->. Lihtsalt panna sisu pikklest, te ei soovi seda tõlkida.
    midagi, me kõrvaldada malli?

ja keegi teada, kui palju Apertium permonth piiratud?

OK I saab kinnitada näpunäiteid/trikke 1 eespool töötavad, lihtsalt panna mis sõltub malli, piirkonnas, mida te ei soovi tõlkelehekülgi, näiteks teated, post loendused, allkiri, KKK ja teistes osades, et ei ole olulised, seda vähem märk tõlgitud kuvamine

Palun ühe proovi seda liiga ja kinnitage see liiga

BTW ma ikka ei ole kindel, millised methode on parem, minu kui tingimuslik või <!--vBET_SNTA--> ja <!--vBET_ENTA--> viis

Pensionär;)

-Näpunäiteid/trikke 3. Ole vaja tõlkida ainult tõlkimise laadi mõne laadi
    vBET kauplustes vahemälu ainult teksti, nii et kui iga stiile kasutab üks kord tõlgitud laused. Seal on bo ilma lisatasuta tõlked kohta lihtsalt kasutades tõlgitud teksti laad sisse laadid

BTW ma ikka ei ole kindel, millised methode on parem, minu kui tingimuslik või <!--vBET_SNTA--> ja <!--vBET_ENTA--> viis
    <!--vBET_SNTA--> ja <!--vBET_ENTA--> oma juba rakendatud, ja on lihtne kasutada - lihtsalt Redigeeri malli kasutate, panna sisu, mida soovite untranslat beetween sildid (<!--vBET_SNTA--> ja <!--vBET_ENTA-->) ja voila, teksti endiselt kuvatakse, kuid ei ole tõlgitud

OK, kasutades <!--vBET_SNTA--> ja <!--vBET_ENTA--> = tekst ikka näitab, kuid ei ole tõlgitud

kuid saate te olete proovinud kasutada minu kui tingimuslik näpunäiteid/trikke 1 = tekst pole tõlgitud lehekülgede saated. Kuna pole kuvatud, selle tuleks tuleb tõlkida liiga ja võib-olla paremini nii:

< kui condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
    Mõne piirkonna mis pole oluline, et puudub vajadus tõlkida. IE tervitus päis, teadaanne jne
    </ Kui>

Pensionär;)

See sõltub sa tahad saavutada soovitud. Teie näpunäide 1 (Me ei ole testitud see veel), kui ehitustööde nagu te ütlesite on keerulisem kasutada, samuti teil otsustada, kui soovite kellegi mittetransleeritav välja kuvamiseks või peitmiseks.

OK siis siin on screenshot jaoks näpunäiteid/trikke 1

tavaline lehel

tõlgitud lehe, saate vaadata me peita kasutaja nimi, post loendused, allkiri, Tere sõnumite jne, et väga oluline

Palun keegi kasutada seda kui vajate liiga, me teeme seda paremini üheskoos. Ma arvan, et tema ei ole enam dificult kasutada oma samal viisil samasuguse <!--vBET_SNTA--> ja <!--vBET_ENTA-->, lihtsalt panna mall, mida me tahame ainult soovitut on pisut erinevad, ma tahan teada, kas see on tõesti töö- ja parema

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •