Google API seaded leheküljel, seada maks 1 M märkide perday = maksab $ päevas 20 Google'i, selle keskmine kasutada google translate. See on minu jaoks, ok, nagu i teenitud enam kui see alates reklaame päevas
nii et ma olen püüdnud teha rohkem vähem raha, mida tahan kulutada Google'i iga päev, kuid siiski saate kasutades google translate. Olen ikka ei ole kindel katsetulemus alla idee, et ma olen küsib ametliku vastuse ja selle kogukonna spikker
-Näpunäiteid/trikke 1. Enam vähem tekstimärke, mida tõlkida, veel vähem raha, et mul on vaja kulutada Google'i
Nii ma mõtlesin, kasutades kui ei ole tingimuslik mõned minu foorum, et ei ole oluline, mõned Mallid, nii et google translate puudub vajadus selle tõlkimise valdkonnas, seda rohkem vähem raha et ma pea kulutama Google:
Kui selles valdkonnas ei ole vaja tõlgitud lehe, nii ei vaja tõlkida, millel on see tingimus? :
< kui condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
Mõne piirkonna mis pole oluline, et puudub vajadus tõlkida. IE tervitus päis, teadaanne jne
</ Kui>
ČNB. Ma saan et kood siin http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post7847
-Näpunäiteid/trikke 2. Vajadus tõlkida mυned foorumid, mis ei ole tähtis
Ma arvan, et praegu vbet on tõlkimise kõik foorumi ja ei ole mingit võimalust välistada mõned foorumid
Ma arvan, et on vaja seda kui mitte tingimusena, et peame mähkida need pluginad kood:
"vB ettevõtte tõlkija - lipud"
"vB ettevõtte tõlkija"
"Kirjutada külalisena vahemälu"
Kui ($ GLOBALS [forumid]! = xx) {
plugina kood, mida on vaja murdmine
}
ČNB muutus xx tähtedega foorum, mida te ei soovi jätta tõlkimine
Solvangutega Märkus: see nõuanne on vale - see ei ole üldse vaja
-Näpunäiteid/trikke 3. Ole vaja tõlkida ainult tõlkimise laadi mõne laadi
näiteks:
Vaikimisi laadi domain.com on tõlgitud
kuid domain.com/?styleid=xx on tõlgitud uuesti oma keskmine kahekordse lehe tõlgitud, on isegi sama teksti sisu, vaid teise laadi, ei ole tõhus õigusest, miks meil on vaja, tõlkimise kõik laadid
Ma arvan, et on vaja seda kui mitte tingimusena, et peame mähkida need pluginad kood:
"vB ettevõtte tõlkija - lipud"
"vB ettevõtte tõlkija"
"Kirjutada külalisena vahemälu"
ČNB muutus xx tähtedega styleid, mida soovite tõlkimiseKui (STYLEID == xx) {
plugina kood, mida on vaja murdmine
}
Palun jaga sa ei arvan, et on oma tööd ja kui teil on muul viisil salvestamine/lihtne raha, kasutades maksnud Google v2 API liiga