Tere
Ma saan 500 vea, kasutades Google v2 api ja microsoft api. Kas teil on mõtteid poole põhjus?
tänan
Tere
Ma saan 500 vea, kasutades Google v2 api ja microsoft api. Kas teil on mõtteid poole põhjus?
tänan
nii googlev2 kui ka microsoft katse faile luua 500 vigu.
Hi,
-Kui minge oma URL-ile, ja alustada tõlkimise ei kuvata vigu
-Kas sa palun siia viimase testi tulemused?
Esmakordselt kasutusele faili test teie foorum juurkausta, kui neid käivitada, kui 500 tõrge apears uuesti pean kontrollida koht või mind liiva lihtsalt php tõrge palke
teie URL-i kohta: talkfinance.net/ja/, võite näha mõnda tõlgitud teksti, see on coused osalise tehingu (Loe lähemalt siit)
Kuid kui te kasutate Google Api v2 saate seada oma piirangud, võib-olla panna vale Google Api v2 võti, pärast katse on seda teame kindlasti
Kvoot on hästi Gv2 nόόd, osalist tõlked partiide kohta. Niipea, kui lülitan sisse M$ kuvatakse 500 viga. Failide testimiseks käivitada trahvi.
Umbes 500 tõrge microsoft, sa seadke kõik vBet võimalusi, nagu ta ütles readme faili? Sa üleslaadimise, upload-kord kausta?
Võiks anda teile täieliku tõrkelogi või kui te ei saa PM juurdepääsu üksikasjad, nii et ma ei suuda kontrollida koht
Jah ma alla laadinud üleslaadimise-kui kausta, versiooniuuenduse installimise juhiseid järgida ja rakendada uue konfiguratsiooni seaded.
Nagu näha teie microsoft katse ei näita vigu, nüüd ma ei tea, miks see ei tööta ainult tõlkes microsoft, coudl, palun loote katse konto, mida soovite oma ftp- ja PM mulle see õige?