Ei ole muudatusi teha. Olen vBulletin 3.6.8 koos vBET3.4.1.
Ei Google muuta selle tõlke API v⌡i midagi?
Ei ole muudatusi teha. Olen vBulletin 3.6.8 koos vBET3.4.1.
Ei Google muuta selle tõlke API v⌡i midagi?
Lihtsalt operatsioonisüsteemiks vBET 3.5.2 nüüd minu tõlke lehekülg on täiesti tühi. Mida mul on puudu?
Ok. Ma sain selle töötab googletest.php. Paistab, ma olen peatada Google
Alates Google API v1 tõlke test
Katsetulemus: {"responseData": null, "responseDetails": "Arvatavasti Kasutustingimused kuritarvitamine. Palun vaadake http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:
Ühenduse aeg (ms): 566.118164062
Minu Microsoft API katse tundub hea. Ei tohiks Microsoft API veel tõlkida minu vBET?
Alustades tõlge test MS
Katse tulemus: "Tere"
Test error:
Ühenduse aeg (ms): 492.813964844
Hi,
Jah see võiks kuid katse, te ei võib olla eksitav, kuna see katse tõlge ainult ühe sekundi
Palun teil kontrollida:
-ei seatud-te ei värskenda = uuesti laadida kausta -üks kord - laadida > vbet_translation_options Kui ükski Palun tehaadmincp - > vBET - > tõlke pakkujate - > ainult kasutamiseks Google: nr
Jah, ei „kasutamine Google'i ainult: nr "ja ei vbet_translation_options kausta üles laadida.
Nüüd lipu nupu kuvatakse järgmine viga:
Parandamatu tõrge: määratlemata funktsiooni save_settings() /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php, mis kutsuvad rea 28
Mäletan ebamääraselt, hakkasin, pärast seda ma tegin mõned muudatused, mis on täitmise FAQ soovituse põhjal eespool viga saada. Tunne, nagu see võib olla seotud mälu vahemälu või midagi
Viimati muutis myandy99; 30-10-11 juures 19:00. Põhjus: detailselt
Ei saate eemaldada/Muuda kõik failid (v.a vbseo integreerimise eest)
Palun andke mulle milliseid etappe (FAQ tulemuslikkuse vihje) tehti?
Kui te ei mäleta see mis tahes Palun PM mulle oma juurdepääsu üksikasjad räägin oma serveris
Mäletan, et probleem ilmnes pärast seda, kui sellest pole midagi muutunud Memory Cache. Kuid nüüd kuigi muutunud Memory Cache tagasi "Ei ole" probleemi ikka veel olemas
Ma ei ei eemalda/Muuda kõik failid (v.a vbseo integreerimise eest)
Viimati muutis myandy99; 01-11-11 juures 13:22.
Kui tekib parandamatu tõrge koodi tundub, et on järgmised. Kas ma võin saada mõned vastused?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
Saate tõrge ilmneb, kuna süsteemi ei leia funktsioon save_settings mis on vBulletin funktsiooni ja peaks olema adminfunctions_options.php õigus nüüd, ma ei tea, miks see ei saa olla leitud, palun uuesti reupload kõik vBet-faile, või palun PM mulle juurdepääsu üksikasjad, ja ma kontrollin seda.
On vaevalt võimalik see tõrge oli äärmuslikest Memory Cache väärtuse muutmiseks