Hello!
Olen olnud kasutades fantastiline programm ühe aasta, kuid nüüd Traductions dissapears, ei ole toimib.
Kas te saate mind aidata?
Hello!
Olen olnud kasutades fantastiline programm ühe aasta, kuid nüüd Traductions dissapears, ei ole toimib.
Kas te saate mind aidata?
Hi,
Kui koos põhjust ei installida täiendavaid plugis ja tõlke "dissapears", Palun veenduge, et kui pakkuja kirjalik tõlge on blokeeritud, käivitades katse: KLÕPSAKE NUPPU
Palun kaaluda Alse saate vaadata vBET 4.2.3, Palun pidage meeles, et vaba Google'i tõlge API wil suletakse esimene detsembriks, ja kasutamisel on uus rakendusaja, mida kasutati vBET versiooniks uusima versiooni, mis toetab ka Google API v2 (arve maksmiseni) ja Microsoft tõlke API (tasuta) ja teine on praegu katsetatakse.
Saate vähendada oma kirjaliku tõlke taotlused: KLÕPSAKE NUPPU
Valige OK Hayk!
See on google katse tulemused:
Alates Google API v1 tõlke test
Katsetulemus: {"responseData": null, "responseDetails": "Arvatavasti Kasutustingimused kuritarvitamine. Palun vaadake http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:
Ühenduse aeg (ms): 582.390869141
Jah see tähendab, et teil on Google'i poolt blokeeritud, te saate emaili neid blokeeringu tühistada, kui katse on öelda, ma andsin sulle.
Kuid pange tähele, et esimene detsembriks Google'i tasuta tõlkimine API v1 on suletud, nii, et ükski tõlge, seda ei tehta