Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 11

Thread: Ei saa blokeerida vBET? (Kiire)

Senior liige

Default Ei saa blokeerida vBET? (Kiire)

Tere kõigile ma olen püüdnud jälgida ette probleemi, mis on ilmnenud umbes nädal tagasi sel eesmärgil on vaja keelata kõik plugin's, samas kui keelata vbet foorum ei laadida, vaid täiesti tühja lehe?

Saate ühe abi, kui mul on vaja seda teha kiiresti, sest minu foorum laad on purustatud külalistele.

Regards,
    Simon

Senior liige

Michael, kui lugeda see te ikka on admin juurdepääsu, vaadata foorumi logitud väljas ja külalise staatus ja te näete stiil on puudu, Logi sisse ja stiil on olemas, see on põhjus, miks on vaja keelata vbet kõrvaldamiseks possibile põhjusena.

Pensionär;)

Tere michal praegu teeb seminari, ta vastus saate nii kiiresti kui võimalik, kuid siin on, mida mul teile, kuidas keelata vBET:

1. Keela see Admin CP
    2. Märkus .htaccess vBET eeskirju. Kui te ei mäleta on need seejärel märkige vBET pakendis ei-ei-laadi üles/tööriistad/ümbersuunamine-eeskirjad register
    3. Tagasi integratsiooni muutustest vbseo failid. Lihtsaim viis - lihtsalt üleslaadimise originaalfaile. Kui teil on zip - laadida pakkuja veebileht. Raskem viisil - lihtsalt avada readme.html vBET pakendis ja seal teil on täpselt kirjeldatud muudatused, mille tehti - lihtsalt seda vastupidisel viisil.

Senior liige

Tδnan vastuse, ma olen nii minu foorum laadi külalistele jääda purustatud õhtut, kus saate kuigi mul on sneaking kahtlus, et see on viimastele vbet, põhjustab see - ma updaate selle toimingu teostamiseks on hetkel töös snowed saate homme, kui saate keelata edukalt vBET.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Michael, kui lugeda see te ikka on admin juurdepääsu, vaadata foorumi logitud väljas ja külalise staatus ja te näete stiil on puudu, Logi sisse ja stiil on olemas, see on põhjus, miks on vaja keelata vbet kõrvaldamiseks possibile põhjusena.
    Kas teil on külaliste vahemälu sisse lülitatud? Kui jah proovige lülitada (ainult ajutiselt katse puhul) ja kontrollige uuesti. Tõenäoliselt on sisse lülitatud ja laadi muudatusi teinud ning kooskõlastada oma laadid on salvestatud failid. Nii pärast muutuste laadi failid erinevad (erinevaid nimesid), kuid vahemällu salvestatud täielik HTML väljundi vahemälu külalise veel URL vana laadi faile. Mis oleks täiesti selgitavad, mis juhtub. Kui see on tõesti siis palun:
    1. Ainult oodake Guest vahemälu lõpeb ja väljastamise läheb ära ise
    2. Või kui te ei soovi oodata ainult puhta Guest vahemälu

Kui see ei põhjusta siis palun andke meile teada, ja me kontrollib seda uuesti.

Senior liige

Michael, häälestamise külalise vahemälu välja töötanud, kuid mul on kasutatud ainult ühel tootekujul midagi kunagi vahemällu või näidatud külalistele on olnud minu stiili, mis nüüd kasutada kasutaja kunagi on näidanud mõnel muul laadil, kunagi!, ma leian, et vbulletin sätete muutmisel külalistele näidanud, ta ei täida minu valik täpselt laadi, selle kokkulangevuse või miss, kuid peamiselt mitte vormingut versiooni praeguse laadi. Kui teil paluda ja väljalülitamine külaliste vahemälu seejärel ta käitub nagu see tuleks tähendab see vbet iscausing probleemi!

Senior liige

Lähdin külalise vahemälu alates 22: 15 eile välja lülitatud ja registreerimata mitte logitud silmas pidades külalise arvates oli see peaks olema, kui see tagasi sisse lülitatud 21: 20 täna külalise arvates oli katki uuesti, seejärel laadi muutmisel selle ID-d on saadaval vaikimisi vbulletin poolt täitma kõnealuse muudatuse insted külalise vaadet saab kindlaks määrata, kuid näitab see kindlaks eelmise stiilis, seejärel, kui keegi proovib kuvamiseks vaadet taastatakse laadi, ma lihtsalt muuta lõime?

I olete lülitanud külastaja vahemälu uuesti, nii, et minu laadid on kindlaks määratud, nagu ma eespool märgitud ei ole muutunud laadi või vaata nii, et ei ole põhjust, miks ei tohi vBET probleemi, saate te Palun vabastage parandus või ütle mulle, mida ma saan teha, et saada see töö õigesti?

Senior liige

I lahendada probleemi ise, kuid vBET tuleb parandus nii, et see doen't on vaja teha käsitsi:
    1. Juurdepääs Admincp > vBET vahemälu
    2. > Guest vahemälu
    3. Keelatud on külalise vahemälu ja salvestada
    4. Tehtud Külalised vahemälu aeg elada & Külalise vahemälu aega vähem asjakohastel veebilehtedel Live väärtus null
    5. Lubatud Guest vahemälu & salvestatud
    6. Külalise vaated on näitab praegu teie õige laadiga
    7. Tehtud Külalised vahemälu aeg elada & Külalise vahemälu aega vähem asjakohastel veebilehtedel Live Ma oli neid varem & salvestatud väärtus
    8. Kontrollitud logitud et kinnitada stiil oli endiselt ok

Nüüd külalistele vaade on kinnitatud, kuid ma arvan, et kui vahemällu salvestatud aeg lõppeb kui külalisena seisukohti minu kodulehel ja seal on teema, et stiil või mõnede viga seejärel iga külastaja pärast seda näete purustatud laadi või vea tõesti tõrge pole enam olemas!

Pensionär;)

Kahjuks et pidite lahendada seda oma me on kontrollimise võimalused, miks kuvatakse ja kuidas lahendada see kord kõikide

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    I lahendada probleemi ise, kuid vBET tuleb parandus nii, et see doen't on vaja teha käsitsi:
    1. Juurdepääs Admincp > vBET vahemälu
    2. > Guest vahemälu
    3. Keelatud on külalise vahemälu ja salvestada
    4. Tehtud Külalised vahemälu aeg elada & Külalise vahemälu aega vähem asjakohastel veebilehtedel Live väärtus null
    5. Lubatud Guest vahemälu & salvestatud
    6. Külalise vaated on näitab praegu teie õige laadiga
    7. Tehtud Külalised vahemälu aeg elada & Külalise vahemälu aega vähem asjakohastel veebilehtedel Live Ma oli neid varem & salvestatud väärtus
    8. Kontrollitud logitud et kinnitada stiil oli endiselt ok

Nüüd külalistele vaade on kinnitatud, kuid ma arvan, et kui vahemällu salvestatud aeg lõppeb kui külalisena seisukohti minu kodulehel ja seal on teema, et stiil või mõnede viga seejärel iga külastaja pärast seda näete purustatud laadi või vea tõesti tõrge pole enam olemas!

Ka ei olnud lahendage ise. Tegelikult võite lihtsalt ei, mida ma kirjutasin teile selle lõime minu esimene vastuses:
    Kui see on tõesti siis palun:
    1. Ainult oodake Guest vahemälu lõpeb ja väljastamise läheb ära ise
    2. Või kui te ei soovi oodata ainult puhta Guest vahemälu
    Saate lihtsalt loputamiseks Guest vahemälu nagu oli palunud. Pange tähele, et seal on palju lihtsam viis seda - ei pea te tegema kõik need sammud, on piisav, et minna Admin CP -> vBET Cache -> Cache Cleaner. Vabandust, ma ei maininud see suvand viimase vastuseks - ma endale sa tead seda.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •