Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Kui API ei olnud tulemusi, tagastab pakkuja veakood asemel null

Default Kui API ei olnud tulemusi, tagastab pakkuja veakood asemel null

See on kena (ja salvestada vBET palju vaeva) kui API kutse ei tagasta tõlgitud tulemusel et vähemalt pakkuja tõrkekoodi esitatakse nii, et on selge, et vBET on oma töö teinud ja teenuseosutaja lasub probleemi. Eraldiseisvad utiliit on kena, kuid võttes otseselt üritanud tõlkimise ajal esitatud samu tulemusi oleks parem.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma saan aru, te sooviksite näha pakkuja viga ei ole tõlgitud teksti asemel, kui tõlge ei ole kättesaadav. Pange tähele, et veebiämblikud näha seda ka. Nii, et sellisel juhul peaks saadame päise, mis näitab see viga, vältida tõrketeade kuvatakse lehe indekseerimine. Samuti kui selline lehekülg on ainult viga ei ole hea lõppkasutaja jaoks. Pange tähele, et mõnikord lõime sisu ise on juba vahemällu, vaid muudab midagi ümber (näiteks kuvatakse tunni foorum, või teil on mõned lahtrid paremale ja vasakule küljele) või lihtsalt uue vastuse juhtus - nii et me oleme võimelised tõendama tõlgitud lõime ma arvan, et see on parem kui lihtsalt Kuva tõrketeade, kui 99% lehekülje võib olla kuvatud on tõlgitud.

Ma ei saa aru oma viimases lauses. Kirjelda rohkem.

Võimalik lahendus - me juba spetsiaalse parameeter, mis näitab, kui kaua admins puhul ainult serveri oodata tõlked vormi väline teenuseosutaja. Saame kasutada sama parameetrit näitavad, millesse teenuseosutajad on märgitud (saate seda ise sisse möllida Admin CP) keelatud ja mida kasutati tõlkida. Siiski ainult on saadaval ainult administraatoritele ja admins vaadata seda ilma toodangu (sõnumiAdmin CP -> vBET -> Tõlked Pakkujate Olemasolu)

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Ma ei saa aru oma viimases lauses. Kirjelda rohkem.
    Olin viidates googletest.php, mis on kirjeldatud KKK. See on hea admin tööriist, kuid ei teavita korraliselt, et võimaliku probleemi.

Jah, indekseerimine probleeme seoses hea mõelda. Funktsioon, mis on admin lülitada sisse või välja ülemaailmsel tasandil, ma arvan, et tuleks ekraanil finantsaruandluse käesoleva veebilehe veast.

Lepivad kokku - > "nii et me oleme võimelised tõendama tõlgitud lõime ma arvan, et see on parem kui lihtsalt Kuva tõrketeade, kui 99% lehekülje võib olla kuvatud on tõlgitud."

Jah, see oleks kasulik. Mul oli näeme serveri tõlkimise ajal ekraani, siiski probleemiks, kuna ekraanil vilgub poolt nii kiiresti, et oleks hea lisada "vajutage suvalist klahvi jätkata või midagi sarnast.

Ka... midagi väga kummaline juhtus. "Kuva kiirus" suvandit just nüüd uuesti sisse lülitatud ja nüüd ma näen minu CMS artikli täisteksti uuesti. Mul on palju rohkem katseid tegema, ja see võib olla seotud minu brauseri vahemälu või asjaolu, et ma olen sisse logitud kasutajana admin. Ma ei tea veel. Kuid ma tahtsin, et see juhtida teie tähelepanu.

VÄRSKENDUS - ei, mõningane lingitud CMS lehekülgi kodulehe veel ei kuvata.

Uuenda 2 - käitumise vahel on sisse loginud administraatori pole sisse loginud on erinevad. Mis saab vaadata täielikult tõlgitud (või isegi lihtsalt keeles allikas) kuvamiseks admin kui samal lehel kuvatakse ei külalisena. Ma loodan, et see aitab.
    Viimati muutis brubros; 07-10-11 juures 19:05.

Jah, see oleks kasulik. Mul oli näeme serveri tõlkimise ajal ekraani, siiski probleemiks, kuna ekraanil vilgub poolt nii kiiresti, et oleks hea lisada "vajutage suvalist klahvi jätkata või midagi sarnast.

Kirjeldage oma küsimusi see koht on tulevikus taotluse eraldi keermes. Palun segada arutelusid või meil läheb kaotsi.

Praegu ma mõistan, et saaksime lisada teavet, mille teenuseosutajad on saadaval juhul, kui võimalus näidata tõlkimise ajal saadaval.

Teie väljaminekute avada iga probleemi jaoks uus teema.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •