Täname märkmed.
Nagu ma aru saan oma koodi on vaja Microsofti tasulise versiooni - kas see on õige?
Diagrammid - Pange tähele, et ta ei ütle, mitu lehekülge oli indekseeritud - Pyykkinaru oli lihtsalt mitu lehekülge. Rohkemate lehekülgede oli Pyykkinaru indeksoiden, sest nende kui kiiremini (vt viimase diagrammi). Nii, et Google ei reageeri kohta vBET - ta reageerib reageerimisaeg lihtsalt ei Ülekoormuskatse on teie serveri kohta. Kui server vastused kiiremini robotid indekseerib kiiremini.
Ma näen teie alustatud kanalisatsiooni reageerimise kiiremini pikka aega enne, kui saate keelatud vBET (septembri alguses) - Pyykkinaru arvu suurendamiseks täpselt seejärel alustatud. Nii nagu näete, see on seotud reageerimisaeg.
Ma olen huvitatud siin ainult üks asi kohta. Te kirjutasite eile, et soovite vBET keelata. Nii eile vBET oli endiselt aktiivne oma foorum, kuid viimase 6 päeva keelatud (nagu ma aru iga nurga diagrammil on ühel päeval alates mõõtmise) - vBET, nii et midagi märgitud diagrammidel sellele ei paremale siin...
Vastavalt teabele teilt sai Google oli sõidul (ei indekseerimise - ei ole sama) palju kiiremini, kui vBET on endiselt aktiivne. Ainult viimase mõõtmise diagrammidel on vBET keelatud. -Palun anna eksitavat teavet. Loomulikult on ühendus reaktsiooniaja ning hinnatud lehekülgede vahel, kuid teie server oli vastates palju kiiremini kui vBET oli endiselt. Võib-olla sest asemel vabakutseliste ootamine sain teie serveri kohe määrosa on ületatud teavet (see algas umbes nädal tagasi). Võib-olla tõttu konfiguratsiooni muudatusi (Külaline vahemälu sisse lülitatud kuu tagasi või midagi sellist).
Ja veel üks mõtlema - kas te tõesti arvate, et robotid liiklus on sama väärtusega kui reaalsed inimesed liiklust? Robotid ei kliki reklaamides, robotid ei loo konto oma foorum ja robotid ei tekita väärtuslikku sisu oma foorum. Nii et mina isiklikult arvan, et teavet, mida on rohkem indeksoijat liiklus ei ole hea uudis - see on lihtsalt uudis. Sa lahti tõeline liiklus ja reaalsed inimesed oma kogukonnas.
Getting tagasi küsimus - sa vajad rohkem abi selle teema?