Jah, ma olen ootamine värskeim versioon. Kui Michal me ei oodata. Nii et ma tõesti loodan seda kättesaadav väga kiiresti, kuna olen kaotada rohkem liikmed iga päev.
Jah, ma olen ootamine värskeim versioon. Kui Michal me ei oodata. Nii et ma tõesti loodan seda kättesaadav väga kiiresti, kuna olen kaotada rohkem liikmed iga päev.
Samuti pange tähele, et Google'i tõlge API v2 saate seada piirangud teie ise. Nagu kirjutas Radek - vBET uusim versioon on lahus pakkuja poolt blokeeritud API - me asendada teisega ja kõigi piirid, kui mannekeeni tõlkija kuvab seejärel tekst. Me oletada, et vabastada Eilsed uue versiooni, kuid tõttu probleeme internet see oli ümber planeerida (ma tean, et see on väga väikese, kuid see oli nädalavahetusel, reisi-ja tsellofaani Interneti ei tööta, kui oletada, et). Sel nädalal me vallandab teine versioon, parandatakse probleem märgist liiga sageli pakkujad on saadaval. Viimane versioon märkide, mida pole saadaval, kui vigu on tõlke pakkujalt. See ei ole vajalik - oleme avastanud, et saadab Microsoft tõlke API eri viisil, mis esitab küsimusi nagu "server on hõivatud", "timeout". Selliste vigade puhul ei pea me kaaluda piirnormide saavutatakse. Nii, et järgmise vabastamist on võimalik kindlaks määrata ja kaaluda saavutatakse tõlke osutajal saadaval ainult eri sõnumite puhul selgelt ütleb selle tähtaja.
Makstud Google'i tõlge API v2 kohta saate küsimusele vastamisel. Palun minge Admin CP - > vBET - > tõlke pakkujad ja te leida seal kirjeldus kuidas alustada Google'i tõlge API v2 (on olemas seos selgitus kuidas API võti). Palun pidage meeles, et v2 on makstud nii võite kaaluda piirväärtuste kontrollimisel, võib-olla eemaldada mõne keele ja ignoreerida mõned lehed oleks odavam. Hinnad on Google'i kontrolli all, nii et me ei saa seda muuta.
Kas sa vajad rohkem abi siin?![]()
Vaid loodan, et ma ei suuda kasutada vaba API uus versioon! Mul ei ole probleem läheb, makstud, kuid google vajab krediitkaardi, ma elan ja tφφ Hiinas ja nad ei ole nõus kõik Hiina krediitkaardi tasu eest. Nii et ma olen kruvitud. Püüdis leida microsoft makstud API kohta, kuid ei leia, et taotleda vajaduse.
Järgmise keskkonda endiselt toetatakse Google'i tõlge API v1 (kui see on olemas) ja vaba Microsoft tõlke API (kui see on olemas).
Kui teil on küsimusi Microsoft tõlke API maksed paluge siin: mtcont@Microsoft.com
Vastavalt teabele, mis meil on Microsoft pärast 30. märts 2012 keegi ei sunnita kasutama makstud versiooni Microsoft tõlke API isegi siis, kui kasutate ainult 2 millions vaba märkide kuus. See tähendab, et Microsoft on selle kvoodi ikka veel tasuta. Siiski tuleb kasutada Microsoft lasuurne turg:
Kas sa vajad rohkem abi siin?Algselt postitas Mail from Microsoft
![]()
Viimati muutis vBET; 19-10-11 juures 21:18.
Thanks for the info Michal. Nii ei saa ilma krediitkaartide inimesed kasutavad google või Microsoft. Nii et ei vBET ei kasuta minu jaoks. See on tõesti kυige halvemad Uudised!
I 'm not sure Microsoft maksete meetodite nüüd. Ja muidugi me pole aimugi, lisab Google ei uue Makseviisid - see on meie mõju. Palun Küsi Google rohkem makseviisid.
Ka vastavalt selle teabe ühest meie kasutajatele: http://www.vbenterprisetranslator.Co...ID-MS-API.html
Microsoft on tellitud (mitte nagu Google, kes lennult) - nii, et see peaks olema kättesaadav maksma palju meetoditega. Ma mõistan, et Google peab saama automaatselt tasu. Kuid Microsoft on lihtsalt abonementi tuleks lubada maksta mis tahes meetodil (algusest peale). Palun lihtsalt vaadata seda. Me liigume on pärast vBET 4.x järgmise vabastamist. Hetkel me ei tea üksikasju veel.
Kas sa vajad rohkem abi siin?![]()
Ma just täiendatavad 4.4.4 ja pärast seda, kui mul on 2 minutit nr tõlke pakkujaid saadaval. Google ja Microsoft piirmäära saavutanud. BOT neist nõuavad krediitkaardi minna makstud API's, kas te lähete liikmemaksu eest, või mitte. (Microsoft) Nüüd on mulle ei kasuta vBET, ja ma olen kindel, on paljud foorum omanikud ilma krediitkaardid või mida ei saa endale lubada makstud tõlked. See on painajainen!
Kui olete saavutanud vaid teil oodata, kuni see on uuesti saadaval. Palun pange tähele, et Microsoft on üks kord kuus ja tunnimääraga piirata, nii et kui teie Kasutuslimiidi ei ole veel jõudnud, siis teil kiiresti uue tõlked (vBET kontroll iga 10 minuti järel ei pakkuja on uuesti saadaval).
Google on kindel, et teine piiri (Me ei tea, mida muidu).
Pange tähele, et Isegi pärast märtsi 2012 Microsoft esitab API tasuta Kasutuslimiidi 2 millions märki (praegu on 4). Me pole aimugi, hakkab see olema lõigatud või mitte. Praegu on teada, et on saadaval tasuta piirmäära.
Hinna ja maksete meetodite - taas pöörduge tõlke osutajatega - kas oodatust meile midagi teha?...: /
Lisame mitme API-sid kui võimalik toetust. Me veel ei mõjuta kolmas pool tõlke osutajate näol. Palun otsest küsimused otse kohtades, kus neid on võimalik lahendada.
Viimati muutis vBET; 21-10-11 juures 03:04.
Ma olen ei süüdistavad saate selle Michal, ma tean, et ta ei ole oma süü. Faktid on lihtsalt, et ma ei saa kasutada vBET vaba API! Minu foorum on liiga suur ja piirid on jõutud 30 sekundi jooksul. Nii milline hea mis teeb mind? Ja tõlke pakkujate juba ühendust. Ei maksta muul viisil. Nii et jällegi ei ole oma süü, kuid see muudab vBET suur foorumid suhtes aegunuks.(Kui teil ei ole krediitkaarti) Ja see on tõsi!Hinna ja maksete meetodite - taas pöörduge tõlke osutajatega - kas oodatust meile midagi teha?...: /
Lisame mitme API-sid kui võimalik toetust. Me veel ei mõjuta kolmas pool tõlke osutajate näol. Palun otsest küsimused otse kohtades, kus neid on võimalik lahendada.
Kui te saate Palun jääge vBET - me otsime tõlke teiste rahastajatega, muutub turu kogu aeg...
-Kui te ei kasuta Google v1 enam Palun väljalülitamiseks ka vahemälu puhastamine. Lubage allolevad vahemälu. Ma tean, teil on suur foorum, kuid eeldades, et teil on ta võib-olla Exchange'i vaba piirid on piisav, et katta uusi sõnumeid. Samuti saate ignoreerida mõned lehed, mida teie arvates ei ole oluline tõlkimiseks vBET. Näiteks - RSS-kanalid muutuvad kogu aeg. Võib-olla olete loobuma tõlked arhiiv kohta... Võib-olla teistes kohtades...
Varsti - soovitame teil kaaluda, kuidas ikkagi kasutada vBET kolmas pool tõlke pakkujate esitatud uusi piiranguid. Ja uuesti - me tahame, et rohkem toetada.
Kas vajate veel abi siin? Või saate me seada probleemi lahendada?