Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 4 FirstEsimene 1234 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 40

Thread: Major tõlke küsimustes

Pensionär;)

Ma kontos uusim versioon vbet 3.x vb3.x Vbet 3,5 VIIMINE

Senior liige

ma võiks, kuid thats beeta ja te ütlete te Ära anna toetust ja et ka ei ole hea minu jaoks

Pensionär;)

Palun, tee seda testi kõigi API sa kasutad-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Senior liige

Ma kui ma olen lõpetanud optimeerida oma andmebaasi, Ma kasutan ainult API V1 kui mul on ainult vBET 3.4.1 installeeritud.

Senior liige

Quote Algselt postitas r.dziadusz View Post
    Palun, tee seda testi kõigi API sa kasutad-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Ok ma jooksin seda testi ja sain selle
    Alustades tõlge test G API V1
    Katsetulemus: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:

Senior liige

Mul on veel muid valdkondi, vbenterprisetranslatot.php kasutab Kõik mu CPU aega, palun kontrollige alljärgnevalt:
    Pid ************ Omanik Priority CPU% Memory% Command
    12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (Kill) thecodec 0-72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (Kill) thecodec 0-67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (Kill) thecodec 0-42,0 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (Kill) thecodec 0-23,5 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (Kill) thecodec 0-11,7 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (Kill) mysql 0-1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - baaskataloogi = / - DataDir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-external-locking -

Mul on 4 protsessori ja see tapab mu sait nüüd, et ta cant saada tõlkeid!, I keelanud poole tõlkeid ja on ikka küsimus!

Saab keegi aidata?
    Viimati muutis Simon Lloyd; 01-10-11 juures 19:29.

Senior liige

Olen ülendatud beta püüda lahendada minu probleeme, kuid tundub, et ma ei saada tõlkeid Microsoft?

Siin on Micorsoft testi tulemus:
    Alustades tõlge test MS
    Testi tulemus: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Test error:
    Ühenduse loomise aeg (ms): 237,756103516
    Olen topelt chaecked olen MS ID õige!
    Viimati muutis Simon Lloyd; 01-10-11 juures 20:56.

Liige

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Hi, ma olen vajada kiiret abi, ma leian täna, et mõned thread tiitlid puuduvad, kuid kui ma saan muuta keelt nad ilmuvad (mõnikord), check siin http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel töölehe funktsioonide /] Microsoft Exceli töölehe funktsioonid näed lotsof niidid starterid nime all, kuid ei ole thread pealkirjad (hästi võibolla üks või kaks), siis nüüd muutus keeli öelda kreeka näed thread pealkirju, vahetada, keel ja mõned pealkirjad on kadunud ja mõned jäävad?!

Kas keegi aidata palun?
    On täpselt sama asi .. hakkas paar päeva tagasi. (Tasuta versioon 2.4.4)

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Hi, ma olen vajada kiiret abi, ma leian täna, et mõned thread tiitlid puuduvad, kuid kui ma saan muuta keelt nad ilmuvad (mõnikord), check siin Microsoft Exceli töölehe funktsioonid näed lotsof niidid starterid nime all, kuid ei ole thread pealkirjad (hästi võibolla üks või kaks), siis nüüd muutus keeli öelda kreeka näed thread tiitleid muuta teise keelde ja mõned pealkirjad on läinud ja mõned jäävad?!

Kas keegi aidata palun?

Te saate vaadata andmeid oma tegeliku Google tõlge kasutades googletest - palun vaata siia üksikasju: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •