Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 12

Thread: vBET 4.4.2 antud

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Default vBET 4.4.2 antud

Tere

Nii et selles versioonis lisab toetust Google Tõlge API v2. Praegu toetab see 3 Kirjaliku API:
    • Google Tõlge API v1 (saadaval ainult kuni 1. detsember 2011)
    • Google Tõlge API v2 (makstakse üks)
    • Microsoft Tõlge API (tasuta)

Just nüüd, kui soovite kasutada makstud Google API siis peab olema sisse lülitatud Google Tõlge API v2 käsitsi praegu (Admin CP-> vBET-> Translation Providers-> Kasuta Google API v2. Pärast 1. detsember me eemaldame selle võimaluse, sest seal tule mingit valikut enam.

Pange tähele, et uus vaikeväärtused vana parameetreid ei mõjuta foorumitel update (siis on vana väärtus). Ikka uusi parameetreid (näiteks laudade tuleb puhastada) siis on meie vaikeväärtused, sest sa ei olnud eelmine väärtus olemas.

Nii lühikesi sõnu: see release on valmis teile tasuta tõlkeid ja võimaldab muutes konfiguratsiooni toetada kõigis 53 keeles.

Uus:
    • Abi Google Tõlge API v2
    • Konfiguratsioon cache puhastus (milliseid keeli tuleks puhastatud)

Muudatused:
    • Vaikimisi vBET konfiguratsioon valmis tasuta tõlkeid

Bugs Parandatud:

Senior liige

Suurepärane! Kui ma Portucelile alates vb3 et VB4 kasutada vbet4 minu cache pean alustama uuesti?
    Viimati muutis Snake; 01-09-11 juures 22:00.

Quote Algselt postitas Snake View Post
    Suurepärane! Kui ma Portucelile alates vb3 et VB4 kasutada vbet4 minu cache pean alustama uuesti?
    Ei - vahemälu jääb nagu see on. Just tehtud uuendus - ärge taasinstallige (ärge uninstall ja install again - ajal eemaldada kõik vahemälu tabelid on langenud). Pange tähele, et vBET3.x toetab ka Microsoft Tõlge API ja Google Tõlge API v2 - see on meie peamiseks prioriteediks just praegu Nii et sa ei pea uuendada kogu vBulletin ja kõik pluginaid lihtsalt selle eest.

Ikka, kui teil on litsents vBulletin 4.x Mina isiklikult arvan, et see on üsna hea mootor ja see on väärt uuendada (just valmis küsimustes

Junior Member

Text automatically translated from: Russian to: Estonian
    Translated text
    ja kuidas luua foorum vBulletin 3.8.7 Prompt ??((( (tasuta versioon)
    Original text

Pensionär;)

Hi,
    Palun lugege vBulletin 3.x siit vB3 Üldine Arutelu - vBulletin.org Foorum, ja kui te soovite meie toode vBet tasuta versiooni kohta küsida vBulletin 3.x, palun Avage uus lõim Free Version vBET2.3.x

Senior liige

Kust saab infot tasuline teenus, mida Google? Kui palju see maksab ja kuidas seda seadistada nende kaudu? Aitäh.

Senior liige

Quote Algselt postitas Taurus View Post
    Kust saab infot tasuline teenus, mida Google? Kui palju see maksab ja kuidas seda seadistada nende kaudu? Aitäh.
    Heitke pilk siin Tasulise versiooni Google Translate API nüüd avatud äri - Google Translate Blog see võib töötada välja väga kallis, foorumid, nad ei kavatse eest $ 0.05 per 500 sõna!

Ma lihtsalt võttis keskmiselt niit 9 postitust, Sealhulgas kõik postbit teksti oli 3456 sõna mis võrdub $ 1,76!, Seega tõlkimine läheb maksma absoluutne õnn!

On vaba API läheb täielikult? Kas on olemas alternatiivne nagu AltaVista bablefish?
    Viimati muutis Simon Lloyd; 04-09-11 juures 18:28. Põhjus: Lisatud kuluarvestuses!

Senior liige

Pea meeles, maksumus andsin eespool on just üks tõlge.

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Heitke pilk siin Tasulise versiooni Google Translate API nüüd avatud äri - Google Translate Blog see võib töötada välja väga kallis, foorumid, nad ei kavatse eest $ 0.05 per 500 sõna!

Ma lihtsalt võttis keskmiselt niit 9 postitust, Sealhulgas kõik postbit teksti oli 3456 sõna mis võrdub $ 1,76!, Seega tõlkimine läheb maksma absoluutne õnn!

On vaba API läheb täielikult? Kas on olemas alternatiivne nagu AltaVista bablefish?
    Siin on üksikasjalik hinnakujunduse Google Tõlge API v2: Hinnad ja Teenuse Tingimused - Google Translate API v2 - Google Code
    See on $ 20,00 per 1 000 000 tähemärki. On loota tähtedega ei ole sõnu.

Samuti ei ole tähtaja caching Google Tõlge API v2 tulemusi. Nii et sa ei pea makstakse ikka ja jälle sama tõlge. Nii et teie arvutused miss üks asi - et pärast tõlke 1. niit, vBET juba Puhverdatud lauseid staatilise GUI elemente. Ka vastavalt oma tulemuse teil oli üks niit 9 postitust ülevaatlikke summa tähtedega 17 600 - see teeb keskmiselt ligi 2 000 tähemärki ametikoha kohta. See ei ole tavaline, näiteks. Paljud ametikohad on vähem kui 60 tähemärki (just nagu su eelmine postitus). Näiteks just vastus on vähem kui 1300 tähemärki, ja ta on pikk vastus nagu paljude foorumites. Muidugi ei ole ühtegi reeglit, aga ma arvan, et sa hirmutada ennast surnuks, kasutades ainult üks näide, mis ei ole liiga üldine paljudes foorumites.

Igatahes - hinnakujundus nagu hind - see on kuni Google, kuidas nad soovivad müüa oma teenuseid ja kuni kasutajad nad kasutavad neid teenuseid või mitte.

Vastates küsimusele vaba alternatiiv - Jah - vBET4.x juba toetab täiesti tasuta Microsoft Tõlge API -see ei toetab nii paljusid keeli nagu Google, kuid see on endiselt 35 keeles. Nii et nautida vBET klientidele tasuta tõlkeid isegi pärast seda, kui Google translation API v1 suletakse. Vähemalt pikk Microsoft tõlke API on tasuta, kuid siin on ka valmis arenema - vBET nüüd on lihtne lisada uue tõlke API.
    Viimati muutis vBET; 04-09-11 juures 19:36.

Senior liige

Michael, aitäh üksikasjaliku vastuse, ma saan aru mida sa üritad öelda, kuid kahjuks näiteks andsin on väga levinud minu foorumeid, mul on palju palju palju kauem.

Mul on hea meel, et kui ma üritan Google'i tasuline teenus ja see töötab liiga kallis ma ikkagi ba pakkuda tõlkeid mu foorumid

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •