Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 10 kohta 10

Thread: Kasutaja profiili keele valik "pole valitud"

Default Kasutaja profiili keele valik "pole valitud"

Kasutajatele, kes ei taha mingit lippu seotud oma profiili, võimalus saada keelekonfiguratsioon tagasi "pole valitud" pärast mõningaid posible kasutaja katsetamine keelevaliku.

Praegu on see "unselection" ei ole posible.

Alternatiivina on olemas võimalus, et vältida lipu visualiseerimine kohta profiilid ilma modificating malle?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Jah, see ei ole võimalik ja tõesti ei taha me seda toetada.

Enamasti foorum omanikud tahavad et peatada (st miks selline funktsionaalsus olemas üldse - me paluti teinud seda).

Kuidas oleks, et - see on võimalik, kuid ainult administraator? Nagu ma kirjutasin enamasti foorumites tahavad sundida kasutajaid seada ei võimalda tyhjentämällä. Kas oleks OK sinu jaoks?

Ma saan aru conexion koos sundides kasutajaid valida keele funktsionaalsust.

Kuid arvestades, et kakskeelne valik ei ole olemas praegune toode, olime ajaliselt pea tegelema kasutajad, kes ei taha, et näidata selgelt lipp oma profiili.
    Ma tean see on litle Tark küsimus, vaid oleks oluline meie regioonis.

Täname info. Suudad sa vastata küsimusele? Kas pakutud lahendus on OK sinu jaoks?

Ei, see ei ole.

Niisiis, kuidas soovid seda täpselt töötab?

Igaüks lubatud tühistamiseks oma vaikimisi keeles. Admin Samuti saab seda teha kasutajatele.
    Kui me võimaldab kasutajatel tühistamiseks vaikimisi keel, see on saadaval pärast sisselülitamist eriline võimalus see - nagu ma kirjutasin enne palju foorumeid tahan täpselt vastupidine oma soovi (nii taha, et sundida kasutajal määrata see ei võimalda tyhjentämällä) .

Kas see lahendus on OK sinu jaoks? Kui ei siis palun veidi rohkem infot kui lihtsalt ei ole nõus See aitab meil kindlaks oma vajadused kiiremini.

Võimaldades teiste foorumi eelistusi samal ajal:
    AdminCP variant: Luba kasutajatel Vali keel kui "pole valitud"?

Sest see on väga seotud jõu-users-külastada Profiil keelevaliku, saate ka seostavad seda võimalust:

-Force kasutajal määrata keel (adminCP)? Jah => "Not selected" valik ei ole saadaval
    -Force kasutajal määrata keel (adminCP)? Ei => "Not selected" võimalus olemas

OK, nii me lisame uusi asju, nii et kasutajad saavad kasutada tühistamiseks oma vaikimisi keeles. Me mõtleme kirjeldades seda asjakohaselt nii administratsioon teavad, et ei ole mõtet sundida milles ta ning lastakse tühistamiseks seda samal ajal.

Võib-olla on see isegi lihtsam panna seda uut väärtust, sundides asemel uute parameeter ise. See oleks kõige lihtsam haldamine seadistada.

Nii et me teeme seda uute parameetri või uut väärtust olemasolevate parameetrit. Mõlemal juhul seda tehakse. Minu enda eelistus on tegelikult 2. viis - lihtsam hooldada, kuna see automaatselt ei võimalda vale koosseisudes.

Olen nõus, võibolla Teine võimalus on parim ja sirge.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •