Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Parandamine Url jälgimine: sisemised lingid alati kaudne keel

Default Parandamine Url jälgimine: sisemised lingid alati kaudne keel

Ma hindan võimalust filter kõik sisemised lingid posted by kasutajad foorumis, et mis tahes keeles infot url võiks trimmida.
    See parandaks url jälgimise konfiguratsiooni, vaatamise keelevaliku ei oleks muutnud liigeldes sisemiste linkide foorumis.

Praegu on minu foorum navigeerimiseks koos url jälgimine on impredictible, nagu klõpsates tahes sisemine link põhjustab keelekonfiguratsioon on muutunud.
    Liikumine ilma selleta ei toimi niikuinii, kui sul on alati tulevad vaikimisi keeles foorumit igal leheküljel.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Saate filtreerida sidemeid, mis sa tahad olla ei tõlgita üldse. Aga see pole mõtet kogu foorum. Ma ei ole selgelt aru, mida sa mõtled. Sa mõtled link hulka post kirjutatud kasutaja? Nii et kui ma lisan siia lingi sellele ametikohale ei ole see aktiivne tõlkimiseks jälgimine - eks?
    Ma ei näe, kuidas see parandab URL jälgimist. Nüüd on kõik foorumi lingid on jälitatud. Kui keegi on Poola tõlge ta tahaks minna Poola saidile pärast klõpsu lingil hulka post ja see on, kuidas see toimib kohe. Miks algab poola keelde ja läheb ingliskeelse versiooni peale klikkides link oleks mingit paranemist siin? See sunniks kasutajal klõpsata Poola lipp uuesti ja uuesti pärast iga lehekülje Muuda ...

Palun selgitage, mida te mõtlete ettearvamatu URL navigatsiooni? See peaks olema prognoositav - kui te arvate, teil on vale funktsionaalsus palun avatud uus bug raport selles küsimuses. Klõpsates lingil peaks minema lehele samas keeles kui vaatasin just nüüd. Sa ei saa sundida Ümbersuunamisi kasutaja keele vBET valikud, kui soovite, kuid vaikimisi vBET ei tee ühegi keele ümbersuunamine - just hoiab tegelikult vaadatud keele ajal lehele vahele.

Lühidalt: ma ei mõista selgelt taotlust ja selle eesmärk. Palun kirjeldage rohkem.

Minu kasutajal ei ole valitud keeles Porfiili
    Minu foorum vaikimisi keel on hispaania
    Minu foorum on url jälgimine aktiveeritud

Kui ma vajutan sisemine link postitatud mõned katalaani keele kasutaja:
    http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html?language=ca # post1035
    (Http://www.sexomercadobcn.com/pruebas-t22469-i12.html # post419302)

Minu kasutaja muudab vaatamise režiimi katalaani keeles. Ma mõtlen, ma ei suuda hoida mu pildirežiimile Hispaania vaikimisi keeles.

Ma mõtlen filtreerimine kasutaja avaldatud sisemine lingid http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html # post1035 aitaks vältida seda probleemi.
    Viimati muutis forosmb; 18-08-11 juures 13:12.

Ma ei saa undestand see (adminCP):

Suuna kasutaja keel
    Kui see valik on määratud, siis kasutaja suunatakse tõlgitud lehekülje vastavalt oma veebilehitseja keele seadeid. Ümbersuunamine toimub ainult alguses uue seansi (klient peab olema küpsised lubatud või suunatakse iga kord). Võite valida, et sundida ümbersuunamise või küsida kasutaja ei ta tahab suunata.
    Kasutaja saab valida:
    1) lipp navriba (lipud menüü valik salvestatakse cookie ma arvan)
    2) keel tema kasutaja profiili valijat (salvestatud DB kasutajate tabelis)

Aga te kirjeldaksite, et sa suunavad brauseri keele seadeid (See viga ¿?).

Browser säte on sama nagu navriba menüü?

Kas see 3 ainus viis teie toote otsib kasutaja keele-eelistusi?
    Viimati muutis forosmb; 18-08-11 juures 13:23.

Ma ei näe niit - see on lubatud ainult puuraidur kasutajatele. Nagu ma aru saan lingi post sisaldab juba keele koodi. Pange tähele, et tõlge jälgimine töötab ainult linke, mis ei ole juba rahvusvahelisemaks. Nii et kui link sisaldab juba keele kood, siis tõlge jälgimine ei lisa veel üht (pole mõtet).

Sel hetkel, kui sa ei taha seda, siis tuleb muuta post käsitsi ja eemaldada Keele parameeter / kood URL. Siis igaüks kesa linki tema tegelik vaatamise keeles.

Nagu ma aru saan soovid on keele kood automaatselt eemaldada URL lisatud uus ametikoht. Kas on õige?

Umbes sundides suunata. Pidage üks niit ühe küsimus. Me kaotas teisiti. See teema on umbes URL jälgimist. Palun avage uus teema jaoks uus teema.

Nagu ma aru saan soovid on keele kood automaatselt eemaldada URL lisatud uus ametikoht. Kas on õige?
    Jah, see on kõik.
    Vähemalt adminCP võimalus saada see aktiivne.

OK - vastu. See peaks sisaldama järgmist vBET4.x vabastamist

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •