Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: kasutades geolokatsiooni või ip2location ja muud ettepanekud

Default kasutades geolokatsiooni või ip2location ja muud ettepanekud

mul on Fire Fox araabia Nii et kui ma saidil see suunab mind araabia lang>> see on ok
    aga ma ka kasutades st ingliskeelse versiooni ja ta kasutab saidi ingliskeelne versioon
    on seal eemal lisada abilit teha täiendav tegur seda kasutades geololcation või ip2location et suureneb ka parim default lang valik vistor et esimest korda külastada põhiveeb

veel üks asi:
    i requist et highlite image kasutatud keele tõlgitud lehekülje

samuti mis on tähtis minu jaoks:
    kui kasutaja valib vaikimisi originaalkeeles koha
    ta peaks tulema vaikimisi kasutada saidi ilma tõlkimine ja ta tahab vastust või lisada thread: keele valik on vaikimisi teda: Ärge lisage keeles BBKoode

ka:
    Kiirvastus rühma disscussion ma näen, ei ole abi

ja seal on mõned vead ma kirjutasin selle kohta:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Täname arvamusi ja ettepanekuid. Palun hoidke iga ettepanek / bug raport eraldi teemat - see teeb ohjamise palju lihtsamaks. Ja ka siis ei ole vaja juhtida teiste teie niidid - me näeme neid, ja me loeme iga postitus selles foorumis

Oma ettepanekud:
    - Geoloogiline asukoht: nagu te juba märkinud me kasutame brauseri seadeid ja me asi neile sobib paremini, kuna inimesed võivad olla väljaspool kodu ja kui sa lähed 2 nädalat muu riik ei tähendab, et sa automaatselt teame päralt keel Samuti oleks mõjutab mitte ainult omadusi, kuid ka meil mõelda, kuidas see võib mõjutada robotid indekseerimise lehele. Nagu me teame robotid ei kasuta keelt küpsiseid, kuid on IP-aadressi, mis viitab teatud suunas. Oled sa kindel, et soovid robot mber?
    - Rõhutada images: lisatakse TODO nimekirja
    - Default keel sama forum keel: sel juhul saab neid lisada BBCode on tukkuma kuvatakse kõik (see ei ole mõistlik, sest tema keel on sama reklaami foorumis keeles) - nii et ma ei mõista probleemi. Kas te kirjeldaksite seda veel?
    - Kiire vastuse rühma arutelu: lisatakse TODO nimekirja. Ma arvan, et see peaks olema juba toetatud, kuid ei saa olla mõned bug või jääme kuskil grupidiskussioonides. Will be OK 3.3.0.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Aktiivne lipp esile teha - lisatakse 3.3.0

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •