Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 16

Thread: / Foorumeid lisada domeeninime kogu saidil

Junior Member

Question / Foorumeid lisada domeeninime kogu saidil

vBSEO 3,6
    vBulletin 3.6.8
    vBET 2.3.x
    vBSEO sitemap

I installitud tasuta versiooni testida ja olen leidnud läbi tõlke töötab suurepäraselt!

Siiski on oluline küsimus on veebilehtedelt:

Minu koduleht on suhtlusvõrgustik (URL xxx.com) integreeritud vBulletin v3.6.8 foorumis (URL xxx.com / forums).

Pärast paigaldamist vBET ja teinud muudatusi forum root. Htaccess, mul tekkinud probleem - kui ma valin tõlget, ma ei saa minna tagasi xxx.com nagu kõik xxx.com URLid saab nüüd xxx.com / foorumeid.

Näiteks URL xxx.com / index.php? Page = muusika saab nüüd xxx.com / foorumid / index.php? Page = muusika ja seega sotsiaalse võrgustiku osa sait on täiesti katki, sest kõik URLid suunatakse vBulletin foorumid.

Ja foorum URL, mis oli xxx.com / foorumeid, ei saanud xxx.com / foorumid / foorumeid.

Kui ma välja lülitatud URL jälgimine, eespool probleem oleks läinud, kuid masintõlget ka peatused, mis ei ole mida ma tahan.

Panin / foorumites Forum kataloog parameetri vBET seaded ja Ma järgisin juhiseid muuta. Htaccess jaoks vBSEO kasutajatele.

Mida ma kadunud?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

See võib olla põhjustatud valest konfiguratsioonist. Pange tähele, et Forum kataloog parameeter tuleks kasutada ainult siis, kui teie Foorum kasutab alamkataloogi URL, kui on reaalne alamkataloog (pole virtuaalsed - nagu näiteks tehtud vBSEO). See on selgelt kirjeldatud parameeter kirjeldus.

Seega veenduge, et teil on see õigus. Palun puhasta oma Forum kataloog parameeter ja vaadata seda tegi aidata.

Junior Member

Minu foorum URL on xxx.com / foorumeid ja sellepärast ma lisada / foorumite vBET seaded Foorum kataloogis.

Eemaldamisel ei aidanud. Pärast eemaldamist seda URL foorum, kui tõlge on valitud, muutub xxx.com / cs / foorumeid (cs on keel), mille tulemuseks murtud link.

Siin on minu. Htaccess sisse / foorumid juurkataloog:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Ma valesti aru sa enne selle tõttu kirjeldus:
    Näiteks URL xxx.com / index.php? Page = muusika saab nüüd xxx.com / foorumid / index.php? Page = muusika ja seega sotsiaalse võrgustiku osa sait on täiesti katki, sest kõik URLid suunatakse vBulletin foorumid.
    Nüüd ma mõistan. See kõik on OK - just vBET tasuta versioon ei toeta tõlget välisele sisule - tõlgib ainult foorum. URL: xxx.com / index.php? Page = muusika on väljaspool foorumit nii see puruneb. vBET tasuta versiooni tõlgib ainult foorumi sisu eest. Ei midagi enamat.

Full vBET versioon tõlgib sisu väljaspool foorumit loodud vBulletin - näete seda meie foorumis. Vaata sisuga siin:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    või siin
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    ja mängida tõlge.

Kui ma ikka ei mõista probleemi - palun saatke mulle täpset URL-i lehele, mis muudab küsimus.
    Kui ma seda mõista õigust - siis vastus on: free vBET ei toeta tõlke sisu väljaspool foorumit, makstakse üks toetab lehekülgedel väljaspool foorumit loodud vBulletin mootor.

PS.
    Oma. Htaccess reeglid vBET on vales kohas - need peaks olema just enne vbseo reegleid - ükski teine eeskirju tuleks vahel vBET ja vbseo reegleid.

Junior Member

Jah, minu reeglid on enne vBSEO reegleid.

Ma osta kaubanduslike versioon. Kas mul on vaja eemaldada tasuta versiooni ja paigaldada kaubik versioon?

Jah - kui soovite installida kaubanduslik versioon siis kõigepealt pead uninstall tasuta versioon - piisab selle installima Admin AP.

Samuti palun, et. Htaccess reeglid muutuvad.

Junior Member

Tere ostsin kaubanduslik versioon, paigaldamata tasuta versiooni ja paigaldada kaubanduslik versioon 3.x Tõlke töid, aga mul on täpselt samad probleemid nagu tasuta versioon.

Ma pidin lülitage URL jälgimise teisiti URL muutub xxx.com / foorumid / foorumites, kui ma navigeerida.

Lisaks on veel probleem on endiselt olemas - pärast lisades URL reeglid ees vBSEO eeskirju. Htaccess, vBSEO sitemap link on katki. Ma sain lehekülge ei leitud minu sitemap URL. Eemaldada kõik vBET eeskirjad muudavad sitemap URL tööle naasta, kuid see ei ole kindlasti lahendus.

Kas mul midagi puudu?

Et sitemap töötab liikuda vBET reeglid sobiv koht. Sa lihtsalt ei kesa juhiseid - in juhendamine teil on selgelt kirjeldatud panna vBET reeglid vahetult enne vbseo.php eeskirjad ja seate enne sitemap reeglid asemel. Samuti palun veenduge, et teil on eeskirjad tasulise versiooni - tasuta üks on erinevad reeglid. Eemalda vanad reeglid ja pane uued nii sobiv koht + lisage foorum kataloog kõigepealt 2 reeglitele (just kirjeldatud juhiseid). Kui see ikkagi ei tööta - palun saatke kogu muutunud. Htaccess faili sisu.

Meist / foorumid / foorumid - mida olete määranud Admin CP -> vBET -> Main -> Foorum kataloog?

Junior Member

Ok aitäh. Ma lahendanud sitemap katki link probleem. Aga .. / foorumid / foorumid probleem on endiselt olemas. Ja, jah ma set / foorumeid Admin CP -> vBET -> Main -> Foorumi kataloogis. Seadmata foorumid selles valdkonnas tõlget ei oleks isegi tööl - see viiks olematu lehel.

Junior Member

Siin on minu praegune. Htaccess faili alla xxx.com / foorumid root:

# Comment järgmine rida (lisada "#" alguses)
    # Blokeerida mod_rewrite funktsioone.
    # Pane tähele: ikka on vaja keelata häkkida
    # VBSEO juhtpaneel stop url rewrites.
    RewriteEngine

# Mõned serverid vajavad Rewritebase tuleb direktiivi
    # Lubatud (eemalda "#" algusest aktiveerimiseks)
    # Pane tähele: Kui on lubatud, peate Te lisama tee
    # Oma root vB kausta (st RewriteBase / foorumid /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / foorumid /

RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \\. Xxx \\. Com $
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Nagu näete, mul pidi kaotama
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    alates .htaccess sitemap URL tööd teha. Kas see, mida ma peaksin tegema? Ma ei mäleta lugesin kuskil oma juhiseid, et olen vBSEO reeglid .htacess faili tee sitemap URL endiselt töötama kustutada. Oleks see kruvi üles minu vBSEO?
    Viimati muutis myandy99; 12-08-11 juures 00:51. Põhjus: More küsimus vBSEO ja sitemap

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •