Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: uus 2 funktsioonid

Default uus 2 funktsioonid

i requist neid vedada funktsioone

Esiteks:
    kui ma näen lipu lehele tõlkida, selle url veel ei ole seotud tõlgitud url nii pärast klõpsake lehe url on suunavad tõlgitud url

on seal ära teha see tõlgitud url juba iga keele abil ajax või lihtsalt kasutada veel 1 päringu, et see on seotud url oma keel

teine:
    tõlkida teksti Ajax controlpanel nii saab seda kasutada tõlkida teksti uus teenus nagu:
    Google Translate
    kuid ainult teksti ja ducuments nagu sõnad microsoft faile ja teksti faile ja mis tahes toetatud failid

kui sa ka anda kasutajale võimalus kõigepealt faile üles laadida ja seejärel küsida, et tõlkida, siis annab tulemuse siis on see suur lisaks
    muide mul on custom upload teenus ja salvesta faile minu kasutajad
    see on tema omadused:
    1. iga kasutaja saab üles laadida ühtegi faili, mis on load admin juhtpaneel
    2.depend kohta moderaatoriks: kui palju saab kasutaja peremehe ja kui palju faile
    3. keegi ei näe teised failid peale kasutaja anda loa kasutaja / külastaja, saates e-mail koodiga, et teise kasutaja peaks kirjutama seda downolad faili ja seda koodi kasutatakse ainult üks kord
    4.it kasutada failisüsteemi ka võimet olla üle public_html on tugevam
    mõned teised funktsioonid
    Selle süsteemi töös, kuid vähe vigu oli see töö täiesti punktis 3.7

Kui te kasutate seda süsteemi, et võimaldada jaoks tõlkida toetust dokumendi google
    nii kasutajal on võimalus tõlkida neid kasutades Google Translate teenus
    lihtsalt ühe klõpsuga

see on väga lisaks ka ja ma saan teha seda toodet -, et ma kasutasin oma lehele ja mul on kõik õigused, sest see on eritellimustööd see funktsioon olla ainult minu jaoks "koodid ja töö" - oma töökoha ja ehitusplatsi ja u seda kasutada lisada uusi funktsioone ja müüvad seda ma annan teile õigused kahtlemata
    kui te frefer arutada Privaatsõnumite minuga ma hindan seda

aitäh

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hi.

Täname taotlusi. Umbes need:

1. Seda tehakse jõudluse huvides. Kui keegi otsib leheküljel tema keeles see on väga haruldane, et muuta keelt. Ja ümbersuunamine on tehtud 301, nii et robotid on rahul neid. Ka 3.3.0 (ei ole seni välja) on meil juba split cache tabeleid iga keele kohta, nii et see oleks palju küsimusi või täiendava tabeli cache tabelisse ainult pealkirju vaja. Kaalume seda mõtet. Ei luba, aga pärast tegime, mida on vaja 3.3.0 ja katsetada seda saame vaadata, kuidas mõju täitmiseks see on. Samuti palun, et Ümbersuunamisi juhtub kogu aeg isegi vBulletin ilma Modifikatsioonid - vaata mis juhtub, kui minna uuele ametikohale.

2. Google TOS ole võimaldab salvestada tõlked üle 15 päeva, nii et sellised failid tuleb kustutada pärast 2 nädalat. Ma ei ole kindel, et see on soovitud käitumist, kuid me alati oma parima, et sobib Google TOS nii palju kui võimalik.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •