i requist neid vedada funktsioone

Esiteks:
kui ma näen lipu lehele tõlkida, selle url veel ei ole seotud tõlgitud url nii pärast klõpsake lehe url on suunavad tõlgitud url

on seal ära teha see tõlgitud url juba iga keele abil ajax või lihtsalt kasutada veel 1 päringu, et see on seotud url oma keel

teine:
tõlkida teksti Ajax controlpanel nii saab seda kasutada tõlkida teksti uus teenus nagu:
Google Translate
kuid ainult teksti ja ducuments nagu sõnad microsoft faile ja teksti faile ja mis tahes toetatud failid

kui sa ka anda kasutajale võimalus kõigepealt faile üles laadida ja seejärel küsida, et tõlkida, siis annab tulemuse siis on see suur lisaks
muide mul on custom upload teenus ja salvesta faile minu kasutajad
see on tema omadused:
1. iga kasutaja saab üles laadida ühtegi faili, mis on load admin juhtpaneel
2.depend kohta moderaatoriks: kui palju saab kasutaja peremehe ja kui palju faile
3. keegi ei näe teised failid peale kasutaja anda loa kasutaja / külastaja, saates e-mail koodiga, et teise kasutaja peaks kirjutama seda downolad faili ja seda koodi kasutatakse ainult üks kord
4.it kasutada failisüsteemi ka võimet olla üle public_html on tugevam
mõned teised funktsioonid
Selle süsteemi töös, kuid vähe vigu oli see töö täiesti punktis 3.7

Kui te kasutate seda süsteemi, et võimaldada jaoks tõlkida toetust dokumendi google
nii kasutajal on võimalus tõlkida neid kasutades Google Translate teenus
lihtsalt ühe klõpsuga

see on väga lisaks ka ja ma saan teha seda toodet -, et ma kasutasin oma lehele ja mul on kõik õigused, sest see on eritellimustööd see funktsioon olla ainult minu jaoks "koodid ja töö" - oma töökoha ja ehitusplatsi ja u seda kasutada lisada uusi funktsioone ja müüvad seda ma annan teile õigused kahtlemata
kui te frefer arutada Privaatsõnumite minuga ma hindan seda

aitäh