Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 23

Thread: Tõlgitud forum lingid näitab 404-vigu

Junior Member

Exclamation Tõlgitud forum lingid näitab 404-vigu

Mul on selle kaudu installida protsessi mitu korda ja ma ei tundu, et määrata need 404-vead.

Probleem: Tõlgitud foorumi lingid on luua 404-vigu (indeks ja niit URLid tundu töö)

URL: phoneforum.com / foorumid /

Friendly URL-id: ma kasutan režiim Rewrite Friendly URL-id - Canonical URL Strict

vBet Main: Forum Directorys / foorumid

My Forum htaccess on järgmine

# Autor: Matty Aasia
    # Versioonist 1.6

RewriteEngine
    Options + FollowSymLinks
    RewriteBase / foorumid /

# # See on natuke täiendav tagatis ja saab eemaldada

RewriteRule ^ sisaldab /(.*) index.php
    RewriteRule ^ vb /(.*) index.php
    RewriteRule ^ paketid /(.*) index.php

# # See on tegelik kirjutada

RewriteRule arhiiv / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ niidid / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ lehele ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ liikmed / ([0-9] +) member.php? U = $ 1 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ foorumid / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ lehele ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? f = 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ blogs / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ lehele ([0-9] +) ?)) blog.php? u = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ sissekanded / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ lehele ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ nimekirja /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 $ 2 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ sisu /(.*) content.php? R = $ 1 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ vidina / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% {QUERY_STRING}

Kõik ideed, mida ma teen valesti?

TIA!
    Viimati muutis vBET; 31-07-11 juures 13:16. Põhjus: Vastupidine originaal Texans sõnum

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Nagu ma näen praegu töötab see hästi. Kas sul on veel küsimus või on fikseeritud juba?

Palun informeerige sa ikka vajad abi, ja kui jah, siis palun anna URL kus teema olemas.

Junior Member

Täname vastuse!

Ei, see ikka ei tööta korralikult. Esilehele ja niidid töö, vaid üksikute foorumi kategooria lingid ei ole.

ex: phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Üks asi, mida märkan versus see foorum on, et minu tegelik forum kategooria lingid on tõlgitud, mis seda foorumit säilitab inglise URL isegi kui kasutate mitte-ingliskeelse tõlke.

Ma tunnen, see on küsimus (Ma võiks olla vale) aga ma ei ole kindel, kuidas seda muuta.

Aitäh veelkord vastuse.
    Viimati muutis vBET; 31-07-11 juures 13:20. Põhjus: Tagurdamine originaal Texans sõnum - autor püüab muuta thread ajalugu

Näiteks sa andsid on mitte olemasoleva sisu - see ei toimi, isegi kui ei tõlgita:
    phoneforum.com/forums/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Ma ikka ei näe probleemi - ma olin seal ja ma ei näe sisu on tõlgitud hästi. Palun näidake mulle URL, kus ma näen seda - see, mida andis ei eksisteeri, seega ei ole võimalik tõlkida ...

Junior Member

Õige, see on probleem täpselt.

See on vaikimisi foorumi kategooria viidatud vaikimisi inglise vaade:
    phoneforum.com/forums/forums/36-Canadian-Wireless-Carriers

Ma viidatud mis juhtub, kui see on tõlgitud. Tegelik link URL saab tõlkida kui hästi ja tulemuseks 404.

phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Foorumi kategooria lingid ei tööta, kui tõlkida mis tahes keeles inglise keelest. Nad kõik kaasa 404-vea lehekülgedele. Indeks ja niidid ei tööta, kui tõlgitud, lihtsalt ei ole foorumis kategooria lingid.
    Viimati muutis vBET; 31-07-11 juures 13:22. Põhjus: Vastupidine texns algne sõnum - autor püüab muuta thread ajalugu

OK - nüüd näen probleemi. See on ainult foorumi URL mitte teemad - ma vaatasin valest kohast.

Ma näen, põhjust väljaandmise lingid suunatakse ja 2. / foorumid / eemaldatakse sealt. Setting:
    http://www.phoneforum.com/forums/pl/...ezprzewodowych
    Ma suunatakse:
    http://www.phoneforum.com/forums/pl/...ezprzewodowych

Ma ei tea, miks see juhtub niimoodi. Äkki teil on vale vBET konfiguratsioon foorum kataloog. Või saame proovida koos paigaldusega hoida kataloogi seda (ei tohiks olla vajalik). Palun PM mulle Access üksikasjad teie Admin CP ja FTP - ma seda kontrollida.

Junior Member

Tänu Michal

PM Coming
    Viimati muutis vBET; 31-07-11 juures 13:23. Põhjus: Vastupidine Texans algne sõnum - autor püüab muuta thread ajalugu

Nagu ma kirjutasin teile eile PM teema on, sest sa oled double / foorumites oma URL. vBET eemaldab üks neist, sest see on sama kui oma foorum kataloog ja vBET peab tagama, et keel koodi saab pärast seda. Nii foorum kataloog on eemaldatud ja seejärel lisatakse taas ees URL vahetult enne keele koodi. Selle vältimiseks ning et teie foorum linke asjakohaselt loodud peate kasutama järgmist kiirparandus pärast iga vBET update (nüüd on juba teinud oma foorum):
    1. Avatud / Includes / vbenterprisetrasnlator_functions_url_tracking.php
    2. Otsi:
    Code:
    if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
    $address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
    }
    3. Eemalda / comment ta.

See aitab lahendada küsimus vale URLid põlvkonnale. Ikka sul on küsimus ümbersuunamine. Ma olen ikka selle kallal.

Ükskõik Access Detailid saadate enam ei tööta - ma ei suuda lõpetada töö ... Palun PM asjakohane juurdepääsu üksikasjad nii et ma saaks jätkata.

Kuna sain info mida PM teil on plaanis muuta tour / foorumid / foorumites linke ja ei vaja meie toetust just nüüd. Ma milles see teema nagu lahendatud. Kui sul on sama probleem pärast oma muudatused kirjutage siia. Muudes küsimustes palume avada ÜKS teema kohta üks küsimus.

Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •