Nagu ma näen, on veel küsimus redeclaring funktsiooni. Ma ei saa kontrollida, mida täpselt juhtub, kuid kui olete teinud vastavad muudatused vBSEO failis kirjeldatud paigaldusjuhendit, siis ainus mõte sel hetkel mul on, et mõned reegel paneb sind tagasi vbenterprisetranslator_seo.php file - see ei tohiks juhtub ja Ma ei näe, kuidas see on võimalik, kuid ilma seda kontrollimata Mul pole muid ideid just nüüd.

Palun minge vbenterprisetranslator_seo.php ja tegi sama väljaande jaoks includes / functions_vbseo_createurl.php - nii et leia funktsiooni vbseo_thread_seotitle ja määrata, kui punkti ümber. Palun öelge mulle, see aitab.

Ma mõistan teie julgeoleku küsimused - kuid mida saate teha foorumis copy - eemaldada enamik sisu ja jätta ainult mõned näiva sõnumeid. Mida me vajame, et aidata teil on minna täpne konfiguratsioon täpse server ja vaata, mis juhtub ja teada saada, miks. vBET kasutavad paljud foorumid - selliseid asju juhtub kusagil mujal, nii et kahjuks ei ole meil võimalik anda teile vastust küljest, isegi kui me oleks väga hea meel sind aidata.

Umbes Määratleda Homepage Aliases me oleme teinud mõningaid katseid selles valdkonnas. Nagu ma mäletan, vBSEO freak, kui ümbersuunamine on tehtud lihtsalt selleks, et "/", nii et meil tuleb teha sisemine ümber index.php (see ei ole nägi brauseri) - määratleb oma varjunimed oleks tehtud ümbersuunamine aasa. Me kontrollime uuesti ja vaata, kuidas seda vältida, kuid palun meeles pidada, et nüüd sa räägid funktsionaalsusega teiste mod ja me ei vastuta oma käitumise - me anda võimalus integreerida vBSEO, kuid siiski, mis juhtub sees vBSEO see juhtub sees vBSEO... Lisada TODO nimekirja uurida seda küsimust uuesti. Samuti palun proovige määratleda sellised varjunimed htaccess alusel vBET reeglid - nii, et see annaks sulle 301 redirect vältida lekkeid ja vBET oleks veel võimalik tööd, sest see oleks enne, kui see ei ole pärast (aastal vBSEO, mis oleks tehtud 301-vBET taotlus). Aga palun hoida selliseid katseid enne, kui me teinud vBET töötab hästi teie foorum.