Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 15

Thread: Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (ei ole veel lõpetatud)

Exclamation Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (ei ole veel lõpetatud)

Vabandust, aga see ei ole suletud.

Nagu ma ütlesin, tegin faili muudatusi (vt kood allpool) ja laadida see (ja jah, ma overwrote vana).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Suvandi vbseo Hoidke Non-inglise Tegelased URLid
    Asendage "META MÄRKSÕNAD" sisu? on välja lülitatud.

Link tüüp on: VBSEO_URI

htaccess kanded

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    laadida ja viga kuvatakse.

Nii et palun nõu

Aitäh

StarBuG
    Viimati muutis StarBuG; 12-12-09 juures 10:54.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ainus põhjus, miks suhelda saab näidata, et vbseo_thread_seotitle ülesanne on esitada kaks korda. Sellepärast on vaja lisada see üks, kui avalduse. Kõik muud konfiguratsioonid pole midagi, et seda küsimust.

Palun veenduge, et pärast muudatuste Teie üleslaaditud faili sobiv koht (ma tean sa kirjutasid sa, just palun kontrolli seda serveripoolne see on, mida ta vajab).

Kui oled 100% kindel, siis palun PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie FTP.

FTP Access ei ole võimalik, vabandust.
    Andke teada, mida pead teadma, ja ma seda pakkuda.

Ma lisatud faili zip arhiivi.

Ma hack vBulletin faile peaaegu 10 aastat.
    Lisades kaks rida koodi ei ole nii raske sa tead.

Ei tohi olla probleem kusagil mujal

ps: ma faili külge ma alla laadida minu live foorum umbes 20sek tagasi
    pps: Mul oli vBSEO 3.3.1 töötab ja lihtsalt uuendatakse 3.3.2. Sama probleem on pärast muutusi.
    PPP: minu charset on: ISO-8859-1 (Saksa) Loodan, et ei ole probleem
    Viimati muutis StarBuG; 12-12-09 juures 19:11.

Ok leidsin osaline lahendus probleemile.

Minu Charset loodi koos suurtähed (ISO-8859-1)
    Pärast seda, kui ma muutunud kõiki väiketähti vBET töid välja arvatud jaoks peamine foorum lehele.
    (Te peaks olema, et oma paigaldusjuhendit või koodi muuta nii, et see töötab suurtähed liiga )

Alguses ma arvasin kanded Määratleda Homepage Aliases oli probleem,
    Kuid isegi ilma kirjed foorum kodulehekülg tegi andis sama veateate.

Teatud:
    Kui Määratleda Homepage Aliases on tühi, ainult inglise keeles (tõlge võttes domain.de / en / kui peamine foorum page) töötab
    minu peamine keel (domain.de) ei anna viga.

Kui lisada kanded index.php ja index.php? kuni Määratleda Homepage Aliases siis / en / part saab triibuline alates url ja mõlemad inglise ja saksa keeles ei tööta.

Palun nõu

ps: lahkumine Määratleda Homepage Aliases tühi annab mulle väike mao ache, sest see on tõsine PR lekkeid, kui 3 peamine foorum URL-id (index.php, index.php? ja /) on olemas
    Viimati muutis StarBuG; 12-12-09 juures 19:53.

Hi.

Umbes alumise ja ülemise juhul - see on küsimus vaid utf-8 kooditabelit ja seda on kirjeldatud kasutusjuhendis. Teie muutus ei olnud midagi pistmist "Ei saa redeclare vbseo_thread_seotitle ()"- Kuna oled php nii kaua te kujutate ette, et see edastab selgelt öeldud, et funktsioon oli juba deklareeritud ANC ei saa redeclared. Seega peaks olema juhus, kuid hea sõnum see, et sa ei pea seda teemat enam.

Umbes uuega. Palun veenduge, et sul on hea vBET konfiguratsiooni ja. Htaccess - eriti kui oma foorum on alamkataloogi URL. vBET võimalusi Main kategoorias on oluline - kontrollida neid ja lugeda kirjeldusi - ärge kasutage, kui see ei ole asjakohane.
    Ma ei saa öelda, et palju rohkem, sest sa ei andis veateate, või tegelik foorumi URL. Palun PM mulle aadress, oma foorum, et ma saaks näha seda käitumist.

Tere

Minu foorum on www.patientenfragen.net
    Foorum ei sõidetud alamkataloogis.

Peamised seadistused on:

Google API võti (probleem ja ilma võti)
    Forum Keel: saksa
    foorum kataloog: tühi
    foorumi peamine domeeni: tühi
    link tüüp: VBSEO_URI
    tõlkimine link liiki: Loo URL vastavalt SEO link konsensuse (st "/ en / aadress ')
    hoida katalooge: tühi

. Htaccess
    # Comment järgmine rida (lisada "#" alguses)
    # Blokeerida mod_rewrite funktsioone.
    # Pane tähele: ikka on vaja keelata häkkida
    # VBSEO juhtpaneel stop url rewrites.
    Options + FollowSymLinks
    RewriteEngine

# Mõned serverid vajavad Rewritebase tuleb direktiivi
    # Lubatud (eemalda "#" algusest aktiveerimiseks)
    # Pane tähele: Kui on lubatud, peate Te lisama tee
    # Oma root vB kausta (st RewriteBase / foorumid /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Patientenfragen \\. Net $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ /? (En | de )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)
    RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Ma ei saa teile näidata käitumine elada, sest siis minu foorum ei tööta sel ajal.

Palun nõu

ps: ma katsetada ja väiketähti ja ikka töötab. Ei tea, miks see töötas paremini pärast esimest muuta.

Kohta, miks ta ei tööta pärast esimest charset muutus - kui ma kirjutasin oli see kokkusattumus, mul on mõned teooriad, mis juhtub siis (ma tean, et sa sellega hakkama - need ale ainult üldisi teooriaid selline küsimus ei ole sinust ja sinu puhul):
    - Faili ei saa muuta vales suunas
    - Faili saab laadida enne muudatuste oli päästetud
    - Faili saab laadida serverisse vale kataloog, nii vBSEO ikka nägin vana
    - Server saada loll ja ignoreerida asjaolu, et uus versioon Faili toimub töötavad veel vana (see mõnikord juhtub - hea ravi on salvestada fail uuesti ja laadige see uuesti)

Aga küsimus on - see osa töötab nüüd

Umbes tegelik küsimus - kohe vBET on keelatud nii et ma ei näe käitumist. Kas on võimalik, et te kasutate seda ja ei näita lipud (kohandatud koht) - nii et kasutajad ei lähe sinna ja ma saaks vaadata seda käsitsi?

Sinu vBET konfiguratsioon tundub olevat ok, ka. Htaccess faili. Üks foorum oli midagi sarnast, kuid nad jama midagi vBSEO konfiguratsiooni ja vBSEO töötajad on määratud. Palun kontrollige ei vBSEO võib segi seda custom ümbersuunamisi. Võite ka vaadata ei kommenteerides "RewriteBase /" help - kuid see on lihtsalt tulistamist.

Sel hetkel ma ei saa öelda teile rohkem. Ma pean seda vaatama ja võib-olla mul on vaja ligipääsu, et pakkuda teile rohkem toetust. Palun vähemalt mulle viga suhelda, mida sa näed, kui soovite tõlkida pealehel. Samuti palun, et te ei tohiks lisada URL keel vaikimisi foorumi keel (see ei toimi nii - ettevõtja default sa lihtsalt tavalist lingid).

Samuti olen veidi kaotanud oma küsimus kirjeldus sellepärast liigutav oleks palju parem. Kui olete teadlik julgeolekuküsimused, siis saate luua ajutine moodustab toetus või tehakse test foorum sama konfiguratsioon. Me rõõmuga teile meie täielikku toetust, aga sa pead võimaldavad meil selle eest. Praegu saame ainult oletada, mis tegelikult juhtub.
    Viimati muutis vBET; 13-12-09 juures 20:43.

Ja teine lask - otsin oma default vBSEO reeglid proovige muuta:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    To:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Veateade ma saan pealehel on

Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (eelnevalt deklareeritud / path / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) in / path / vbenterprisetranslator_seo.php on line 43
    Ma ei saa näidata selline käitumine teile, sest siis minu foorum ei tööta, isegi kui lipud on eemaldatud.
    Viga on alati olemas peamine foorum lehe ja ilma tõlketa. Kõik teised lehed töötavad hästi.
    Võin vaadata sub foorumid, niidid mõlemas keeles nii edasi Selleks vBET töötab hästi.
    Alles siis, kui ma püüan peamine foorum lehele, kus on www.patientenfragen.net viga näitab ja leht ei lae.
    See ei ole tähtis, kui ma seda kasutada kaudu domeeni vahetult või tõlgitud versiooni www.patientenfragen.net/en/
    Minu peamine keel (mis on domain.net ei domain.net / de /) kui ka ingliskeelses tõlkes ei tööta, kui htaccess muutused on kohal.

Sinu htaccess soovitus ei aita.
    Ka eemaldada rewritebase ei trikki.

Minu vBSEO custom kirjutada reeglid on järgmised:
    "^ Index \\. Php \\? Page = Regeln '=>' regeln.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = Impressum '=>' impressum.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = datenschutz '=>' datenschutzerklaerung.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = notfallnummern '=>' notfallnummern.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = lingid '=>' links.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = impfkalender '=>' impfkalender.html"
    "^ Werbung \\. Php '=>' werbung.html"

"^ Vbglossar \\. Php \\? Do = showcat & catid = (\\ d +) & cattitle =(.*)'=>' lexikon / $ 2 - $ 1 / '
    "^ Vbglossar \\. Php '=>' lexikon /"

"^ Privaatsõnumite \\. Php \\? Do = showpm & PMID = (\\ d +) '=>' era-Nachrichten / $ 1.html"
    "^ Privaatsõnumite \\. Php '=>' era-Nachrichten /"

"^ Faq \\. Php \\? Faq = vb_faq '=>' Hilfe / vBulletin /"
    "^ Faq \\. Php $ '=>' Hilfe /"

"^ Kalender \\. Php $ '=>' kalender /"
    "^ Kalender \\. Php \\? C = 1 $ '=>' kalender /"
    "^ Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Do = (display. +?)(& aasta =)?$' => 'kalender / $ 2 / [NF]"
    "Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1 '=>' kalender / nojs / [NF]"
    "Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Do = (display. +?) & Nojs = 1 '=>' kalender / $ 2/nojs / [NF]"
    "Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Nädalas = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF]"
    "Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Kuu = (\\ d +) & aasta = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]"
    "^ Kalender \\. Php \\? Do = getinfo ja (c = 1 &)? Päev = (\\ d +) - (\\ d +) - (\\ d +) (& c = 1)? $ '=>' Kalender / $ 2 / $ 3 / 4 $ / '
    "^ Kalender \\. Php \\? Do = getinfo & e = (\\ d +) (& päev = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $ '=>' Kalender/ereignis- $ 1 /"
    "^ Kalender \\. Php \\? (S =&)?( c = 1 &)? (Nädal = &)? Kuu = (\\ d +) & aasta = (\\ d +) (& c = 1)? (& Do = displaymonth)? $ '=>' kalender / $ 5 / $ 4 / '
    "^ Kalender \\. Php \\? C = 1 & nädalas = (\\ d +) (& do = displayweek & kuu =.+?)?$' => 'kalender/woche- $ 1 /"
    Mis annab teile juurdepääsu oma elu kohapeal ei ole võimalik turvalisuse huvides kahju (isegi Jelsoft personal ei pääse minult).

Tahaksin teada, mis infos pead ja ma olen õnnelik, et pakkuda neile teile.

Ma ei meilis minu vbseo_all.xml seaded, kui see on teie arvates vbseo konflikti. Lihtsalt saatke mulle oma e-posti kaudu PM
    Viimati muutis StarBuG; 14-12-09 juures 09:55.

Kui ma seadistan Force Foorum Root koduleheks? kuni NO siis patientenfragen.net / en / ei tööta
    samuti patientenfragen.net / en / index.php

aga patientenfragen.net (saksa, keel) ikka ei tööta (vt veateadet eespool)

KUID patientenfragen.net / index.php ei tööta

Enam ideid?

Kui teil on MSN või ICQ saatke mulle oma ID ja võin teile näidata käitumine live

ps:
    Ma ei taha kasutada index.php ega index.php?

Ma eemaldasin need Määratleda Homepage Aliases Kui installitud vBET, kuid ma tõesti ei meeldi see.
    Palun muutke et tuleviku jaoks.
    See on tõsine PR lekkima küsimus!
    Viimati muutis StarBuG; 14-12-09 juures 10:15.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •