Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 21

Thread: ¿Kuidas häälestada toimetaja nuppu toode BBKoode?

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus

Default ¿Kuidas häälestada toimetaja nuppu toode BBKoode?

Ma elan kakskeelne piirkond, mis järgib hispaania ja katalaani keeles.

Hispaania on vaikimisi seadistatud forum keeles, kuid paljud kasutajad saavad kontekstuaalselt muutus hispaania katalaani sõltuvalt thread / foorumeid külastate.

Paljud kasutajad oleks kasum post toimetaja nupp, mis oleks lihtsalt sisestada katalaani toote BBKoode soovitud sõnumeid.

[Lang = ca] .... [/ Lang]

Olen püüdnud koondada seda nuppu käsitsi, kuid tekst on ainult sisestatud sõnumi (BBKoode) ja mitte täidetakse toote käsk.

Kas on olemas lihtne lahendus see on?

Viimati muutis forosmb; 16-07-11 juures 14:56.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Seal on võimalik lihtsaid lahendusi küsimus teile on:
    1. Lülitage automaatne keele tuvastamine (vBET võimalusi Admin CP) - kasutajad lihtsalt kirjutada sõnumeid ja vBET on läbipaistmatu see lang BBCode automaatselt
    2. Force kasutajal määrata oma vaikimisi keeles (ka variant vBET) - kui kasutaja on loonud oma vaikimisi keeles teiste selles foorumis keelt, siis vBET automaatselt lisada toimetaja BBCode valik (mitte nagu nupu, kuid nagu nupp - wrap keelde või mitte) - näete, kuidas see töötab ka meie foorum - lihtsalt määrata oma vaikimisi keeles kui inglise keeles (kasuta Kasutaja AP).

Palun informeerige sa vajad veel abi?

Ühtegi vastust - mida loetakse lahendatud. Kui ei siis palun kirjutage siia

Täname vastuse.

Ükski neist lahendusi kohaneda 100% minu vajadustele küll.

Ma ei tahaks suruda oma kasutajatel valida keele profiili, kuna enamik neist Sisestuskeele seas niidid või teemade kohta.

Pealegi, google auto keel avastada ei sobi kumbki. See kehtib ainult posts tagged nagu [lang] ja enamik kasutajaid ei Profiil keel määratud, sel viisil ei ole funktsionaalne.

Mul on veel üks oluline küsimus, mis on, et kui keel on valitud profiilis see võib olla läinud "ei ole valitud". Stress mu kasutajad ei pea fikseeritud keelekasutuse või profiili (see on tõeline kakskeelne kontekst) ning pärast testimist konfiguratsiooni nad näevad fikseeritud asignation, et neid saab taastada. Me tahaks vajadus määrata selle eest.

Minu ettepanek keele tag nuppu toimetaja on paindlikum ja pakub functionlity rohkem "nõudmiseni" kasutajatele minu vaatepunktist.

Sa peaksid ka teadma, et lisada sekundaarne Kasutajagrupid kuidas teie toode ei mõju väga sageli moderaatoriks albumeid konfiguratsioon. "0" vaikimisi albumis pildi suurus tähendab piiramatut ja overides muu posible moderaatoriks album määratud. See on osa vBulletin moderaatoriks mehaanika, kuid see oleks kõige parem luua uue keele Kasutajagrupid mõned fikseeritud ei ole lõputu suurus album loata.

Tänu teie toetust.

Google auto avastada töötab ainult sõnumeid, mis EI OLE märkega [lang] (ei ole vaja kontrollida, kas see on juba määratud). Seda rakendatakse, et määrata [Lang] kasutajale sõnum automaatselt ja see toimib kõikide kasutajate jaoks olenemata sellest, kas nad on seadnud oma vaikimisi keeles või mitte. Sa valesti aru kuidas see toimib. Kui te arvate, see toimib valesti ei oma foorum - palun avage uus teema jaoks uus teema.

Palun avada uusi teemasid oma uusi küsimusi - see võimaldab meil mange oma küsimusi eraldi ja hoida puhtana teema ajaloost. Me ei ole võimelised juhtima palju küsimusi ühe teema. Nii et palun avada uusi niidid moderaatoriks väljaandmise ja auto avastada, kui te arvate, töötab valesti oma foorum.

Pange tähele, et lisades nuppu keeles BBCode on mõned küsimused. Kas te tõesti soovite, et sundida oma kasutajanime iga kord nuppu ja valige üks 53 keeles, leida see esimene muidugi sellise pika nimekirja. Pange tähele, et tegelik lahendus ei supper selline küsimus. Ja seda tehakse selleks, et vältida sellist probleemi. Ka selliseid "nõudmiseni" funktsionaalsus ei ole selleks üldse. Kes kirjutab oma teateid erinevates keeltes? Iga sõnum erinevates keeltes ja iga kord valida, kus sõnum on? ... Kunagi kui keegi tahad seda on parem kasutada auto avastamise seda kui vääramatu kasutajal valida seda ise.

Sa ei taha sundida sind kasutajal määrata vaikimisi keele, vaid tahavad sundida teda seda tegema iga kord, kui ta kirjutab sõnumi? ... Ka sa ei pea jõuga oma kasutajal määrata default language - palun kasutage keele automaatset määramist. See on mõeldud selliste juhtumite ja see töötab OK. Sa valesti aru kuidas see toimib.

Kasutaja default keel pole default vBulletin keelekasutust. See ei mõjuta midagi, kuid toimetajad. Miks sa tahad väljalülitatud on?

Ma ei vaja nuppe 53 keeles, lihtsalt üks mitte vaikimisi üks.
    Ja ma ei sunniks kasutajat midagi. Halvemal juhul võin ise muuta ja lisada silte ühe lihtsa nupuvajutusega, nüüd taskukohased.

Ma avatud lõime masintõlget küsimus, sest tõepoolest see ei tööta ok minu foorum.

Nii et kui sa tahad seda ainult ühes keeles, siis palun, et vBET lisab automaatselt midagi sellist. Kui kasutaja on valinud oma vaikimisi keeles ja see on teiste selles foorumis vaikimisi keel, siis vBET lisab iga toimetaja võimalus, mis võimaldab automaatselt läbipaistmatu kasutaja sõnumi lang BBCode. Ei ole nuppu, vaid nupp - võimaldab sisse lülitada (see on vaikimisi) või see välja lülitada. Näete, kuidas see töötab meie foorum seades vaikimisi keel kui inglise keeles.

Kui seda kasutatakse siis toimetaja saadab täiendavaid andmeid serveriga. See on parameeter nimega vbet_postInLanguage ja selle väärtus on keele kood, mis tuleks lisada lang BBCode. Seega, kui soovite määrata oma nuppu siis saate saata toimetaja vormis need andmed, kui nupp on seatud, või saate määrata nupu koos kliendipoolse loogika (Java Script), mis murrab / lahtipakkimiseks redaktori kui nupp on määratud / väljalülitatud. See tundub olevat eputavalt naeratama lihtsalt set / väljalülitatud väärtust peidetud vbet_postInLanguage valdkonnas (mis saab lisada oma nuppu).
    See ei nõua mingeid Java Scripts üldse, kui oma nupp kast valdkonnas (mitte peidetud üks, mis väärtus on seatud nuppu). See tundub olevat kõige lihtsam viis - vBET kui saab see parameeter seada võtab hoolid ümbriste sõnum lang BBCode on serveripoolne

Ma lähen oma uusi teemasid, et toetada oma muude küsimustega. Kas sa vajad rohkem abi selle ühe?

Ma näen liin kanalid on kadunud, kui toimetamine postitusi siin foorumis.

Tänu teie toetust. Ma ei näe nupp keelevalikut minu 3.7.3 versioon forum.I püüan aktiveerida it.We tegelema niikuinii keerulises olukorras. Enamik kakskeelne kasutajad ei tahaks näe post tõlgitud seas nii tuntud languages.But peame märk kuidagi katalaani postitust pakkuda tõlked mõned ainult hispaania keelt rääkivate users.In conjuction automaatse tuvastusega, olime kasu võimalus "nulli" lipp, mis vältida translltion et user.That viis mõlemad katalaani ja hispaania postitust tundub, esialgses versioonis, ja ainult välismaalane ja mitte kakskeelne lugejate puhul tõlkida aktiveerimist forum.I apreciate oma toodet ja minu arvates on tublit tööd. Ma tunnistan, meie vajadused on üsna omapärane, kuid tahame, et kasutajad tõesti rahul keelekonfiguratsioon kohas.

Kui soovid on 0 lipp siis palun kasutage notranslate BBCode see ei tõlgita üldse - see tähendab, mitte üheski keeles. Palun mõelge see, mida sa tõesti tahad - kui te toetate ka teisi keeli (mitte ainult need 2) siis palju kirjad ei tõlgita üldse.

See on näide notranslate BBCode kasutamine: This will not be translated at all

Samuti tõlkimine kakskeelne kasutajad ei tohiks olla probleem - teil on ka algne kiri.

Kui te wan näiteks sõnumite katalaani ei tõlgita keel X (kuid teiste jaoks tõlgitud), siis pead:
    1. on neid sõnumeid märgitud Katalaani
    2. muuta vBET koodi BBCode käitlemise lisades seisund, mis naaseb esialgse teksti selle tõlke paari.

Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •