Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 21

Thread: ¿Kuidas häälestada toimetaja nuppu toode BBKoode?

Ma detail määratlus kodeerimine muutmist ma vajan ja tahaks eelarve teid selle eest.

See ei ole ainult vältides tõlge seas 2 Keeled: Koosneb uue vaatamise olemasoleva konfiguratsiooni (ei tõlkida hispaania ja katalaani) kaudsete režiim foorum.

Seda tuleks täiendada nii, et tähistada praegune katalaani postitust mõnel automatiseerida (google batched päringu ¿?) Enne automaattuvastusega aktiveeritakse.

Ma tunnistan, Java-originaal-versiooni vaatamise režiimis on üsna sobiv meie kakskeelses kontekstis.

Ma ei olnud seda testinud seni kui mina kuigi see oli mõeldud vaid SEO jõudlust.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Näen 2 postitust enne kui küsite abi, kuid viimane sa kirjutasid, et tegelik lahendus on sobiv. Niisiis eeldades - kas sa vajad rohkem abi siit või see on juba OK? Id sa - mida sa vajad?

Seotud teema see teema, ma siiski arvan nuppu toimetaja automatiseerida BBKoode sisestamisel töötajad oleks tore.

Nagu minu konkreetseid foorum, ma detail minu vajadustele projekti teises teemas.

Nii et me saame käsitleda seda ühe kinnise või veel veidi abi siin vaja?

Seal on võimalik lihtsaid lahendusi küsimus teile on:
    1. Lülitage automaatne keele tuvastamine (vBET võimalusi Admin CP) - kasutajad lihtsalt kirjutada sõnumeid ja vBET on läbipaistmatu see lang BBCode automaatselt
    2. Force kasutajal määrata oma vaikimisi keeles (ka variant vBET) - kui kasutaja on loonud oma vaikimisi keeles teiste selles foorumis keelt, siis vBET automaatselt lisada toimetaja BBCode valik (mitte nagu nupu, kuid nagu nupp - wrap keelde või mitte) - näete, kuidas see töötab ka meie foorum - lihtsalt määrata oma vaikimisi keeles kui inglise keeles (kasuta Kasutaja AP).
    Mõlemad variandid ei ole ideaalsed minu vajadus.
    Ma vaja nii töötaja on võimalus muuta sõnum keeles pakkimine on vaid ühe klõpsuga.

Äkki see pole tõrkeotsing, ma tunnistama. Võite liikuda funktsioone ettepanekuid, kui te nõustute.

OK, aga mis jaoks sul vaja on? Mul on vaja välja selgitada, mida on tõesti vaja. Sa juba avanud muu tunnuse taotluse luua lihtne vahend, mis murrab kõik juba loonud lugemiseks sobivalt lang BBCode. Nii et kui sul on see siis kõik vanad sõnumid murtakse. Ka siis, kui keele automaatset määramist sisse lülitatakse, kõik uued sõnumid murtakse sobivalt (mõningate eranditega, kus Google ei tunne keeles). Nii et sel juhul Milleks seda nuppu? Palun andke meile täieliku stsenaariumi, kuidas te arvate, on see töö. Ma saan aru, sa tahad olla nupp, aga ma tõesti ei mõista vajadust ja ma pole kindel, kas see on juba hõlmatud teiste oma omadus taotlus. Eriti, et sa kirjutasid nüüd, et see nupp on töötaja nii nagu ma aru nüüd on see korrigeerimiseks sõnumeid, mis ei ole pakendatud lang BBCode sobivalt. Palun parandage mind, kui ma aru saan valesti.

Isegi automaattuvastusega lubatud, ma tahan, et pakkuda kasutajatele lihtne viis näidata nad on oma kirjalikus teatises katalaani kui nad kirjutavad nii hispaania ja katalaani foorumis.

Kui automaattuvastusega töötab 100% ei tohi, kuid ma arvan, on väga lihtne taotluse ja on mitmekülgsem jaoks kakskeelsed kui nupp valijat: bbcode / ei bbcode

OK nii. Ma olin kaotanud, sest eelmine sõnum Ma nägin, et see on töötajale, mitte kõik liikmed. Nii et ma ei olnud kindel, mida see peaks tõesti olemas.

Nüüd ma mõistan (sorry, kui sa kirjutasid enne ja oli seda kordama).

Sinu soov on liiga unikaalne oma konkreetse foorum lisatakse ametlikku vabastamist. Nii et me ei plaani lisada see vBET. Eriti, et automaatse tuvastamise võimaldanud tal ei ole tegelikult vaja ja nagu ütles Albert Einstein "asjad peaksid olema võimalikult lihtne, kuid mitte lihtsam." Me arvame, et kes sellise nupu ainult segadusse kasutajad, kes arvavad, et nad peavad klikkima seda juhul kirjalikult katalaani keeles. Ja see langetab kasutatavus foorum. Lihtsamad lahendused - nagu lihtsalt kirjutada, mida sa tahad ja lasta süsteemil hoolid ülejäänud - on parem kasutajatele meie arvates.

Kuid me saame aidata teil lisada näiteks nuppu.
    Nagu ma kirjutasin juba et see on lihtne, kui kasutad juba olemasolevat funktsionaalsust ja lihtsalt välimuse muutmiseks seda. Nii vBET juba teab, kuidas wrap sisse lang BBCode vastavalt täiendava panuse toimetaja. Kõik, mida tegelikult vaja on muuta välimust see (meil on nupp, tahad lihtsalt nupp) ja lisada see alati (meil on eelkõige tingimus).
    Nii et - te juba teate, kuidas lisada nupp näitab pildi lisada esimene postitus. Mida te ka vaja on:
    1. hõlmama ka peidetud valdkonnas:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. Kaasa lihtne Java Script mis loob seal katalaani kood (ei ole katsetatud):
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    Pange tähele, et võite teha seda keerulisem, et võimaldada Määra / tühista nupp
    3. Execute Java Script funktsioon kui klõpsate. Nii et nupp lisada:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    Kui sa ei taha teha keerukam funktsioon (mida saab ka väljalülitatud väärtus), siis saate lihtsalt seatud funktsiooni keha onClick atribuut ja ei sisalda java skripti funktsiooni üldse.
    Samuti palun, et kui sa tahad seda kasutajasõbralikumaks sa arvad, et lisada see nupp tumblernupu nii kasutajasõbralik teavad on see veel sisse lülitatud või mitte. See oleks kõik palju lihtsam, kui soovite, et lisada sinna kastike asemel nupp, kuid nuppu on ka võimalik teha, lihtsalt keerulisem kui sa tahad teha seda õigesti (nii seadmine ja lülitatakse sisse alarmsüsteem)

Pange tähele, et muutus on nähtav pärast kasutaja kohustub sõnum - nii et see on kasutatav serveripoolne.

Kui sa tahad seda tööd brauser poole, siis sa ei pea 1. samm - just Java Script funktsioon (lisatud nupp), mis võtab ID-ga (või struktuuri kui sa ei saa ennustada, toimetaja id) toimetaja teksti ala ja lisada sisu avamise ja sulgemise lang BBCode. Sellisel juhul sa ka ei pea muretsema mis tahes tumblernupu (kasutaja lihtsalt näha, et see on juba lisatud toimetaja). Just siis tuleb vaadata, see on juba pakitud (kas teksti alustada lang BBCode) ja ignoreerida klõpsa sel juhul (et vältida pakkimine mitu korda).

Palun informeerige sa vajad rohkem abi siin. Kui jah - palun öelda, kus eriti.

Tänu!

Väga üksikasjalikud ning hästi selgitatud, aitäh.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •