Väikesed lipud ei näita mu mobiili stiilis. See on mod:
Kerge Style väike ekraan seadmed (mobiiltelefon, ******, mobiil, android) - vBulletin.org Foorum
Mobile stiil link: Windows 7 Teemad - CreativX
Väikesed lipud ei näita mu mobiili stiilis. See on mod:
Kerge Style väike ekraan seadmed (mobiiltelefon, ******, mobiil, android) - vBulletin.org Foorum
Mobile stiil link: Windows 7 Teemad - CreativX
Kas on võimalik seda viga parandada palun?
Palun saatke mulle URL täpne lehekülg, mida ma näen seda. Seal peab olema midagi valesti pilte URL. Mul on vaja seda kontrollida. Tõenäoliselt lingid on suhteline ja URL viitab vale kataloogi ja seal ei ole baaskogumist. Veel - on vaja vaadata seda teile lahendus![]()
Esiteks läheb mobiilne stiilis. Sa lihtsalt seda linki arvutisse:
Windows 7 Teemad - CreativX
Siis minge seda teemat:
Windows 7 teemadel: kosmoselaev t3 poolt tono3022
Paar postitusi et niit on esimesel leheküljel näete puuduvad lippe.
Üks kiire asi - sa ei tohiks kasutada seda tüüpi tõlke esitlus neile lehekülgedele.
1. See peaks olema võimalikult lihtne - ei pilte, kui ei ole vajalik (mobiiltelefonide saad maksta igale kilobait andmeid)
2. Scripts näha originaalteksti ei tööta, sest asjakohane vBulletin skripte ei sisaldu seal (ja seda ei tohiks, sest iga kilobait andmed on oluline)
nii pigem kontrollida, kuidas teha need pildid nähtavad Pakun tööd, kuidas näidata nendel lehekülgedel ainult tõlgitud teksti ilma täiendavat teavet. Aga kõigepealt pean oma otsuse - pilte või võimalikult lihtne?
Jah, teil on õigus Michal. Ma ei mõtle sellele. Kui see ei ole raske, ma hindan seda, kui me saaksime minna võimalikult lihtne. Tänan väga!
Palun PM juurdepääsu üksikasjad.
Lahendus on muuta malli vbenterprisetranslator_inpost_translate mobiiltelefoni stiili ja eemaldada kõik mitte vajalikud osad. Näiteks jäta lihtsalt selline:
See on juba teinud oma serverisse. Kui sa tahad muuta seda mingil muul viisil, siis lihtsalt muuta malli<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->{vb:raw tõlgitud}<!--vBET_ENTA-->![]()
OK, hea kraam. Tänan teid väga Michal!