Tere, olen huvitatud ostma vBET. Mina olen ainult tuttav PhpBB ja tegelikult ei ole vBulletin veel. Ainus põhjus, miks ma ostaks vBulletin on vBET. Ei ole midagi sellist ette muudel foorumitel on olemas?
Minu huvi vBET on, sest ma tahan, et mu postitused inglise keeles olema tõlgitud paljudesse keeltesse ja tõlgitud ametikohtade püsiv. See on minu aru sellest, mis on nii hea, umbes vBET võrreldes. Mul õigus?
Minu suurim mure on küsimus, kas foorumis (ja kõigis keeltes) indekseerib Google ja teised otsingumootorid. Ma ei ole ekspert kõik see vaid lugenud, et mida teie foorum Näib, et programm ei rikub mõned googles eeskirju ja seetõttu võib olla kahjulik mõju pikas perspektiivis. Kas nii?
Samuti, kui ma tahan osta vBET, kas sa arvad päris algaja nagu mina, kes ei ole tegelikult kasutatud vBulletin (ainult PhpBB) ja ei tea, palju programmeerimine oleks võimalik saada lihtne vBulletin + vBET ja töötab? Ma näen nii palju tehnilisi küsimusi, et ma ei tahtnud astuda - kui mul on neid lahendada, võin ka loobuda algusest peale, sest ma tean, et ma ei suuda seda teha.
Samuti on mul vaja saada VBSEO?
Aitäh.