Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Kaart URL on võlts või tõeline?

Junior Member

Default Kaart URL on võlts või tõeline?

Text automatically translated from: German to: Estonian
    Translated text
    Kui esimene tahan öelda, et ma arvan vbet jaoks geniaalne toode, mis iga senti väärt kulusid,

Kaardid on õige url URL näeb välja selline:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    või ainult URL näeb välja selline:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Ma palun, sest minu jaoks on oluline müügiargument. URL-i puhul nii:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    aastal sitemap on jama, sest nad kasutavad 301 ümber
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    suunatakse ja sivustokarttansa on õige URL ei ole vale ones.

Tahtsin ka küsida, kas kirjutatakse Maps id ja foorumeid, ma kasutan ainult foorumi URL ei ole thread URL in sitemap

Suur tänu abi eest

ps miks saata panuse, et see on keelatud postitada linke teistele veebisaitidele, kui ma ei teinud seda? Ma olen postitanud vaid lehekülje vasakul serval

Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hi.

Sel hetkel, kui sa integreerida vBET koos sitemap generaator sa aknalaud ei olnud muutnud lingid sitemap. vBET tõlgib lingid oma foorum, siis Google ja teised robotid leiavad ja indeks teie tõlgitud lehti.

Pange tähele, et meil on juba planeeritud lahendus, mis toetab põlvkonna sitemap koos juba tõlgitud lingid (vaata siit andmed: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Meil ei ole release kuupäeva seda veel. Esimese me lisada muid tõlkemootoreid toetust vBET3.x (nüüd on see ainult vBET4.x) ja pärast seda me rakendada muid funktsioone - sealhulgas toetus tõlgitud lingid sitemap generaator. Pea meeles, et integratsioon sitemap generaator ei ole üldse vajalik - see on vaid abiks Google, mis võib ilmselt teha oma leheküljed indekseeritud kiiremini, ikka need indekseeritud niikuinii tänu Google robotid.

Kui teil on tulevikku küsimusi, palun küsige

Junior Member

Translated text
    wow kiire vastus, aitäh.

Ok see on hea, et on kavas integreerida tõlgitud URLid sitemap.

Google järgib kahjuks ainult teatud hulk URL, mis on 301 ümber, nii see funktsioon oleks väga kasulik ja tähtis.
    Mis mul on foorumis seda funktsiooni umbes 26000000 301 redirects, et Google oleks karistada

Olen lugenud läbi selle siit: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Samuti on kavas, et foorumid URL lisatakse sisukord?
    Seni ainult thread URL panna.

Mul on 1200 Forum niidid ja 500000 seetõttu on nad ainult foorumites sivustokarttani URL seega oleks oluline minu jaoks see foorum URL sitemap on.
    On see võimalik?

Viimane küsimus.
    Kas on võimalik vaikimisi kogu foorumit ühe keele teise keelde?

Näiteks.
    Olen saksa foorumit ning seda näidatakse alati ja iga inglise keeles, see on võimalik?

Sest ma võiks teha koopiaid forum oma domeenid erinevates keeltes
    Original text

Praegu sitemap integratsioonikorras ei sisalda lisades foorumis linke tõlkelehekülge. Muidugi on võimalik - lihtsalt meil ei olnud küsimus enne, et me ei hoolinud enne.

Veel küsimusi

Junior Member

Translated text
    ok, sest küsimus; =)

Nii et ma olen tunnustatud saksa Forum (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) Ja tahan ka inglise kasutaja saab lugeda seda.
    Siis ma paigaldada VBET ja mul on URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    Saksa versiooni ja
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    ingliskeelses versioonis. see on ok, kui ma tahan saksa ja inglise keeles kasutajad jagavad platvorm koos.
    Aga kui ma tahan, saksa ja inglise keeles kasutajad on oma foorumi siis oleks parem teen koopia Foorum
    Siis on mul kaks saksa foorumeid.
    ühe domeeni
    HTML Code:
    deutsch.de
    Saksa ja üks kasutaja domeeni
    HTML Code:
    englisch.com
    inglise kasutajatele. See võimaldab kasutajal lugeda vana inglise saksa panuse foorum englisch.com tuleb muidugi inglise keel.

Nii et ma olen olnud kahe iseseisva Board sõltumatu igaühel on oma keel ja oma domeeni.

Olen väljendanud minu idee mõistetav?

On kasulik.
    Google ei indeks 10000000 lehekülgi domeeni.
    Kuid 10 miljoni lehekülje indekseeritud Google 50 domeenid
    Original text
    Viimati muutis Alpha; 28-06-11 juures 15:33.

Sellisel juhul ei pea te vBET üldse ... Sa lihtsalt cerate 50 ühes keeles foorumeid. Mis siis tõlkeid? Pea meeles, et see on väga kallis, sa - 50 litsentsi vBulletin ja võib-olla muul tasustataval plugins. Ka 50 plaadid tarbivad palju rohkem ressursse (CPU, mälu).

Junior Member

Translated text
    Kahjuks ei ole nii lihtne.
    Mul on Saksa foorum, mis on 1,5 miljonit postitust. Need postitused on muidugi ka olemas kõikides keeltes.
    Alustel kui põhilisi nagu ta oli.
    Ma tean, et saab 50 uut foorumites ainus põhjus, mis teeb mingit mõtet.
    Miks ma peaks olema 50 uut foorumites tühjus põhjustel, kuid kui mul on 1500000 ametikoha sisu?
    Aga ühes keeles
    See sisu esindab majanduslik tegur saab korrutada tõlkimist erinevatesse keeltesse.
    Ainult 100x töötab paremini eraldi domeene, mis Board saab siis tõlkimise valdkonnas sõltumatute ametikohtadel.

Esimene kuluallikas on teisejärguline. Saksa foorum on vähem server maksab 100-200 **** võimetele.
    Kui inglise koopia saavutada ainult 10% väärikus, mis oleks ikkagi kasulik. Puuduvad foorumid uus server kulu olemasolevate serverid ei ole hõivatud piisavalt reserve. Oleks maksma üksnes litsentsi maksumus.
    Samuti, ma ei taha teha 50 foorumites korraga, kuid alati üksteise järel

Aga ma arvan, et olen leidnud lahenduse.
    aastal htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Peaks tegelikult töötavad.

Aga tagasi teemale
    OK ma püüan leida keegi, mina, kes ühendaks foorumi URL aadress.
    Siis ma ostan VBET.
    Tänan abi eest

ja tänan teid selle suurepärase programmi
    Original text

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •