Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Average Time To saavad toote Pärast Purhase?

Junior Member

Default Average Time To saavad toote Pärast Purhase?

Hi. Kui kaua see tavaliselt saada seda toodet? Ostsin kaevanduses läbi Western Union 4 päeva tagasi ja olen endiselt ootab juurdepääsu oma lehe laadimine alla laadida toode. Ma olen väga põnevil selle toote kohta ja tahan panna seda kasutada niipea kui võimalik. See on must-have korrigeerimine kõigi foorumitega.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Keskmine aeg: INSTANT

Kõik maksed Paypal on taotletava litsentsi koheselt (automaatselt).

Pea meeles, et sa maksma Western Union ja saada meile vale makse üksikasjad. Saadad õige nädalavahetusel nii on see esimene päev, mil võime kinnitada oma makse panka. Praegu kohtame mõningaid küsimusi ühe meie foorumite (forum.simple-nlp.pl). Me kontrollime oma makse panga pärast me käsitleme neid küsimusi. Hope suudame seda teha täna. Teie litsents kohaldatakse pärast makse kinnitamist.

See on selgelt kirjeldatud makse leht:
    Võtame vastu ka makseid Western Union ...

Pange tähele, et loome litsentsi teile pärast saame raha, et maksta PayPal'i abil saate oma litsentsi kohe.
    See ei ole eelnevalt müük küsimusele, sest see on umbes makse, mis on juba tehtud. Ma liigun see teema lõppenud.

PS.
    Tõesti kahju, et sa pead ootama. Loodan, et probleemi lahendamiseks kiiresti ja kontrollida oma makse panka täna
    Viimati muutis vBET; 27-06-11 juures 13:42.

Junior Member

Minu halb ....

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

See pole probleem. Ma ei oska seda teha eile, sest te serveri rike, aga täna olin pangas ja võttis oma Western Union üleandmist. Teie litsents on juba loonud Ka vabandused oma ooteaeg anname teile tasuta paigaldus teenus, mis tavaliselt maksab $ 30 Just siis palun PM mulle oma juurdepääsu üksikasjad.

Junior Member

Thumbs up

Quote Algselt postitas vBET View Post
    See pole probleem. Ma ei oska seda teha eile, sest te serveri rike, aga täna olin pangas ja võttis oma Western Union üleandmist. Teie litsents on juba loonud Ka vabandused oma ooteaeg anname teile tasuta paigaldus teenus, mis tavaliselt maksab $ 30 Just siis palun PM mulle oma juurdepääsu üksikasjad.
    Wow suur tänu oma awesome!

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •