Ma tahan teada, kas vBET töötab trahvi uue ckeditor Vb 4.1.4?
Aitäh.
Ma tahan teada, kas vBET töötab trahvi uue ckeditor Vb 4.1.4?
Aitäh.
ckeditor? Kas on mõni plugin või funktsionaalsuse vBET 4.1.4?
See on täiesti uus toimetaja.
https://www.vbulletin.com/forum/entr...ed-by-CKEditor
Ei saa kinnitada sel hetkel. Võib-olla mõned meie kasutajatele kinnitada. Me seda kontrollida ja kinnitada sel nädalal.
Võin kinnitada, et vBulettin 4.1.4 vBET lisab keele valik (kasutajatele vaikimisi keele peale forum keeles) katkestamine toimetajatele:
- Thread Kiirvastus
- Thread täiemahuline vastus
- New Thread
- Kiire Kasutaja Visitor Message
- Üksikasjalik Kasutaja Visitor Message
- Private Message
- Kiire Vasta Privaatsõnum
- Advanced Vasta Privaatsõnum
- Uus Group arutelu
- Quick Group Discussion Vasta
- Advanced Group Discussion Vasta
- Quick Group Picture kommentaar
- Advanced Group Picture kommentaar
- Quick Albumipilti kommentaar
- Advanced Albumipilti kommentaar
- Uus blogi postitus
- Quick Blog Kommentaar
- Advanced Blog Kommentaar
- CMS artikli Kommentaar (ei läbipaistmatu)
- CMS artiklit (ei läbipaistmatu)
Kui ma unustan midagi palun andke mulle teada ja ma seda kontrollida.
Pange tähele, et mõned on kuvatud läbipaistmatu võimalusi, kuid ei läbipaistmatu aastal lang bbcode. Nagu ma mäletan oli see taandega, mis ei ole läbipaistmatu, CMS artiklid (see esemeid ei kirjutanud keegi, ikka tuleb läbipaistmatu või ei kuva võimalus läbipaistmatu), kuid comment peaks olema. Me kontrollime seda.
Muuta ka vahel kiire vastuse üksikasjalikku on OK. Sõnumi eelvaate ka toimib hästi. Need 2 oli katsetada thread toimetajad.
Samuti leidsin ühe vBulletin viga blogi: Vajalik on sisselogimine - vBulletin JIRA
Tänu Michal! See on hea teada.
Viimati muutis vBET; 14-06-11 juures 14:00. Põhjus: BBCode parandus
About need 2 toimetajad mis näitab läbipaistmatu võimalus, kuid ei läbipaistmatu:
1. CMS artikli: Ma kontrollisin mõned märkused ja see on nagu see peaks olema. Läbipaistmatu ei toeta siin, sest artiklid on kirjutatud foorumi vaikimisi keel (see ei ole sisu, mida saab lisada igaüks). Ja me ei teinud mingeid täiendavaid tingimus ei näita läbipaistmatu valik jõudluse huvides - grupp inimesi kirjalikult CMS artiklid on piiratud ja need on emakeel, nii on sama default keele foorumis ja ei näe läbipaistmatu võimalusi. Nii et see jääb nagu see on.
2. CMS artikli Comment: Tuleb läbipaistmatu ning toimub järgmise vabastamist. Kiirparandus: luua uus plugin konks vbcms_article_populate_end, vBET toote nimi Käepide vaikimisi keele CMS artikli kommentaarid ja postiindeks:
PHP Code:
if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}
Viimati muutis vBET; 15-06-11 juures 17:58.
Uus teema 4.1.4 toimetaja - kontrollimisel eelvaate posti ja minnes uuemate tõlgitud lehekülje siis Sõnumi sisu on tõlgitud - see ei tohiks olla. Me töötame selle kohe, nii et vabastamine all, kuni me lahendame uus teema.
Viimati muutis vBET; 15-06-11 juures 17:57.
Ja veel üks küsimus leitud ja juba parandatud - suunata juhtus ckeditor.php taotlusi tõlkelehekülge. See ei olnud tegelikult bug - kõik töötas trahvi pärast ümber, kuid ümber oli halb täitmiseks. Meil on juba kinnitatud, siis nii taotlusi ckeditor.php sisaldab juba keel parameeter ja ei ümbersuunamine kaotatud tõlge jälgimine on vajalikSee lisatakse järgmise vabastamist.