Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 3 kohta 3

Thread: vaultwiki integratsioon

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Default vaultwiki integratsioon

See on eriline integratsiooni puhul ainult vaultwiki. Seda on vaja ainult sellepärast vaultwiki ei ole ühilduv vBulletin pindala BBKoode ja muutused API lisades uusi parameeter BBCode parser funktsioone. Seetõttu on normaalne integratsiooni jäsentimiä jaoks vBulletin ei tööta ja annab hoiatused:
    Warning: Missing argument 2 vB_WikiCodeParser: handle_bbcode_code (), mida nimetatakse in / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 25 ja määratletud / võlvkelder / klass / bbcode.php on line 1488

Warning: Missing argument 2 vB_WikiCodeParser: handle_bbcode_html (), mida nimetatakse in / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 28 ja määratletud / võlvkelder / klass / bbcode.php on line 1506

Warning: Missing argument 2 vB_WikiCodeParser: handle_bbcode_php (), mida nimetatakse in / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 22 ja määratletud / võlvkelder / klass / bbcode.php on line 1470
    Lahendada küsimus mida sa pead tegema mõned lihtsad sammud. Sa pead korrata pärast iga vBET update.

Integratsioon samme:
    1. Ava / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
    2. Otsi:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) { 
    3. Lisa pärast:
    PHP Code:
    if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_php(0$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

4. Otsi:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) { 
    5. Lisa pärast:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

6. Otsi:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) { 
    7. Lisa pärast:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

Järgmised sammud on VABATAHTLIKUD - kasutage seda ainult siis, kui kasutate virtuaalne kataloog, kus on ümber suunatud .htaccess, et showwiki_proxy.php faili ja ainult siis, kui kasutate vBET SEO lingid:
    1. Ava fail showwiki_proxy.php
    2. Otsi:
    PHP Code:
    define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY'1); 
    3. Lisa pärast:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language']) {
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/''/'$_SERVER['REQUEST_URI']);

4. Open. Htaccess faili
    5. ENNE wiki eeskirjadega lisada see reegel:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]
    6. Muutus reegel YOUR_WIKI_DIRECTORY oma virtuaalne wiki kataloog (in putka places)
    Viimati muutis vBET; 14-07-11 juures 12:53.

Lihtsalt operatsioonisüsteemiks vbet alates 3.3.6 3.5.3

pärast seda äkki ma ei saa luua uus lehekülg vaultwiki, saate sellise veateate pärast nupu "Post uus artikkel":

Parandamatu tõrge: lubatud /home/username/public_html/vault/class/revision.php real 33 mälumaht 33554432 baitide ammendatud (proovinud eraldada 131072 baiti)
    Nb.
    -Ma ei saa luua vaultwiki uue lehe ja saada tõrketeate eespool, kuid ma olen endiselt redigeerimise vaultwiki sõnumi mingit probleemi saab
    -Kui ma keelatud vbenterprisetranslator toote, ma luua uus lehekülg vaultwiki uuesti
    -juba üritasin lisada selle rea vault/class/revision.php failis algusest <? php, kuid ikkagi sama:
    ini_set('memory_limit','1024M');
    -I 'm using vaultwiki 3.0.13
    -Juba luua lõim vaultwiki Forum liiga https://www.vaultwiki.org/Threads/5265/ kui nad saavad aidata või anda vihje, alates nad pool, nii et nüüd ma küsin, kas seal on mõned kiirparandus alates vbet esimene pool sellest. See võib aidata teisi liikmesriike, et kasutades vbenterprisetranslator mod koos vaultwiki liiga

regrads
    Richie

Pensionär;)

Kas oled proovinud suurendada te Mälulimiit -kogu teie serveri lihtsalt teha seda sätet ülemaailmse?

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •