Nii see ei ole optsioon osta add-on enam? Võib olla sa võiksid panna hoiatus ja odavamalt? Ma otsisin, et saada see fantastiline add-on pärast üritab tasuta versioon.
Nii see ei ole optsioon osta add-on enam? Võib olla sa võiksid panna hoiatus ja odavamalt? Ma otsisin, et saada see fantastiline add-on pärast üritab tasuta versioon.
Ma ei tea, mida exacly soovite osta.
pakume:
-VBET litsentsi
-VBET branding vaba litsentsi (ilma vBET URL jalus).
Tegelikult müük vBET on ajutiselt kinni. Rohkem infot siin:
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php
Täpselt, see on ajutine ootele. Oh hästi, ma ootan seda välja, kuni küsimus on lahendatud. Thanks, niikuinii.
Käesoleva hetke vBET müük on suletud, sest Google suletakse nende tõlkimise API 1. detsember vaikimisi (siin üksikasjad: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).
Me ametlikult uuesti müüa, kui meil on alternatiivseid lahendusi tõlge. Saame anda teile erisuhe, mis võimaldab teil osta, kui olete kindel, et soovite osta, isegi teades, et 6 kuud Google sulgeb tõlked API ja kui vBET ei pea alternatiivseid lahendusi, siis tõlked lakata töötamast. See on põhjus, miks me ajutise sulgemise müüa. Kui olete täiesti kindel, et soovite osta niikuinii - palun andke meile teada ja me saadame sulle erisuhe, mis võimaldaks seda.
Sest me küsiti mitu korda umbes tegemise vBET võimalik osta just nüüd uuesti müüki vBET. Ikka lisasime selged hoiatused osta lehel, keegi kes soovivad osta on teadlik, et 1. detsember 2011 Google tõlge API suletakse ja vBET ei ole sel hetkel teisel viisil toetada tõlge.
Siin on avaldus awailable ostu page:
Nii et kui sa ikka tahad osta, on sellest teadlikud palun lihtsalt kasutavad meie Buy Now! link.HOIATUS: Google peatub pakkuda oma tõlke API 1. detsember 2011. Me töötame, et toetada tõlked muid teenuseid. Leiad kõik teavet meie edu siin: Google lülitab tõlked API
Me blokeeritud, enne, kui meil ei ole tõlgete alternatiivne lahendus, kuid me paluti osta ikkagi vBET lubada vBET müüki. Me oleme ausad ettevõtte ja me arvame, et toote müügiga mis tulevikku saab lõpetada kiiresti, isegi kui kliendi leppida et litsents ei ole viis (paljud kasutajad ei loe litsentsi üldse) äri teha. Sest me seda paluti meil uuesti avada, müümine hoiatus selle vBET. Arvestage, et – esimene detsember eemaldab Google'i tõlge API. Me ei saa öelda, nüüd kui palju keeli toetab pärast või me leida alternatiivseid tõlke API üldse. Ja ära hoida vigu - siin on osa vBET litsentsi: vBET töötab, kasutades Google tõlketeenus ja teil peab olema lubatud kasutada seda. LIHTNE Podbielski Michał annab toetust juhul kui teie foorum on blokeeritud või keelatud või piiratud muul viisil Google Translation Services.
Nii et ei tule mingit toetust üldse. Teeme oma parima, et toetada tõlked teiste APIsVeel sel hetkel me ei saa garanteerida kas see on õiguslikult võimalik ega ka, kui palju keeli toetatakse.