Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 6 FirstEsimene 1234 ... ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 56

Thread: Google Translate API välja lülitatud või makstakse? Ei ole tähtis - vBET toetab teisi APIs

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Oleme ajutiselt keelatud müümine vBET litsentsid. Kuni meil on alternatiivne lahendus, et toetada tõlked me ei müü enam litsentsid olla aus meie kasutajatele.

Oleme poole aasta jooksul leida alternatiivne lahendus ja ma loodan, et me leiame selle. Ikka just praegu aega me otsustasime korraldada müüa. Müüme uuesti, kui vBET toetab mõne teise tõlke API.

Senior liige

MS on üks samuti: Microsoft ® Tõlkija Tools

sa oled õige ilmselt saame kasutada HTTP

Täpsemalt räägib sellest ka siin Microsoft ® Tõlkija Developer Pakkumised

Senior liige

Ma tõesti loodan, et te poisid suudavad kanda oma (suurepärane) mod üle teistsugust rakendusliidest kiiresti. Minu liikmed kasutavad vbet rohkem ja rohkem ja ma olen kindlasti meelitada uusi liikmeid (ja vanaks liikmete post) keele tõttu poole. Siiski, kuna Google andis ebamäärane põhjus sulgemise API ma ausalt öeldes veidi mures, et nad võivad hakata karistama neid foorumeid kasutavad seda vaatamata asjaolule oma TOS praegu luba selliseks kasutuseks. Kui nad dump API nii lühikese aja jooksul, siis võibolla nad võivad muutuda TOS liiga ja jätma kõik meile suur probleem.

Sest me küsiti mitu korda umbes tegemise vBET võimalik osta just nüüd uuesti müüki vBET. Ikka lisasime selged hoiatused osta lehel, keegi kes soovivad osta on teadlik, et 1. detsember 2011 Google tõlge API suletakse ja vBET ei ole sel hetkel teisel viisil toetada tõlge.

Siin on avaldus awailable ostu page:
    HOIATUS: Google peatub pakkuda oma tõlke API 1. detsember 2011. Me töötame, et toetada tõlked muid teenuseid. Leiad kõik teavet meie edu siin: Google lülitab tõlked API

Me blokeeritud, enne, kui meil ei ole tõlgete alternatiivne lahendus, kuid me paluti osta ikkagi vBET lubada vBET müüki. Me oleme ausad ettevõtte ja me arvame, et toote müügiga mis tulevikku saab lõpetada kiiresti, isegi kui kliendi leppida et litsents ei ole viis (paljud kasutajad ei loe litsentsi üldse) äri teha. Sest me seda paluti meil uuesti avada, müümine hoiatus selle vBET. Arvestage, et – esimene detsember eemaldab Google'i tõlge API. Me ei saa öelda, nüüd kui palju keeli toetab pärast või me leida alternatiivseid tõlke API üldse. Ja ära hoida vigu - siin on osa vBET litsentsi: vBET töötab, kasutades Google tõlketeenus ja teil peab olema lubatud kasutada seda. LIHTNE Podbielski Michał annab toetust juhul kui teie foorum on blokeeritud või keelatud või piiratud muul viisil Google Translation Services.
    Nii et ei tule mingit toetust üldse. Teeme oma parima, et toetada tõlked teiste APIsVeel sel hetkel me ei saa garanteerida kas see on õiguslikult võimalik ega ka, kui palju keeli toetatakse.
    Nii et kui sa ikka tahad osta, on sellest teadlikud palun lihtsalt kasutavad meie Buy Now! link.

Hi. Andmeid kõik muud asjad selles valdkonnas - võimalused ja nii edasi. Nagu ma kirjutasin siis me informeerime teid edu. Just nüüd on meil kuu alguses, et mõned täiendavad ülesanded tuli teha. Kõrval tegelikke kliente küsimuste leidmisel tõlge lahendus on kõrgeim prioriteet. Mis tahes muu funktsiooni vBET ei ole oluline praegu.

Quote Algselt postitas norku View Post
    ... Sest Google andis ebamäärane põhjus sulgemise API Ma ausalt öeldes veidi mures, et nad võivad hakata karistama neid foorumeid kasutavad seda vaatamata asjaolule oma TOS praegu luba selliseks kasutuseks. Kui nad dump API nii lühikese aja jooksul, siis võibolla nad võivad muutuda TOS liiga ja jätma kõik meile suur probleem.
    Ma ei muretseks selle - Google avaldus on selge: API on saadaval ainult kuni 1. detsembrini 2011, nüüd Ainus piirang on umbes arv päevas taotlusi.

See on selge ja ametlik - pole enam midagi taga ja ei ole mõtet seada midagi maha. Google lihtsalt shutdown API, kui nad tahavad ja nad tahavad seda teha 1. detsember ja kõik on juba planeeritud. Isiklikult ei näe ma mingit mõtet teha suurem jama ja lõigatakse see ei ole põhjust. Google partner kadunud kohe palju punkte palju inimesi (just ringi vaadata inimesed reaktsioone erinevates foorumites), ei ole mõtet neid anda täiendavat põhjust ei usalda Google.

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Ma ei muretseks selle - Google avaldus on selge: API on saadaval ainult kuni 1. detsembrini 2011, nüüd Ainus piirang on umbes arv päevas taotlusi.

See on selge ja ametlik - pole enam midagi taga ja ei ole mõtet seada midagi maha. Google lihtsalt shutdown API, kui nad tahavad ja nad tahavad seda teha 1. detsember ja kõik on juba planeeritud. Isiklikult ei näe ma mingit mõtet teha suurem jama ja lõigatakse see ei ole põhjust. Google partner kadunud kohe palju punkte palju inimesi (just ringi vaadata inimesed reaktsioone erinevates foorumites), ei ole mõtet neid anda täiendavat põhjust ei usalda Google.
    Mõned valgustav Uus aasta

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

UPDATE 3 juuni: Nädala jooksul alates me teatasime amortisatsiooni Tõlgi API, oleme näinud kirg ja huvi on väljendatud nii palju teid, kommentaaride kaudu siit (uskuge mind, me loeme iga üks neist) ja mujal. Ma olen õnnelik, et jagada, et me püüame tegeleda oma muresid, ja see vabastades ajakohastatud kava pakkuda tasulise versiooni Tõlgi API. Palun stay tuned; Saadame täis uuendada võimalikult kiiresti.
    Viimati muutis Jncocontrol; 04-06-11 juures 10:27. Põhjus: 'S

See on hea uudis - vähemalt seal ikka saab viis on nii palju tõlkeid. Lets loodan, et hind on sobiv ... Igatahes me teinud uurimise kohta teiste lahustega, kuna see on rohkem kuulujutt kui uudis.

Aitäh igasuguse info annad Kui kellelgi on midagi lisada - isegi, mida sa arvad tegelikku olukorda - just kirjutada.

Leht 2 kohta 6 FirstEsimene 1234 ... ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •