Tere, meil on tõesti vaja on 60 (ish) uus kasutajagrupid?, See saab olema absoluutne valu läbimas iga üks muutuvas õigused minu Modifikatsioonid & hacks.
Kas me saame neist lahti saada?
Tere, meil on tõesti vaja on 60 (ish) uus kasutajagrupid?, See saab olema absoluutne valu läbimas iga üks muutuvas õigused minu Modifikatsioonid & hacks.
Kas me saame neist lahti saada?
tere,
Kas oskate selgitada seda parem? kasutajagrupid? sa mõtled - vBET keeles kasutajagrupid?.
Mis see liha, et kasutajad saavad muuta vBET seadeid muuta?
Tänan
Hi Kamil, aitäh vastuse, kui uuendate 3.4.0 jaoks vb3.8.6 ma leidsin, et iga keel nüüd on ta enda moderaatoriks sisse Admincp> Kasutajagrupid> kasutajagrupiga Manager ja enamik neist on teisejärguline kasutajad, probleem on mul mõned muudatused ja hacks lisatud, mis nõuavad administraatoritel seada permissions kohta kasutajagruppi, nii et nüüd ma pean minema iga üks välja lülitada kõik õigused.
See lihtsalt tundub overkill panna iga kasutajatele teisene grupp, mis mõte on?
tere,
vBET teeb Kasutajagrupid Automaatsel ja kasutajad on lisatud nimekiri pärast pärast seadistamist põhikeel (kasutaja keele usercp).
Ma ei mõista seda seletada paremini?Code:"have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
Olen moderaatorite või hacks alates vb.org ja mõned custom ones, näiteks mul on üks nn vb post malle ja sees moderaatoriks seaded iga grupp saab määrata, kas nad saavad kasutada mod ja mida eriti osad mod on neile kättesaadav Kõik uued Kasutajagrupid et vbet lisatud on õiguste kogum, mis võimaldab kasutada seda mod, kuid nad ei tohiks olla lubatud, olen peaaegu lõpetanud läbimas need kõik välja lülitada kõik need õigused on see olnud tõeline valu. Miks nad tuleb panna Kasutajagrupid esimese koha?
siin on see võimalus kirjeldatud:
http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html
teiseks - vBET nimekiri ei ole seotud mingeid õigusi nii äkki see on teie mod bug, kuid ma ei saa öelda, kindlasti.
Palun andke mulle nime ühe oma Modifikatsioonid ja url sellele mod (peaks olema tasuta) ja ma seda kontrollida minu test foorumis (ja loomulikult - kirjutage kuidas reprodutseerida samm-sammult)