Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: Hea mõte, suurepärane toode :-)

Junior Member m_k's Avatar

Default Hea mõte, suurepärane toode :-)

Nägin tasuta versiooni sellest eile õhtul üle mis vbulletin.org ja tulin siia rohkem teada - tuleb öelda, et see on hea idee, eriti see osa, kuidas saate oma saidi indekseeritud 52 keeles :-)

Ma kinni haarata koopia proovida läbi uue saidi olen hoone ja ka ilma suurte juhtumite puhul, mis läks installida. Üks märkus, et siiski neile, kes kasutavad vbSEO - teha muudatusi ning FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php enne sa importida toote vbenterprisetranslator.xml pilti

Pakun, et juhiseid ka mainida seda üleval, midagi "Kui te kasutate vbSEO palun muutke seda pilti first". Kui sa ei tee seda esimest siis ei saa kasutada oma admincp kuni sa teed.

Ma ei ole siiani arvasin, kuidas seda mängida kena minu vBadvanced Lingid ja PhotoPost vBGallery, kuid ma olen kindel, et saavad lahendatud piisavalt kiiresti.

Mida ma armastav siiani aru minu vbSEO sitemap generaator täna hommikul, mis näitab veel 42k URL on loodud, sest ma installitud mod :-)

Kui sa tahad seda näha in action on vaadata -> TheCHS ~ Charleston Foorumid
    Viimati muutis m_k; 04-12-09 juures 21:57.

Junior Member m_k's Avatar

5 päeva hiljem, ja ma hakkan nägema mõnda võõrkeelt lehti saada indekseeritud Google :-)

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •