See kursus tekst on kirjutatud kreeka keeles Algul ma ei näinud syngekrimeni uuendada vBulletin mul polnud eriti tunne, muutes paigaldamise 2chch kõik liikmed meie foorumis olid elevil! Järsku eikuskilt hakkas ilmuma ja kasutajatele teistest riikidest ja on kindel, et see oli tingitud upgrade! Ainus probleem on see (ja on kindlasti probleem minu foorum sest mul on installitud mitmeid täiendusi ja programmid / plugins, kuid äkki server hosting leht), aeglane kiirus ja suur maht andmete päev varukoopia, mis automaatselt foorumis . Loomulikult välja lülitatud caching ja 1,2 Gbytes ei backup süsteem päevas (aferesa ja pilte on andmebaasis) suurus päev varukoopia langes umbes 360 megabaidi ulatuses. Nüüd ma puudega vahemälu ja mul on ainult 4 peamist keelt saab valida foorumi liikmed. Nii et ma ootan kannatamatult 2 asju. Issue 3.ch mis on parandanud küsimus ajutise ladustamise ja muidugi varsti muutu hosting lehel. Kui okoklirothei versioon 3x ja kui kiirus on minu foorum tõusnud tasemele, mis on siin on kindel, et liikumise liikmete ja külastajate foorum topelt ja ehk triple konkreetse upgrade. Tänama Nektarios Zogkos
Vaata Tag Cloud
Foorumi reeglid