Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Keeled kirjeldused tuleb tõlkida ka

Question Keeled kirjeldused tuleb tõlkida ka

Kui kasutate prantsuse vaikimisi keel, miks me ei näe kirjeldused keeles prantsusekeeles?

Näiteks soovin oleksime võinud kirjeldusi oma emakeeles, nii et selle asemel "prantsuse", ma peaks vt "Français" ad Kõigi teiste keelte kirjeldused peaks olema tõlgitud prantsuse keelde ei?

Vaata pilti.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Pange tähele, et kõik default fraasid vBET on inglise keeles. Kõik, mida pead tegema, on tõlkida laused oma keel (Admin CP).

Üritasin tõlkida fraasid keeles, et neid saaks kuvada minu omas keeles ja see ei tööta.

Näiteks, ma tõlgitakse need:
    vbenterprisetranslator_cache_fr ja vbenterprisetranslator_flag_fr kuid midagi ei muutunud kõikjal, kas lipud või profiili ja registreerimine.

Mida ma pean kasutama neid tõlkida, et oleks lipu kirjeldused on tõlgitud minu omas keeles?

Samuti on asi, mida ma ei mõista. Siin saidil, kui ma minna inglise prantsuse kirjeldused usercp on tõlgitud prantsuse keeles! (Kuigi nad ei ole sorteeritud õigesti tähestiku enam). Kas sa neid tõlkida või see on tehtud by Google? Sest minu poolel nad ei ole tõlgitud, kui ma lülitan ühest keelest teise.
    Viimati muutis Cybershaolin; 29-11-09 juures 07:44.

Sul on õigus. Vabandame valeinformatsiooni. Tõlked on tehtud Google, kui leht on tõlgitud. Meie puhul seda tehakse, sest meil saata inglise ja ütleme, et see on inglise keeles. Sinu puhul see ei toimi, sest teil Google'ile öelda, et see on prantsuse keeles ja see ei ole.

Ma aktsepteerin seda muuta taotluse toetamiseks keelte nimed teistes keeltes lipp.

Veelkord vabandust segaduse ja tänu oma aega

Done - lisatakse 3.3.0

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •