Okei, ma redid kõik paigalduskulud samme (kuid nad olid juba teinud õigesti) i kontrollitud curlja iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniLipud ei näidata .. tõlkimine ei tööta ... mida teha?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Viimati muutis wowglider.de; 12-04-11 juures 14:30.
ok, uuendage kõik vBET faile üleslaadimiseks kausta kord:
- Vbenterprisetranslator_seo.php peab olema peamine kausta
import taas product.xml fail do-not-upload kausta.
sinu htaccess näeb hea välja, hmm palun reedit oma vbseo esitatud algse vormi
ja pärast kõik muutused - kontrollige vBET.
Kui ikka ei tööta, saatke mulle PM oma admincp ja FTP andmed ja ma seda kontrollida
Ma juba tegin seda 3 korda. Saadame Sulle login.
ok ootan oma andmed.
kui kaua pean ootama? Minu koduleht on saada deindexed, ive teile saata kõik andmed!
Seda toetust saada veel hullemat ja veel hullemat .... kui see ei ole fikseeritud kuni reedeni i eemaldab minu tellimus.
Olen saatnud taas kõik vBET faile - ikka ei tööta, ma kontrollisin oma. Htaccess - kõik on ok, kuid siiski ei tööta.
Ma integreeritud vBSEO faile vBET - ikka ei tööta.
Kõik failid koosseisudes tundub hea. Nüüd on mul vaja vaadata konfiguratsiooni admincp, kuid ma ei saa kasutada minu admincp üksikasju PM - sa saad kontrollida oma juurdepääsu üksikasjad teie admincp veel üks kord?
Teiseks võid proovida lülitada vBSEO ja proovige kasutada vBET, võibolla oleme konflikti.
Ma edited faile purilennuki-forum.de, Siis on ok?
Lipud töötavad hea nüüd. (Tõlge-ide liiga)
Ma märkasin, et mõnikord kogu tekst kaob ja mõnikord tekst on tõlgitud head. Võib-olla oleme küsimus ühendus google.
Viimati muutis kamilkurczak; 19-04-11 juures 22:26.
nüüd oma tööd hästi, tegin samu asju nagu sina, kuid selle töö nüüd .. Kas te kasutate beeta-faile?
kuid kas te eemaldada branding jälle?
vBET info eemaldada.
Nii et te saate kinnitada, et nüüd on kõik ok?