Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: 404 järgmised post võõrkeelsele

Senior liige

Default 404 järgmised post võõrkeelsele

Ma olen praegu kasutades vBSEO'd lingid minu foorum.

Kui kasutaja esitab post võõrkeeles kasutades täielikult editor (mitte kiire vastuse), saad 404 peale suunata (post on ikka tehtud, küll). Ma proovisin seda ja ilma HTML cleanup võimalus, ei olnud tulemusi. Kas te oleksite võinud vaadata seda?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Estonian
    Translated text
    See sõnum on kirjutatud teises keeles. See foorum ei juhtu kirjeldatud olukord. Nii et palun saatke mulle privaatsõnum aadress oma foorum (ja link sellele thread), et ma saaks seda kontrollida.
    Original text

Senior liige

Mul ei ole enam seda probleemi pärast keelamist vBSEO HTML cleanup. Thanks anyway eest vastust!

Jah - see on väga oluline, et ei kasuta midagi, mis puhastab HTML kommentaare - muidu vBET kaotavad teavet, mis oli juba tõlgitud (st BBKoode lang ja langtitle) ja millistes valdkondades ei tohiks tõlkida, kuid siiski on uuesti kodeeritud.

Senior liige

Olen asemel paigaldatud mod froum vB.org ja määrata täitmise Et 65.000 - see ei sega vBET tundub, et erinevalt vBSEO süsteemi, mis keeras see üles.

Jah - vBET kasutab 1000 täitmise järjekorras, nii et kui sa tegid midagi kommentaariga pärast, et ta ei saa mõjutada, kuidas vBET töötab.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •