Lihtsalt olla kindel, sest Ive viitas selles küsimuses erinevaid ametikohti, kuid siin on näide probleemi ma näen Webmaster Tools. Mis 60,000 pages ühesugune pealkiri silte (palju alates post1 / post2 tüüpi küsimus, kuid ma näen palju see samuti
![]()
Lihtsalt olla kindel, sest Ive viitas selles küsimuses erinevaid ametikohti, kuid siin on näide probleemi ma näen Webmaster Tools. Mis 60,000 pages ühesugune pealkiri silte (palju alates post1 / post2 tüüpi küsimus, kuid ma näen palju see samuti
![]()
tere,
palun kleepige seoseid kood tag sest tahaksin seda proovida.
Ma kontrollisin selle ühe:
ja ma olen - Lehekülge ei leitud.Code:phpBB2/ga/promotions/6949-a.html
lubage mul proovida uuesti, tema ei ole lihtne kopeerida ja kleepida meeldib, et alates Webmaster Tools.
siin on sõnum ka
Kui me testitud proovi URL saidi kaart leidsime, et mõned URL viitab mujal. Soovitame sivustokarttaasi neid aadresse, mis viitavad sihtkohta (ümber suunata), mitte suunata teisele URL.
siin on duplikaadi webmaster
Code:http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-%C5%BBbaljat-sorry-slots-alley-acct-isem.html http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-maaf-salah-slot-acct-alley-nama.html
kõik mõtted on erinevad variatsioonid?
Otsin millest üks ümbersuunamist on tehtud siia vBSEO.
Ok mul on mõned ideed.
Palun kirjutage siia oma vBET versioon oma foorum. Kui sul ei ole uusim - saate uuendada vBET uuemat versiooni - 3.4.0.
In vBET 3.4.0 tegime 301 Ümbersuunamisi vana 302 (mitte püsiv).
Kui sa kasutad seda vana versiooni VBET ja Kui keegi kasutab halb url ta suunatakse hea ükshaaval 302 ümbersuunamine ja Google indekseerib seda! (Nii see ei ole hea).
Nii saab uuendada vBET to 3.4.0 versiooni või kasutada seda lahendust, et 301 ümber selles paigas:
1. avada ja redigeerida faili (ning teha koopia!)
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. selle faili leida:
3. selles funktsioonis leida:PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
4. ja asenda:PHP Code:
exec_header_redirect($threadurl);
5. minna lõpuks see fail ja leia:PHP Code:
vbet_vb_exec_header_redirect($threadurl);
6. pakitud enne ?> selle koodi:PHP Code:
?>
7. salvestada ja seda testida!PHP Code:
function vbet_vb_exec_header_redirect($url)
{
global $vbulletin;
$url = create_full_url($url);
$url = str_replace('&', '&', $url); // prevent possible oddity
if (strpos($url, "\r\n") !== false)
{
trigger_error("Header may not contain more than a single header, new line detected.", E_USER_ERROR);
}
header("Location: $url", 0, 301);
if ($vbulletin->options['addheaders'] AND (SAPI_NAME == 'cgi' OR SAPI_NAME == 'cgi-fcgi'))
{
header('Status: 301 Moved Permanently');
}
define('NOPMPOPUP', 1);
if (defined('NOSHUTDOWNFUNC'))
{
exec_shut_down();
}
exit;
}
Ma uuendab koodi kuid mul on juba uuendatud vBulletin suunab perm 301 mõnda aega tagasi
ok ootan teie kinnituseta.
vastust-lahendatud, kui ei ole - palun wite siin ja ma avada see teema uuesti