Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 15

Thread: Täpsem otsing näitab mingit tulemust

Senior liige

Default Täpsem otsing näitab mingit tulemust

Ma just märkasin, et kui ma logi sisse test konto, mis on saksa sätestatud kasutaja cp (forum vaikimisi keel on inglise keeles), et ma saan ei ole arenenud otsingutulemuste tagastatud mõned mõisted, mis tõepoolest tulemused tagastatakse vaikimisi keeles. Olen aim, et see võiks olla toimub teistes keeltes ka.

See juhtub minu oma konto ka. Ma lihtsalt kasutatud täpsemat otsingut, et otsida sõna (Bannführer) ja sain tulemuseks foorumit kasutades vaikimisi keel inglise keelt. Siis ma sisse keeles saksa (klikkides lipu all minu navriba) läbi sama otsingut ja sain mingit tulemust sama sõna. Mingeid ideid?
    Viimati muutis norku; 22-03-11 juures 10:50.

Senior liige

Lihtsalt võtta stsenaariumi välja võrrandi ma läksin Usercp ja muutis mu vaikimisi keel Saksa, läbi sama Täpsem Otsing ja jälle sain otsing ei andnud tulemusi. Pole hea, kui võõrkeelseid ei saa otsida oma emakeeles muidugi.

Edit: just proovisin paar teistes keeltes ja kuigi sõnad mul siseneda otsing on nähtav, kui võõrkeeles kõneleja lugemine foorum nad ei tagastata täpsema otsingu tulemus.
    Viimati muutis norku; 22-03-11 juures 10:59.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Ma olin saidil. Minu kasutaja andmed Olen languege - Poola.
    Ma kasutasin oma arenenud võimalik otsida sõna - "foorum". Ja mul on kogu sait tulemusi.

Kas oskate selgitada seda parem?

Senior liige

Mõned terminid teha tööd nagu te ütlete, kuid minna saksa ja proovige Bannführer ja Stammführer näiteks. Ei kohteita. Switch Norra ja otsida bronse. Mitte ühtegi tulemust kuigi mul on teema, et sõna on kui ma vaadata foorum norra ...?
    Viimati muutis norku; 22-03-11 juures 11:42.

Sul on õigus!
    Ma reprodutseerida see minu test forum nii et ma liikuda seda arvesse bug osa.

Seal on ilmselt küsimus kodeering - ma seda kontrollida ja määrata minu test foorum.
    Tänan

Senior liige

Tänu Kamil.

veel tegelen sellega

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Parandatud ja lisatakse järgmise vabastamist. Pange tähele, et sel hetkel me ainult muutunud nõutud andmed (oli kodeering küsimus) katsetamine thread otsing. Kui leiate, see ei tööta täiendavaid filtreid, palun teatada see meile.

Quick Fix - Hetkel saab parandada, lisades uusi plugin:
    - Mine Admin CP -> Plugins & Tooted -> Plugin Manager -> Add New Plugin
    - Set:
    • Toote = vB Enterprise Tõlkija
    • Hook Asukoht = search_process_start
    • Title = Õige otsing kriteeriumid tõlkelehekülge
    • Täitmise Order = 5
    • Plugin PHP kood:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plugin on aktiivne = Jah

- Salvestada ja vaadata see toimib

Kui sa leiad mingeid täiendavaid küsimusi selle valdkonna palun kirjutage me uuesti küsimus siis. Meie katse forum see töötab hästi

Senior liige

Hi,

Lihtsalt katsetada plugin ja kahjuks see ei tööta. Siin on näide:

Kui ma minna prantsuse, näiteks, ja sisestage "Jeunesses Hitlériennes" ühte otsing või täpsemat otsingut ma saan mingit tulemust. Siiski, kui ma sisestan "Hitler Youth" Siis saada nimekirja tulemusi, mis sisaldavad "Jeunesses Hitlériennes" ". See juhtub sellest hoolimata kas teie plugin on aktiivne või mitte. See ei ole ilmselt nii prantsuse kasutaja muidu otsida. Ta tahab otsida oma keeles muidugi ja soovib, et tulemused tagastatakse selles keeles.
    Viimati muutis norku; 06-05-11 juures 10:46.

tere,

Ma olin saidil ja seda testinud. kõik töötab hästi. kui sa püüad otsida lause, mida ei tõlgita Täpsem otsing - ei andnud tulemusi ka.

Üritasin leida Führerschnur sõna kõik keeled saidil ja ma pidin tulemused kõigis keeltes, nii et küsimus on lahendatud.

võite kaotada vBET ja proovida, et leida oma lause uuesti - ikka ei andnud tulemusi, nii see ei ole vBET bug.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •