Hi,
Minu kooditabel ISO-8859-1
Olen saatnud PM teile sisaldab linki post näitab probleemi.
Hi,
Minu kooditabel ISO-8859-1
Olen saatnud PM teile sisaldab linki post näitab probleemi.
Viimati muutis norku; 11-03-11 juures 12:31.
teil on õigus. See on encoding bug. Ma reprodutseerida see minu test foorum.
See on loodud ainult siis, kui keegi teeb ametikoha tõlgitud lehel.
(Pidada meeles - kui soovid postitada prantsuse - teil peaks olema oma usercp prantsuse keele komplekti.
Üritasin määrata see bug eile - in üldiselt ei utf forum vBulletin on probleem kodeeringu tähemärki ASCII koodi all 256.
Ma tegin uue teema bug osa vBulletin foorum ja ma püüan leida lahendus selle bug.
Aastal üldiselt kui tegid post prantsuse (ja on ka usercp prantsuse keeles) tavaline (mitte tõlgitud lehel) kõik saab ok. See juhtub alles püüad ametikoha tõlgitud lehel.
Ah, okei. Jah, ma kopeeritud osa Prantsuse Wiki ja kleebitud ta.
Samas, kui ma valitud minu foorum keele saksa ja seejärel postitatud saksa, märgid näitavad siiski, nagu html numbrid, kui ma muudan selle posti teel või klõpsa noolt tõlgitud post ....?
jah teil on õigus. vaatan oma kaks ametikohta - fisrt üks on tehtud mitte tõlgitud lehekülje (inglise keeles) - mingit probleemi, kui soovid seda muuta.
teine on valmistatud tõlgitud (Poola) leht ja siin on probleem - tähti ascii koodi all 256 - vale kodeering - ma kirjutasin selle bug vBulletin ja ma püüan parandada seda.
Ma olen selle kallal koos vBulletin meeskond:
Forum ASCII sümboleid küsimus
Nüüd on nädalavahetus. kui see on ok saate hakkame seda teemat pärast nädalavahetusel?
Nädalavahetusel töötan koos vBulletin meeskond.
Viimati muutis kamilkurczak; 11-03-11 juures 13:25.
Jah, muidugi
Jah, võite jätta see aktiivseks. Nagu te teate post inglise on tõlgitud hea
Märkasin minu test foorum, mis on UTF-8 foorumis seda küsimust ei eksisteeri.
Palun kontrollige oma andmebaasis kuidas sõnumeid hoida (võid kleepida siin näide vene sõnum)
Viimati muutis kamilkurczak; 11-03-11 juures 13:31.
Mul on hea teavet.
Leidsin vastuolus vBSEO global_complete konks
Kas saaksite seda kontrollida?
Viimati muutis kamilkurczak; 11-03-11 juures 13:54.
Kuidas seda kontrollida?
admincp-> plugins ja toode -> Plugin Manager -> global_complete konks vBSEO -> keelata.
Aga nagu ma kirjutasin -> ei seo lingid, kui teil blokeerida. Mul on vaja kontrollida vBSEO kood ja integreerida see.
Sind näha pärast nädalavahetusel