Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 11 kuni 15 kohta 15

Thread: Rõhud ei näita õigesti ...

Keermestatud vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus
    Junior Member

Default Rõhud ei näita õigesti ...

Hi.

Ma kasutan vBulletin 4.08.

Ma kasutan vbet jaoks peamiselt kahes keeles ... Inglise ja prantsuse keeles. Olen foorum vaikekeele seatud inglise keeles. Kui aga prantsuse kasutaja postitusi tõlge on õigesti kuvatud inglise keeles. Siiski, prantsuse aktsendiga ei näita. Selle asemel, kuvatakse niimoodi:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    See peaks ekraanile umbes selline:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Minu foorum on loodud kuvama mõlema keele kui ISO-8859-1. Seetõttu Ma ei kasuta UTF-8

Samuti, ma järgnes paigaldamise õpetusi väga täpselt.

Ainus muudatus tegin vBet on see, et muutsin default lippe kasutades CSS-Sprite. Kuid ma vaatasin koodi, ja midagi ma ei peaks tegema nii, et asju on kuvata.

Kas ma pean muutma oma db UTF-8 seda probleemi lahendada?

Igasugune nõu on teretulnud. Aitäh.
    Viimati muutis freddie3218; 07-03-11 juures 16:12. Põhjus: Ma edited originaal tsiteerida, sest seda foorumit kuvatakse õigesti. Lisasin ruumi "& # 233" valdkondades.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •