palun saatke mulle PM oma FTP ja admincp detaile (ja vbseoadmin) ja ma kontrollida oma server ja vBET konfiguratsioon.
palun saatke mulle PM oma FTP ja admincp detaile (ja vbseoadmin) ja ma kontrollida oma server ja vBET konfiguratsioon.
Seda teemat kadus paar tundi tagasi, kui teie sait läks. Nüüd, kui niit on jälle nähtav Ma näen, et minu viimane vastus on puudu.
Olen igal juhul nõudnud tagasimaksu. Toetust aega ja toetuse taset ausalt koletu ja ma ei ole aega oodata enam poole vastuseid, mis ei ole aidanud vähimatki.
Sa ei ole küsimustele või reageerib sellele, mida ma annan mõttes sümptomid / lisateavet. Selle asemel, et ma peaksin just teile admin tasemel juurdepääsu oma foorumis? Minu jaoks on see risk Ma ei ole valmis võtma. Seega, kui te ei taha võtta aega ja asju arutama, siin siis ma ei näe lahendust.
Palun vaata siit: http://www.vbenterprisetranslator.co...p-restore.html
Meil oli juhuslik backup taastada. Meie hosting osutaja asemel saada meid tagasi meie e-posti klient taastatud kogu süsteem alates 7. märts - nad ütlesid, et siis meie e-posti klient oli paigaldamata (st miks teie thread kadunud esimene). Kui saime teada, mida nad tegid küsisime kohe taastada süsteemi uusim võimalik backup. Sellepärast teie thread tagasi tulla (ja mitte ainult sinu oma), kuid kirju eile / täna oleks läinud (nii kirju pärast backup tehti). Ja see on põhjus, miks teie viimane postitus on kadunud.
Ma mõistan, miks sa võiksid saada vale mulje, et sa ei toetanud, kuid see oli lihtsalt viga meie serveriteenuse pakkuja poolel ja oma thread on siin. Oleme valmis jätkuvalt toetama nii kiiresti kui makse läheb meile tagasi. Praegu Paypal makse hoidke nii et me peame hoidma mis tahes meetmeid, mis on seotud oma litsentsi. Nii kiiresti kui Pyment läheb tagasi Kamil hakkab toetavad teid jälle. Meie supprot on vaba meie klientidele ja meie kasutajatele. Sel omment te ei ole meie klientide (makse ootele) ja sa ei saa kasutaja tasulise versiooni ilma litsentsita.
Samuti palun, et teie probleemid on, sest muutused, mis sa tegid ise - see ei ole nagu sa kirjutas Paypal bug meie paigaldusjuhiseid. Meie paigaldamise juhised on vBulletin struktuuri. Sa ei pea, sest sa tegid oma muutmist nii, et see on ilmselge, et sa pead muutma ka paigaldusjuhised sobima oma muudatused.
Võite loota meie tasuta toetust foorumit või kui see on teie arvates suurem probleem (sest teie muutused) ja te ei suuda seda ise teha - siis saate ka kasutada meie makstud paigaldamise teenust: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php -Pange tähele, et isegi sel juhul see võib kesta kauem tavapärase installi kuna peate erilist muutuste tõttu tehtud muudatusi. Kõige tõenäolisemalt seda .htaccess reeglite tasemel, kuid see nõuda ka muud foorum kausta konfiguratsiooni või vähe muudatusi meie SEO fail - ei saa öelda lihtsalt meeldib see - Kamil on see, kes hoolitseb teie asja.
Viimati muutis vBET; 09-03-11 juures 15:50.
Mul on tõmmatud Paypal vaidlus. Ootab 3 päeva ja siis näeme minu thread kaovad oli väga tüütu, kuid see kõlab nagu ma hüppasin relv. Minu vabandused
Ma olen "vBulletin struktuur". Erinevus "out of the box" vBulletin paigaldamine on kirjeldatud täielikult üks mu varasemaid postitusi ja oligi põhjus, miks ma hakkasin seda teemat.
Viimati muutis norku; 09-03-11 juures 17:11. Põhjus: pikendatud neljas lause
ok Ma märkasin, et vBSEO on erinevad reeglid, nii et palun proovige seda. htaccess (koos vBET muutunud eeskirjad)
Code:# Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Viimati muutis kamilkurczak; 09-03-11 juures 18:07.
Proovin seda nüüd. Aitäh.
Okei. Ei 404, kuid leht on tühi kui ma vajutan lipp (ühtegi lipp). Kas teil on vaja teada, kõik mu vbet seadeid muuta?
ok peate konfigureerima oma server, kontrollige palun sellele postitusele:
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1535
nii et paigalda CURL ja ICONV oma php
Curl ja iconv toetus on juba lubatud. Ma saan 404 nüüd, kui klõpsates lipp.
PHP Code:
iconv
iconv support enabled
iconv implementation glibc
iconv library version 2.5
Directive Local Value Master Value
iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
PHP Code:
curl
cURL support enabled
cURL Information libcurl/7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5
Siin on minu htaccess:PHP Code:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Viimati muutis norku; 22-05-12 juures 09:39.
miks sa vBET puudega?
ka kirjutada siia oma admincp-> vBET-> põhiseaded
Viimati muutis kamilkurczak; 09-03-11 juures 19:17.