Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 24

Thread: Google on kõrvaldatud kõik indekseeritud tõlkelehekülge

Default Google on kõrvaldatud kõik indekseeritud tõlkelehekülge

Hi,
    Google on eemaldatud indeks kõik tõlgitud URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

jne ..

Leidsin keegi siin foorumis, et oli sama probleem kuid tänu mysql error. Ma ei tea, mis toimub minu foorum.
    Ma ei muuda de robots.txt ... i täna juhtus. Mul oli indekseeritud Näiteks: 47,000 url heebrea keeles, 20,000 prantsuse, jne ...

Palun aidake

Tänan
    Viimati muutis pepito69; 03-03-11 juures 23:57.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Kas teil e-mail google või MySQL vigu log faili? palun kirjutage kõik informations.

Ei ma ei recived tahes e-posti google ja ei ole mysql vigu minu logi.
    See oli eile, ja ma ei puutu midagi.

kui mina tean, leheküljed indekseeritud sees kaust võib kõrvaldada, kui leheküljed on ei saa juurde google kaua aega (24 tundi või rohkem)

minu kogemus, mul on umbes 4000 lehekülge sees kaust domain.com / d / kasutamine koos teiste mod (ei ole seotud koos vbet), vaid sellepärast, et mod on katki paar päeva pärast ma kontrollin uuesti google site: domain.com / d / kõiki indekseeritud leheküljed on läinud

üritavad lingid teistele saitidele oma iga tõlgitud foorumit kodulehekülg liiga, st: saada linke teiste saitide egiptoforo.com / foorumid / pt / ja egiptoforo.com / foorumid / en /

Ma arvan, et probleem pole vbet, kuid foorum / site / server

kontrollige kogu asi, check Google Webmaster Tools liiga https://www.google.com/webmasters/tools/

kui mina tean, leheküljed indekseeritud sees kaust võib kõrvaldada, kui leheküljed on ei saa juurde google kaua aega (24 tundi või rohkem)
    See ei ole nii.

Mul oli palju väliseid linke ja palju lehti.

In Webmaster Tools on mul klassikaline probleeme vbet: Madal reageerimise ja eksemplaris meta ja tittles. Midagi uut ....

Ma mõtlesin ka välja lülitada mod ja see oli oluline minu jaoks. kuid arvan, et google ei meeldi automaatselt sisu nagu nad ütlevad webmaster guide. Google liigub peale minu arvates. Lootus, et oleks vale, kuna Vbet, võiks wonderfull mod kuigi see tuntud probleeme ja piiranguid.
    Vaata, mul oli thousends URL indekseeritud tõlgitud versioonid ja nüüd midagi!
    Viimati muutis pepito69; 04-03-11 juures 13:23.

Quote Algselt postitas pepito69 View Post
    See ei ole nii.

Mul oli palju väliseid linke ja palju lehti.

In Webmaster Tools on mul klassikaline probleeme vbet: Madal reageerimise ja eksemplaris meta ja tittles. Midagi uut ....

Ma mõtlesin ka välja lülitada mod ja see oli oluline minu jaoks. kuid arvan, et google ei meeldi automaatselt sisu nagu nad ütlevad webmaster guide. Google liigub peale minu arvates. Lootus, et oleks vale, kuna Vbet, võiks wonderfull mod kuigi see tuntud probleeme ja piiranguid.
    Vaata, mul oli thousends URL indekseeritud tõlgitud versioonid ja nüüd midagi!
    me võime oodata ja vaadata, kui on teistes liikmesriikides, et kasutades vbet liiga saada sama probleem, ma näen väga paljud inimesed kasutavad vbet spetsiaalselt tasuta versiooni, sest niidid seisukohti see toetus foorumis on väga palju, ja vb.org Installed info

Kui automaatne leheküljed on hea kvaliteediga, ma arvan, ei ole paljud leheküljed indekseeritud on vähenenud

ja see on parem kui on käsitsi tõlkida funktsioon liiga suurendada tõlkida kvaliteediga, nagu i nõutud siin, Nii et selle nagu wikipedia, artikkel on sama tõlgiti manuaal muus keeles liige

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Palun kontrollige oma e-posti või logifaili ja leida mõned mysql vigu või midagi sellist.
    Kas yu on robots.txt faili? saate kleepida täis faili sisu?

Quote Algselt postitas pepito69 View Post
    Ma arvan, et sinu robotid on overkill. Ma pole kunagi näinud selliseid
    suur robotid minu elus. Arvan, et peaksid lihtsalt kasutada
    standard robotid, mis hoiab ämblikud indekseerimise
    mõned oma foorum kataloogid ja thats it. Te olete
    üritab hoida läbi iga ämblik maailmas, ja ma
    ei usu, et on hea asi ... Mida te kardate?

Nüüd, kui ma mõtlema. Olen VPS, ja ma sain häkker
    email aruande ja google bot oli keelatud ip nimekirja. Kas
    võimalik, et teie server on keelanud mõned bot IP-aadressi ja
    kui see nii on, ja nad ei saanud tagasi tulla ja ämblikku,
    siis kas ta ei saa de-indekseeritud? Ma leidsin selle väga imelik
    et google bot sattus minu keelatud ip list ... ja mis siis
    võiks google spider tegema, et on saanud keelatud?

Probleem ei ole robots.txt
    Täname nõu, kuid probleem on ainult trasnlated ones mitte peamine foorum. Aga ma lihtsustab robotid ...
    Tänan, kuid see saladus fotode kohta.

Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •