Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 24

Thread: Google on kõrvaldatud kõik indekseeritud tõlkelehekülge

Quote Algselt postitas pepito69 View Post
    Probleem ei ole robots.txt
    Täname nõu, kuid probleem on ainult trasnlated ones mitte peamine foorum. Aga ma lihtsustab robotid ...
    Tänan, kuid see saladus fotode kohta.
    Ma olen uudishimulik ka

nagu ma olen kindel, et need, kes juhivad tasuta / makstud versioone
    ka asjaomase / mures, et nad võiksid olla deindexed ka.

Nii et küsimus on:

Oli see sinu süü, või googles süü.

Kui vana on teie domeeni?

Hi,
    minu domeen on 4 aastat vana. Ja kunagi oli probleem enne Google.
    Ma pean ütlema, et mul oli palju URL indekseeritud tõlgitud keeltesse. Rohkem kui vbet foorum ja teised olen näinud.
    Viimati muutis pepito69; 05-03-11 juures 11:10.

Ma paigaldamata vbet mod, kustutab iga reegel relationed et vbet, oodake, 4 päeva ja installige see uuesti nullist.

Ma paigaldamata vbet mod, kustutab iga reegel relationed et vbet, oodake, 4 päeva ja installige see uuesti nullist.
    Ma ei ole kindel, kui see ei kavatse aidata, nii everytime te näete mõningaid
    juhtus olete lihtsalt läheb uninstall, ja alustada otsast?

Google tundub, et on tõsiseid probleeme teistega saada enne
    midagi ja everytime midagi tundub olevat hea, siis
    google puistab üle sa, google päris palju kontrolli meie destinty,
    ja google ei ole teada, et ausat mängu mängima kas ... google päris
    palju kontrolli internet, mis juhtub Intenet ja
    mida nad tahavad näha juhtuda internet, aga ma ei ole ekspert,
    kuid olen kuulnud sama Ole lugusid ... mul on kuum veebilehel, nüüd on kõik
    äkki google ei näita mulle armastust enam ... ja valdkonnad
    mis olid tähtede ja liiklust, lülitage välja, et saada väga vähe ...

Minu domeen on väga, väga uus ... see oli alla nagu 2 päeva ja ma kaotasin
    umbes 70 lingid, ma ei ole kindel, kui see oli juba tulemas, või
    ma kaotada need lingid, sest ma olin all 2 päeva ja
    minu ala on nii uus, miks ma saan kiiresti lingid anyway?

Google on kummaline, kuid nad ei ole siin, et aidata neil
    siin raha teenida ja end ise aidata first ....

ja mõnikord isegi väikseim saidi muutus võib teid läbi .... sest enamik meist
    tõesti ei tea, kuidas süsteem töötab, siis teeme väikese saidi muuta, siis alustame
    kaotada tonni liiklust, ja meie esimene mõte on süüdistada google.
    Viimati muutis dsimms; 05-03-11 juures 18:51.

Ma ütlen teile paari nädala jooksul, olen liiga palju aega ... tänu niikuinii.
    On võimalus olla minu süü, olen avastada.

Ma ütlen teile paari nädala jooksul, olen liiga palju aega ... tänu niikuinii.
    On võimalus olla minu süü, olen avastada.
    Nagu mainisin enne minu sait on väga uus. see on haripunkti umbes
    1400 linke kõigest umbes kaks nädalat, siis lõpetada. Ma ei ole kindel
    mis toimub praegu, see tundub olevat kaotamas nagu 20-50 linkide kohta
    päeva nüüd, et ma ei ole kindel, mida ta on juhtunus süüdi, loodetavasti ei ole
    vbet, kuid kes teab selles punktis. Olen puudega mod, mis on
    juba kahtlustatakse must müts, seega loodan, et see on probleem,
    nüüd, et olen puudega mod see teeb päevas paar päeva / nädalat
    teada saada, kas mu seosed stop kukkuda ja hakata üha uuesti, kuid
    siis jälle see võib olla midagi, kuid liivakast või google tantsu ....
    kuid tegemist on 4 aastane kodukale, sa ei tohi liivakastiefekt.

Kuidas sa tead, et just vbet ühendused on eemaldatud?

Kuidas sa tead, et just vbet ühendused on eemaldatud?
    Lihtne, lihtsalt kirjuta google otsingu site:www.yourdomain.com / foorumid / it

Muutused linkide arv indekseeritud Google on tingitud ilmselt erinevate google servereid, nad ei ole indekseerimine sama palju URL, ja seal on üle 50 serverites.

everytime teil teha:
    site:www.yourdomain.com
    see ühendub ühe google server.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

kuid arvan, et google ei meeldi automaatselt sisu nagu nad ütlevad webmaster guide. Google liigub peale minu arvates. Lootus, et oleks vale, kuna Vbet, võiks wonderfull mod kuigi see tuntud probleeme ja piiranguid.
    Vaata, mul oli thousends URL indekseeritud tõlgitud versioonid ja nüüd midagi!
    Palun ütle meile, kus Webmaster Tools on kirjutatud, et Google ei meeldi tõlgitud saite? ... Ka siin sisu ei ole automaatne - tõlge on automaatne - sisu on autentne oma väga niidid kirjutanud oma väga kasutajatele.
    Google ei ole vastuolus tõlgitud kontekstis - tõend on palju foorumeid kasutate vBET ja indekseerida. Saad kontrollida seda näiteks meie koduleheküljel. Kui Google ei olnud sellega nõus, siis me ei oleks indekseeritud. Isegi see väga niit, mis on uus on juba indekseeritud mõnes teises keeles (ma kontrollisin Poola), mida lihtsalt tõestus, et Google on indekseerimine tõlkelehekülge.

Nii et see on teie probleem ei ole üldise iseloomuga.

Praegu vBET ei tööta oma foorum - seega me ei saa töötada oma küsimusega, ega anna teile mingit muud vihje, et - palun lülita vBET. Mis iganes oli põhjus, oma teemat, lülitades vBET sa tegid seda püsiv. Sa ei saa kunagi olema indekseeritud tõlkelehekülge kui sa ei pea tõlkelehekülge oma foorum. Nagu ma kirjutasin - me ei tea praegu, mis oli põhjus. See võib olla isegi midagi ajutist Google külg, mis võiks tagasi saada, nagu see oli ilma muudatusteta. Võibolla ... Nüüd ei ole küsimus enam - nüüd sul pole vBET nii praegu on tavaline asi, et sul ei ole indekseeritud tõlkelehekülge - sest nüüd sa ei pea tõlkelehekülge. Palun kõigepealt pöörduda vBET edasi.

Ma kontrollin thread algusest on nii kahju on fomething oli juba kirjutatud. Ma kontrollisin robots.txt ja ma nägin seal wird sisu nagu:
    Disallow: / foorumid / pt / * režiimis
    Nagu ma tean, robots.txt ei toeta metamärke nagu * - see võiks olla osa probleemist. See ei tohiks, sest see peaks ütlema, et sidemeid täpne URL alguses: / Foorumid / pt / * režiimis ei indekseerita, aga äkki midagi muutub Google robotid ja nüüd nad ei satu kõik seosed alustades: / Foorumid / pt / (Näites sest * märke ei ole lubatud ja URL lugemine peatub see märk annab teile ole lubatud loendades kõik su tõlkelehekülge). See oleks mõningaid selgitusi oma olukorda, sest ma näen reeglid nagu, et kõik oma keeles.

Taas ei tohiks see olla põhjuseks, siin, kuid muul viisil te ei tohi kasutada * märke keelata reeglid, nii äkki see on midagi ühist teie küsimus. Palun eemaldage / kommentaar kõnealuste eeskirjadega.

Samuti kontrollida, mida Webmaster Tools on ütlen teile link, mis oli blokeeritud robots.txt. Muidugi nüüd - sest lülitad vBET - meil on vale Webmaster Tools analüüsida, sest tõlgitud lingid ei eksisteeri enam oma foorum. Nii et veelkord - esimest korda sisse lülitada vBET pärast, et praegusel hetkel me peame ootama, sest Webmaster Tools ei näita tegelikke andmeid - ajalooline (ja kunagi ei tea, kui see on uuendatud). Nii et esimene omakorda vBET. Siis kui 2 nädala jooksul midagi ei muutu uurime on rohkem. Oleks lihtsam, kui vBET oleks kogu aeg sisse lülitatud, nüüd on meil veel asi - Google reaktsiooniaeg ...
    Viimati muutis vBET; 06-03-11 juures 22:56.

Probleem ei ole robots.txt
    Täname nõu, kuid probleem on ainult trasnlated ones mitte peamine foorum. Aga ma lihtsustab robotid ...
    Tänan, kuid see saladus fotode kohta.
    robots.txt veel lihtsustatud ja see on potentsiaalne probleem tegija. Ja kui sa loed mu eelmine postitus siin näed võimalikke selgitusi, miks ainult tõlkelehekülge ei indekseeritud, sest robots.txt - potentsiaalne - Ma ei saa lõplikult öelda, et oli teema tegija, aga sa ka ei peaks lõplikult öelda, et see ei ole, eriti, et sul on seal ebaseadusliku avaldustega.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •