Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Statistika Palun?

Junior Member

Default Statistika Palun?

Kõik need toiduga lood on geniaalne, kuid mul on vaja fakte, et teha otsuseid, nii et kui keegi võiks mind aidata, pakkudes järgmisi

VB Version:
    VBSEO?: Versiooni number / kuupäev paigaldada:
    VBET Versioon / kuupäev paigaldada:

Ja järgmised graafikud Google'i teenuseid ...
    Registrilehtede graafik enne ja pärast (veebi koordinaator)
    Saidi kiirus graafik enne ja pärast (veebi koordinaator)
    Otsingumootori tabamust enne ja pärast (analytics)
    Bounce määra kohta enne ja pärast (analytics)
    Hitte native contry enne ja pärast (analytics)

Ma tean, et see on suur küsi ... aga ma arvan, vaid kogu selle teabe ma võiksin teha korraliku teadlikke otsuseid août Ostes antud toote, ...

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere. Kahjuks ei ole meil selliseid andmeid - see foorum on vBET paigaldatud algusest peale nii, et ei olnud mingit "enne". Mõned andmed on lisatud meie kasutajatele all foorumis: vBET head lood - vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET)

Ka mõningaid kliente lubatud lisada oma foorumi linke, mille leiate siit: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php Siis võite vaadata Google, kui palju tõlgitud lehekülgede indekseeritud mõne konkreetse koha ja keel.

Kui teil on juhtida meid kuidas seda Google Analytics, saame pakkuda teile protsent tulemused sissepääs meie foorum, tõlkelehekülge.

Junior Member

Ma oleksin õnnelik, et teha täielikult juhtumianalüüs sivustoni kasutades tasuta versioon (osa minu päev tööd on pakkuda analüütilise dokumentatsiooni, nii et see oleks lihtne teha / aru ).... Siis kui see toimib ma osta Pro versiooni ....

Aga ma saan kustutada branding ja kõik Väljuvad see tekitab samas ma teen seda? Kuna need oleks mõju tulemustele

See on ainus asi, thats paneb mind andes talle minna

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kui soovite eemaldada krediidi linki tasuta versiooni piisab, kui saadate iga annetamist (vt üksikasju tasuta versiooni lehekülg). Palun tasulise versiooni on rohkem funktsioone (nagu URL tõlge) ja see on palju optimeeritud (järgmise release me toetame ka vahemälu poolt enimkasutatud rakendusi). Nii et kui teile meeldib tasuta versioon, siis makstakse üks lõplikult e midagi, mis teile meeldib

Kõrval krediidi link miski muu, nii et ma arvan, et saate kestab see Kui teil on tulevikku küsimusi, palun küsige - me hea meelega aitab teil

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •