Tere
Me lihtsalt välja uus tasuta versiooni vaid väikesi muudatusi, kuid oleme peaaegu valmis vallandab uue makstud versioonid palju kasulikke muudatusiNii et kõik meie tasulise versiooni kasutajad - varsti on teil uus versioon
![]()
Tere
Me lihtsalt välja uus tasuta versiooni vaid väikesi muudatusi, kuid oleme peaaegu valmis vallandab uue makstud versioonid palju kasulikke muudatusiNii et kõik meie tasulise versiooni kasutajad - varsti on teil uus versioon
![]()
Kas on olemas ETA uue viimise 4.x?
Ma ei ole tuttav ETA tähendus, kuid ma arvan, et see on umbes tähtaega. See kuu me vabastamise vBET3.x (järgmisel nädalal) - on palju muutusi ja see on beeta staadiumis. Sama muudatusi vBET4.x ilmub kuu aega hiljem - see on tagada paremat kvaliteeti ja ärge jätke kõik kasutajad võimalike uute bugs all uusi kasutusvõimalusi. Muidugi me test muutused ka veel välja kasutajate kasutab eri koosseisudes, kanalisatsiooni, muude Modifikatsioonid ja nii edasi, nii et mõned asjad võivad olla nähtavad ainult mõned foorumid. Just beeta staadiumis olemas toote eluiga - need, kes tahab seda kasutada on hoiatada noori etapi mõned funktsioone. Ja vabastades vBET4.x kuu hiljem annab meile võimaluse olla release seda mõned võimalikud probleemid juba lahendatud
Niisiis vastates teie küsimusele kohe - järgmisel nädalal me release vBET3.x ja 1. või 2. nädal järgmisel kuul tuleks vabastada vBET4.x
Täname info Michal. Ootan update.
PS:''ETA "Hinnake saabumisaeg ....
Kõik vihjed on, mida oodata uusi funktsioone või on see peamiselt kiirus ja serveri koormus on tehtud parem
Oleme teinud mitmeid jõudlust. Üks korduma kippuvad - toetus VahemäluKa mõned muud jõudlustäiustusi on algoritm tasandil. Kõik üksikasjad on loetletud release note.
Me valmistatud release täna - sel päeval just alanud meie riigis nii me teinud seda mitu tundi (nüüd on aeg magama![]()
![]()
Ei saa oodata, et näha memcached sisse vBET. Kas oskate öelda, mis php extention sa kasutasid? Memcache või memcached?
Ma teen seda ise arvatavasti. Ma loobusin koos memcached kui leidsin 4. või 5. astme cache db kasutus, mida võiks teha üks funktsioon - ei ole vaja kirjutada see kõik viis
Aga te ei vastanud mu küsimusele - võibolla sa ei mõista, et on kaks laiendid memcached ja ilma D lõppu:
PECL: Package:: memcache
PECL: Package:: memcached
Kui teil on vaja vihjet, kuidas toetada memcached siin see läheb:
1. Lisada toote fail lisavõimalus vahemälu parameeter
2. Import toote fail
3. Edit fail includes / vbenterprisetranslator_class_cache.php
a) Copy klassi Memcache
b) muutus nimi kopeeritud klass tunnistada memcached
c) Update keha toetada memcached API (meie klassid on lihtne adapterid see on miks sa ei pea tegema mingeid muudatusi muudes kohtades)
d) Lisa uus juhul oma uue optsiooni väärtus lüliti plokk peal faili, et luua memcached adapter objekt
Kui soovite täpsemaid näpunäiteid - just siis palun looge funktsioon taotluse ja Kamil annab sulle täpsed vihjed, kuidas seda teha koodiga nimekirjad.
Viimati muutis vBET; 09-03-11 juures 20:03.