Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 21

Thread: Rohkem bugs! Vale URLid indekseerivad goodle - väga halb!

Senior liige

Default Rohkem bugs! Vale URLid indekseerivad goodle - väga halb!

Nüüd ma tean, miks ma ära vbet enne, nii palju vigu!

Google on indekseerimine imelik URLid vbet_delayxx napsautettaessa nad goto õige URL.

Vaata:

Pensionär;)

Kallis Snake,
    viivitus on massiiv. Selles array salvestatakse lingid ja see näidata examle delay7x-19959 see tähendab, et 7x on mitu massiivi ja 19959 number teemat, mis on indekseeritud.
    See on tehtud, sest siis on saata 1 ülesanne to google nii et see on täitmiseks.
    Indeksid on muutunud pärast hea tõlkimisel.
    Sul on viga seoses google et nad ei ole tõlgitud. Nii et see ei ole kirjutada see viivitusi (massiivid), sest see oli tühi.

Palun puhastage vahemälu, tehke uus sitemap, sest sinu lingid on vana ja google peaks indekseerib neid. Ümbersuunamine on head nii google peaks indekseerida ta.

Kui teil on veel küsimusi, kirjutage siia.
    Tänan

Senior liige

Miks Vahemälu, kui delayxx URLid suunata õigele URL?

Küsimus on see on 302 ümber, mitte 301, nii et Google mitte tilk neid delayxx URL indeks.

Pensionär;)

mõnikord brauseri vahemälu tühjendamine annab anwser.
    Ma kontrollisin seda ja kirjutage siia kui ma sain anwser

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hello.

Mul aitab selle teema

Nagu ma kirjutasin - ma annan teile rohkem infot hiljem ja me hoolitseme selle kohta.

Senior liige

Ma sugest sa uuesti vaadata neid delayxx veebiaadresse, nad on 302 redirects!

Nii et see on põhjus, miks need lingid on isegi indekseeritud. Suur vihje. Me kontrollida ka kas selline suunamine on tehtud vBSEO või vBET ning juhul kui vBSEO see seadistatav (või saab muuta meie integratsiooni kood). See on lahendada küsimus juba indekseeritud leheküljed.

Ikka muidugi peame leidma miks vBET isegi loodud sellised seosed lõplikus html vastust.
    Viimati muutis vBET; 15-02-11 juures 18:21.

Senior liige

ok, ootan fix. tänan

Ma just andsin väga konkreetsed ülesanded, mida ja kuidas kontrollida, et nooruke.

Samuti oleks väga kasulik, kui te saaksite öelda, kus sellised ühendused on loodud? Sel hetkel kui need lehed on indekseeritud ja suunata 302 me ei saa isegi kindel ei põlvkond bug veel eksisteerib vBET, või on see lihtsalt vana bug, mis ei juhtu enam aga sa oled juba indekseeritud leheküljed. Nii et palun rääkige sellest näete igale lehele, kus selline URL nähtav brauseri all lingid. Palun kontrollige mõned teemad, foorumid, arhiiv, RSS võibolla. Palun öelge kas teil on Modifikatsioonid mis kus spetsiaalselt integreeritud vBET - võibolla on küsimus. Noorte kontrollib ta oma foorum ka (kui see ei ole piiratud), ikka tead oma foorum ka ja võib-olla te teate või kahtlustate, kui selline URL on tekkinud.

Senior liige

Im ei ole kindel, mida ma teha saan, näete google indekseerimine bug siin: site: www.computer-juice.com - Google otsing

Vaata cache näha lehe koodi!

Samuti on 302 ümber, et õige URL, tuleb 301, kuid parem määrata oleks ei indeks halb URLid ühtekokku.

Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •