Aadressid ei järgitud
Kui me testitud proovi URL saidi kaart leidsime, et mõned URL viitab mujal. Soovitame sivustokarttaasi neid aadresse, mis viitavad sihtkohta (ümber suunata), mitte suunata teisele URL.
Aadressid ei järgitud
Kui me testitud proovi URL saidi kaart leidsime, et mõned URL viitab mujal. Soovitame sivustokarttaasi neid aadresse, mis viitavad sihtkohta (ümber suunata), mitte suunata teisele URL.
See on hea - see on, kuidas see peaks toimima. Miks? Performance.
Praegu põlvkond 52 korda rohkem linke niidid võivad tarbida palju aega suurte foorumitele. Tõlkida kõik need, samal ajal saaks teinud tõesti aeganõudev ja tekitab palju päringuid andmebaasi.
Ja see on hea google - nagu näete, teil on 301 ümber lehekülg tõlgitud url.
Google eelistaks, et lingid tõlgiti, kuid see ei häiri neid üldse.
More here: http://www.vbenterprisetranslator.co...other-plugins/
Mis, sa oled juba lisades 52x lingid sitemap, serveri koormus on juba suurendanud, kas te lisate tavalist või välisriigi sümbolit.
Sa lihtsalt ei saa seda teha ja see on teie vabandus, oh ja Google ei meeles, et on, miks nad mulle hoiatuse ja ütle mulle seda muuta!
See sõnum google on oma andmed. Nad arvavad, et siis ilmselt on halb linke sisukord, Nad arvavad, et ei ole hea ja sa ei tea midagi, et
aga sa tead - see lingid suunatakse (koos 301), et hea vormi ja see on hea google ja väga hea saidi (tulemuslikkuse).
Sel hetkel vBET ei toeta tõlge url sitemap. Palun, võta uus lõng OMADUSED taotluse ja me asi see (me võime teha selle nagu variant admincp).
Ka te ei saa integreerida vBET koos sitemap - pead sisse sivustokarttansa ainult lingid originaal niidid. Google indekseerib lingid tõlgitud ise (kuid see võtab kauem) ja sul on tõlgitud veebiaadresse
Minu sait on kõik. Kui saad - saate avada uue teema Features taotlus.