Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 11 kuni 20 kohta 30

Thread: Google Email Hoiatus: Googlebot leitud ülisuur arv saidi URL-ide

Keermestatud vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus

Tänu Mario,

Jah, mu robotid faili võibolla on suur, ei ole optimeeritud, kuid see toimib minu jaoks ja ei tee mulle haiget.
    Ma lisada see bots minu htaccess, aitäh.

kuid ta jõudis ainult seda ühte keelt ma saan seda kõikidele keel
    Ei mu sõber, ma ka seda kõikides keeltes, see oli lihtsalt näide. Aga kuna ma kasutasin parameetrite Webmaster Tools i tõusnud mu google indekseerida uuesti. Ma veel ei tea, kuidas lahendada muid probleeme VBET, tähtsam on minu jaoks nagu OBE olen koos keele kood ja purustatud sõnu, mis kasutavad mõned aktsendid (o, ń, jne.)
    Noh, ma välistada arhiiv robots.txt ja mul ei ole mingit arhiiv veebilehe google indeks.
    Ma arvasin, et mitu korda kasutada vbseo sitemap kuid minu sait on väga hästi indekseeritud osta google. Olen alati seda reeglit: kui miski töötab, ära puutu seda.

Vabandust ma ei saa teile öelda, mida peate tegema, i ainult jagada oma kogemusi.

Aitäh. Minu lippe ei näidata / index.php kuid on näha foorumites saidi i ei lahenda see nüüd.
    Viimati muutis pepito69; 21-01-11 juures 18:32.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •