mario06 - Ma lihtsalt ajal kontroll oma lingid. Ma annan sulle vastuse lühikese aja![]()
Pange tähele, et kui me varem kirjeldatud - meie töötajad on valmis alustama tööd väljastamisel, kui uus rist jõuab vormi uus teema kohta küsimus. Vastasel juhul ei ole meil võimalik hallata ja me teatada meie kliendile, et ta vajab avada oma uus teema kohta oma teema. Just nagu sa just tegid ja nüüd oleme teid aidata![]()
Viimati muutis vBET; 16-01-11 juures 20:19.
Tere
Üks põhjustest (seal on teised - veel ajal uurimine) oma küsimus oli, et teil lubatud selline indeks, lehekülgi liige lehekülge. Need ei ole asjakohased ja enamik liikmesriike lehekülge on 99% sama - ainult erineb liige kasutajanimi. Nii et kui ta oli lisaks tõlgitud sa tegid 52 korda rohkem selliseid lehekülgi, mis on peaaegu sama (sama lehekülge sisu pärast tõlge annab sama tõlgitud sisu). Me ametlikult nõu blokeerida asjakohatu lehti robot.txt - siit leiad, kuidas seda teha: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
Pange tähele, et see teeb need leheküljed kaovad kujul Google indeks ja see on hea oma SEO sest Google näed ja indeks ainult vastavatele lehekülgedele vastavate sisu.
Samuti nagu ma näen sind muutnud, sest Google loodud selle e, sest nagu ma näen sind blokeeritud liige lehekülgi külalist. See lahendab ka selles osas küsimus. Ikka kui soovite külaline vaata liige lehekülgi, kuid Google ei indeks seda - lihtsalt kasutada robots.txt et
Ma näen, et seal on ka lingid arhiiv ja niidid - Ma lähen analüüsida seda just praegu![]()
Tere taas
Ma arvan, et ma tean, mida on võimalik muul põhjusel - kui ma otsin lipud lingid puudub seos ilma language = üldse ... Palun rääkige, mis on vaikimisi foorumi keel - selle keele link tohiks language = sest nüüd igal leheküljel tuleb dubleeritud Google. Kui tavaline URL ja teist korda koos language = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.
Samuti palun rääkige sa muutnud meie malli nimeks vbenterprisetranslator_flag? Me peame teadma, on see vBET veast või loodud klient muuta.
Põhjus, miks ma arvan, et võiks ka (ei saa seda kontrollida nüüd, aga meil on juba TODO ülesanne, mis võimaldab vaadata seda tulevikus), et sa lihtsalt oli puhastada vahemälu ja seal oli küsimus Google ühendus - sel juhul lehekülgedel genereerida ilma sisu ( sest tõlge ei ole saadud) ja sõna otseses mõttes sisu on sama kõigi tõlked. Aga selliseid asju, kui juhtub, on ajutine ja kui sa ei ole blokeeritud Google need kaovad ise - need on küsimused, vahel teie ja Google serveris ja vBET ei saa midagi teha sellega. Ma ei ütle, et see oli põhjus. Ma arvan, et see võiks olla. Nagu ma otsin nüüd lingid antud Google ei näe ma mingit kirjeldatud küsimus üldse. Nii et see võiks olla see.
Veel - palun vastata küsimustele vaikimisi keele ja malli.
![]()
Tere jälle uuesti
Seekord ma kontrollisin oma show teema lingid ja ma näen, 2 asja siit
1. Keegi pole süüdi - nagu ma nägin mõned nendest linkidest (mitte kõik näha, number 2) kõik need niidid oli väga lühike ainult üks lause selles. Niisiis kõik need olid väga sarnased vaikimisi - 99% sisu oli paigutuse. See on midagi pistmist vBET - see on lihtsalt sisu oma niidid. vBET vaid tõlgib seda nii see tõesti on rohkem sarnaseid lehekülgi neile, aga kui jätad vBET ei tõlkelehekülge ikkagi omavahel sarnasemad kui teil on ainult üks lause ainult postituse teema. Nii et meil pole midagi teha siin.
2. Äkki on tappa oma foorum ise, piirates ametikohtade arvu, et näha külaliste poolt. Nüüd kõik lehed minu jaoks on sama rahul suhelda, et ma peaks register. Pea meeles, et Google otsib oma lehele külalisena - nii et kui piirata mod on loll see tapab oma foorum, sest Google näed kõikjal sama sisuga ütlen talle registreerumaPalun veenduge, et piirata mod on piisavalt targad, või blokeerida.
Viimati muutis vBET; 16-01-11 juures 21:46.
1. See on Itaalia Forum, sisu postitust on keskmine ja see on midagi pistmist sellega, mida sa ütlesid.
2. Ma ei tapa foorumis sest palume registreeruda mod pärast 3 külastust (üks populaarsemaid paigaldatud Modifikatsioonid) pole midagi pistmist robotid, sest need lähevad läbi, isegi lapsed teavad, et lisaks ma olen kasutanud vBET ajast tasuta versioon tuli välja (umbes aasta??!) ja midagi ei ole muutunud või on lisatud ajast.
Probleemiks on, et minu foorum peetakse keskmise foorumi 368000 niidid, kui Google saadab robotid sivustoni nad tegelikult näha 368,000 niidid kuid www.google.52languages nad olid näinud 1.540,000 indekseeritud niidid mis põhjustas google bot rünnak minu sait, mis püüab leida kus nad on. Minu vahemälu oli määratud viis päeva, kõik keeled on vahemällu, AGA nüüd (testimine) ma olen seada see, et 2 päeva 4 keeled on puhverdatud, siinkohal võin kinnitada, et probleem ON vBET, sest nüüd ma olen alla 766000 indekseeritud niidid ja Google robotid on peatunud rünnata sivustoni.
Näide: Sinu sait on 5578 tõhus niidid Aga Google näeb 334000 indekseeritud niidid, sa aru, kus probleem on?
Ilma et see kuritegu peate teada, mis toimub google ja leida lahendus jaoks probleem, sest Google on teada, 52x keeltesse on võltsitud | eksemplaris indekseeritud linkide tähendab, et tõlgitud lingid füüsiliselt ei eksisteeri ja ma ei saa väita, et kuna see on tõsi, see on puhverdatud meie serverites, see on nagu petmine.
Väikestes foorumeid nad ei maksa palju tähelepanu, kuid keskmine | suur foorumites ei mööda märkamatu.
Sa peaksid alustada investeerimist keeles parameeter URL (aadressi? Keel= En') see on see, mis käivitab Googles robotid, et kontrollida vBET powered saite. Teil on vBSEO (ma ei tea), mis tähendab, et teil on, kasutades erinevat keelt parameeter, mis hetkel on möödaminnes Googles tähelepanu.
Palju muid vBET kasutajad on sama probleem nii see ei ole kokkusattumus!
PS. Google Help Center avaldus: Üldiselt see teade kuvatakse siis, kui me avastame, suhteliselt suur arv URLid saidile.
Regards
Viimati muutis mario06; 17-01-11 juures 16:27.
1. Palun lülitage Itaalia lipu oma foorum (ma ei leidnud seda) - praegu kasutajad, kes muutis keel ei saa pöörduda tagasi algse keele. Nagu ma kirjutasin sisu niidid mida ma ei suutnud näha, enne kui ma nägin, et ma pean registreerima oli ainult üks lause kõikidel juhtudel. Sellest ei ole, mida mina isiklikult eeldada nagu keskmine pikkus sisu. Taas see teeb leheküljed tundub väga sarnased, kuna vahe lühikesed niidid on vaid üks lause - ülejäänud on kujundus, mis on sama. Ma ei tea, kuidas te nii kindel, et ta on midagi pistmist käesolevas asjas. Kui sa tead midagi mida me ei palun lihtsalt jagada seda nii me teid aidata kiiremini. Kas sa tead, miks see e-posti saatis?
2. Ma ei sõlm, mis on kooliprogrammi lastele oma riigis, kuid ma loodan, et see on väga kasulik neile teada, et palun registreeru mod pärast 3 külastust on midagi pistmist robotid, sest need lähevad läbi.
Palun keskenduda küsimus. Ja anna vajalik vastus - ma ei teadnud, mis mod sa kasutad ja ma isegi ei küsi, sest see pole minu jaoks oluline - oluline oli see boot ohutu. Kui oled 100% kindel, et see on ohutu siis hästi. Igaks juhuks teil on olnud mingeid kahtlusi saate näha, kuidas näeb Google foorum Webmaster Tools.
Pange tähele, et Google saapad ei rünnata kõik saidid - Google ei kahjusta saitidele. Soovitame kasutada vahemälu enam lubatud aja, sest see on parem tulemuslikkus. Ka siis, kui tunned, et see kindlasti ainus põhjus on mitmeid tõlkimise lehel - vabalt keelata mõned neist ja võimaldavad tal uuesti ükshaaval aeg-ajalt. Ikka palun kaaluda, et teie litsents on aktiivne 6 kuu jooksul ja sul on selle e-posti nüüd. On raske uskuda, et 6 kuud Google ei näinud neid sidemeid - tegelikult paljud neist olete juba indekseeritud. Nii et ma ei ole kindel, et see on põhjus email mis sul. Isegi kui see on siis võiksid kaaluda kõik andmed, mis anti teile pärast analüüsida neid sidemeid.
Ma ei tea mida te mõtlete tõhus niidid.
Samuti palun, et me töötame selles küsimuses - on sul tulemused meie analüüsida. Ja palun hoidke koos öelda, mida Google arvab - sest see on teile, kes leiab, et Google leida ei ole õige. Meil on palju foorumeid, mis pole absoluutselt mingit probleemi Google ja on kõigi keelte sisse lülitatud. Ja see ei ole tõsi, et sisu ei ole füüsiliselt olemas, palun ärge öelge, mida me saame väita, sest midagi ... Sisu on olemas igaühe jaoks, kes külastab seda ja see füüsiliselt olemas andmebaas originaal ja vahemälu tõlgitud kujul. See ei ole maailma loterii - see on tõlge seda ei juhtuks, kui sisu ei ole. Ja midagi on petmine siin - lugege Google TOS - see on Google, kes väidab, et tõlge võib olla vahemälus max 15 päeva. See on kõik OK Google puhul lehekülgede automaatse tõlked - see on Google, kes tegid selle tõlke![]()
Samuti ei ole kliendil võimalik öelda, et mis tahes sisu, mis on striimitakse teda staatilise faili või mitte. Tegelikult selle päeva peaaegu midagi on staatiline nüüd. In vBulletin puudub seisukoht hangud Staatilise HTML struktuur - kõik baasi andmeid andmebaasi (keeled, mallid, stiilid). Mul pole aimugi, milline on teie teadmisi klient-server arhitektuur õhuke klient, kuid pidage meeles, et sisu on olemas, kui link vastuseid. Telling, et Google leiab, et see petmine, sest see ei eksisteeri pole midagi pistmist tegelikkusega.
Samuti palun, et saad iga hetk kasutada vBET SEO linke ja on / en / asemel language = - see konfiguratsioon on lihtsalt sinust ja vBET toetab seda ilma vBSEO.
Umbes tähele, mis sa andsid - nagu ma kirjutasin, kui tunned end avastanud tegelik põhjus oma teema siis on lahendus. Ikka palun leiavad, et see on mingi üldine vastus, ilma et isegi kontrollida, mis juhtub. Ma ei loe seda:
1 - te olete sama hulga linke poolaastas.
2 - Google mail ise ütleb:
"Googlebot võib asjatult olla indekseerimise suur hulk erinevat URL käsk sama või sarnase sisugaVõi indekseerimise saidi osi, mis ei ole mõeldud indekseeritakse Googlebot. "
Nii et jälle siis võiksid kaaluda meie nõuanded ja analüüsida tulemusi. Kui tunned, et see on alles küsimus tõlgete arvu, kuhu on sisse lülitatud - siis sa tead lahendus.
Kas ikka on vaja meie abi / nõu selles küsimuses?